Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 böyle lead designer'dan canavar çıkar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Red said: Sam said: Mükemmel oyun, arcane dısında sevmeyen görmedim artık duşunun. bende sevmedim.başları cok sıkıcı geldi.ben böyle yaratık canavar falan arıodum abi serious sam hd çıkmış onu oyna sen protalı beğenmediysen :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 kurdum , tekrar bitirdim tazecik :D challengelara kasmaya başlıycam birazdan da eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 eril nerden cikardin sunu basima 17. bolume geldim ama su anda kusmamak icin zor tutuyorum kendimi. mafetti lan okadar sene oldu ilk defa basima geliyor. hatta bir topic vardi fps oynarken midem bulaniyo diye ben hadi len demistim icimden ama harbi bulandi felaket bir sekilde. 11 12 senedir fps oynuyorum ilk defa basima geliyor felaket oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 ben de patiden görüp indirdim, güzel oyunmuş valla hani böyle haldır huldur oynayası sıkıyor da arada bi bölüm geçeyim diye giriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Silphatos said: böyle lead designer'dan canavar çıkar mı? ay cnm :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Saeros said: ben de patiden görüp indirdim, güzel oyunmuş valla hani böyle haldır huldur oynayası sıkıyor da arada bi bölüm geçeyim diye giriyorum Bir yerde iyi FPS'nin tanımını yapmış oldun. Haldır huldur oynanıp da sıkmayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Odeon said: eril nerden cikardin sunu basima 17. bolume geldim ama su anda kusmamak icin zor tutuyorum kendimi. mafetti lan okadar sene oldu ilk defa basima geliyor. hatta bir topic vardi fps oynarken midem bulaniyo diye ben hadi len demistim icimden ama harbi bulandi felaket bir sekilde. 11 12 senedir fps oynuyorum ilk defa basima geliyor felaket oldum. aynen ya halflife2'de bile başı dönmemiş adamım diye övünüyodum, portal bitirdiydi beni. nice dertlere saldı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar