Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sayin ustadlar birkac soruma cevap alabilir miyim?

Turko24

Öne çıkan mesajlar

Saol bilgiler için sevinsem mi uzulsem mi biledim su an bak : )
şimdi aslında pvp duzenlemesine gidildiğinde 5 olanları 5 te bırakmıs olsalardı arkadan gelenler daha kolay kasıp yetişme sansları olsaydı sanki daha adil olurdu gibi dusunmeden edemedim (illegal yolla kasanlar bollukta oldugu için).

Release de 2 ay oynadım gecen sene basında 1 ay bi de yaz basında 1 ay actırıp oynadım hiç böle sıkıntılar çekmedim lag nedir bilmezdim. Su an giriorum tavan yapıo direk 500-2000 arasında değişio, ayrıca combatta ileri geri zıplama olaylarında fln takılıo donma oluo 2-3 saniyelik, trial accountla oynamıo olmama ragmen 1 haftadır girip latency olayını test ediorum ama hiç bi gelişme olmayınca clienttan oldugunu dusunup yeniden download etmeye kalktım. dediğim gibi bu sefer 10gb download etti oyuna normal girio ama sorunlar aynen devam. 10 gb la nası giriorum onu da anlamıs deilim ama patch fln yok hersey ok dio ...
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim pcim çok parlak değil zamanında oynuodum ilk çıktığında ama düşük ayarlarda oynuodum genelde ama çok sorun olmuodu

oyunu optimize ettiler mi geçtiimiz süre boyunca , yani ben şu an girsem daha mı rahat ederim yoksa yeni patchler yeni yerler vs daha mı kasmaya başlio mesela wowda öledir yeni mekanlar vs yenilendikçe daha çok pc istemeye başlio wow.
Sosyal ağlarda paylaş

Lag ve donma problemini çözdüm,arka planda download yapıomus expansion fln geldiği için, misc menusunden 64 kb a çekince duzeldi. Sıkıntı bitti diemem ama 100 ile 400 arası inişli cıkıslı gidio ms. çözüm olarak full hızla karakteri oyunda bırakıp veya client i acık tutup donwload u bitirmesini beklicem ...
Sosyal ağlarda paylaş

Son sorular gelio , sonunda oyuna girebildim dusundugumuz gibi karakter pvp level 3-3,5 deilmiş, 2,5 ta aynen duruo .

Iste hemen daldım white sands, underhalls a fln eski usul, baktım pvp xp 18 20 24 fln verio benim levelıma denk adamlar lvl 20 21 22 fln. Bu levelda kasmanın bu şekilde onune geçmişler herhalde . İyi de yapmıslar bence.

Şimdi ne yapmam lazım normal leveling esnasında aldıgım pvp xpler yanıma kar kalıcak şekilde 36-37 kasıp , belli bi sure sıkılana kadar 39 minigamede takılıp, sıkılınca yeniden leveling 56-57 e kadar sonra 59 da yine minigame usulu mu kasmam gerekio pvp levelı için izleyecegim yol bu mu olmalıdır ?
Barbarla oynuorum bu arada.

Bi de su noktada yardım istiorum lvl 21 pvp level 2,5 olan karakteri kasmaya baslıyım di mi 39 minigame gelene kadar pvp 3 level olsam, orda 4 e 5 kasılıosa kassam daha sonra 59 a gelsem pvp level 6-7-8 fln kassam bu şekilde mi ilerlesem ?? Yoksa baska tavsiyeler var mı ? 2 arkadas oynaycagız baska karakterle sıfırdan baylayabilirim, pvp serverı istediğim için furyde de baslayabilirim (ama 2,5 lvelı heba etmek istemiorum, ayrıca pek haz da almıorum furyden genelde hep kalabalık grup takılmak gerektiği için) pve leveling alırken dungeonlara girip cıkmak isterim (barbarla zor olsa gerek) , bi yandan pvp leveling kasarken bi yandan da low levelda pve ye doymak isterim .. Bunun için tavsiye varmı acaba ??
Sosyal ağlarda paylaş

ben pvp serverı Battlescar'da oynadığım dönemde pvp leveling yoktu. pvp leveling geldikten sonra ve serverımı fury ile birleştirdiklerinden sonra döndüm oyuna ve o zamandan beri Crom pve serverındayım. O yüzden senin sorularını ben ne yazık ki yanıtlayamıyorum. En iyi nerede nasıl farm yapılır bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

pvp 2,5 lvl karakterinle devam etmen çok çok mantıklı bir karar ama pvp lvl2,5 karakterini bir pvp serverında farm yada gank yaparak lvl5 yapmaya çalışman bana çokta mantıklı bir fikirmiş gibi gelmiyor.
ben her minigame de aşağı yukarı 600-800 arası alıyorum çünkü 80lvl'ım sen alabiliyormusun bu kadar?
Shrine of Bori yapiyorum günde 2 3 kez 4k civarıda oradan geliyor. Ufak lvl da oda yok.
Sen onu pvp lvl5 yapana kadar ben pvp lvl5 karakterimi pvp lvl8 yaparım heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

pvp 2,5 lvl karakterinle devam etmen çok çok mantıklı bir karar ama pvp lvl2,5 karakterini bir pvp serverında farm yada gank yaparak lvl5 yapmaya çalışman bana çokta mantıklı bir fikirmiş gibi gelmiyor.
ben her minigame de aşağı yukarı 600-800 arası alıyorum çünkü 80lvl'ım sen alabiliyormusun bu kadar?
Shrine of Bori yapiyorum günde 2 3 kez 4k civarıda oradan geliyor. Ufak lvl da oda yok.
Sen onu pvp lvl5 yapana kadar ben pvp lvl5 karakterimi pvp lvl8 yaparım heralde.

Evet haklısın adamlar olayı iyi çevirmiş, düşük levellarda pvp kasmayı tamamiyle zevk haline getirmişler ama şöle bi olay var şimdi ben bu pvp setlerini tam bilmiorum ne zaman alnıo nası oluo vs , sonuc olarak lvl80 e pvp lvl 5 olarak gelen biri , lvl80 de sıfırdan kasmayı dusunen birine gore itemlar yuzunden olaya avantajlı baslar herhalde . 80 de de kasmayı kolaylastırır.
Ne yapmam gerektiği fury de mi aquilonia da mı oynamam gerektiği hakkında hala kararsızım. Ama su an agır basan dusunce pvp lvl 2,5 olan karakteri lvl 80 e kasana kadar ufak ufak pvp yapıp pvp lvl 4 - 5 yapmak gibi duruo.
Sosyal ağlarda paylaş

hayvan said:

RRa said:

Evet haklısın adamlar olayı iyi çevirmiş, düşük levellarda pvp kasmayı tamamiyle zevk haline getirmişler ama şöle bi olay var şimdi ben bu pvp setlerini tam bilmiorum ne zaman alnıo nası oluo vs , sonuc olarak lvl80 e pvp lvl 5 olarak gelen biri , lvl80 de sıfırdan kasmayı dusunen birine gore itemlar yuzunden olaya avantajlı baslar herhalde . 80 de de kasmayı kolaylastırır.
Ne yapmam gerektiği fury de mi aquilonia da mı oynamam gerektiği hakkında hala kararsızım. Ama su an agır basan dusunce pvp lvl 2,5 olan karakteri lvl 80 e kasana kadar ufak ufak pvp yapıp pvp lvl 4 - 5 yapmak gibi duruo.

Ben lvl80den sonra pvp lvl kasmaya başladım şuanda lvl5'im. yani imkansiz die bişey yok. hergünde işe gidiyorum casual oynuyorum.
Burada artık önemli olan lvl değil pvp lvl6 üstü itemler ve yeni alternatif feat ağacı. şimdi sen oralarda istediğin kadar tırmala sana Campaing Badges lazım, Trophies Conquest lazım, Prowress AA lazım.
Bunları bana göre furyde filan elde edebilmene imkan yok.
Campaign Badges mini gamede maç kazanınca alınıyor. Genelde Premade giriyorlarmış furyde.
Trophiesi Shrines of Bori yaptığında 12 tane alıyorsun. Border Fury'de Ruscorp'un elindeymiş. Insanlar furyden croma geliyorlar token biriktirmeye gelenlerin anlattıklarından biliyorum.
Prowress AA'da gankla pvp ile değil Shrine of Bori ile Mini game ile artıyor.
Oyundaki çoğu assasin featlerinde anti cc koyarlar, feat stun yememek için, ben koymuyorum çünkü;
Benim 3milyon Prowress AA oldu. 2 tanesini anti Fear'a 1 tanesini anti stuna verdim. +%2 Fear Resistance yani.
Yeni alternatif feat sistemi şu konuştuğumuz herşeyden çok daha önemli.
lvl6 olduğumda 2 tane epic yüzük birden alicam pvp lvl6 epic yüzük. 500 tokens istiyor 1 tanesi.
Ben bu 2 yüzüğü aldığımda, anti ccleri featlerden verdiğimde 20 kill yapiyorsam minigamelerde 30 yapmaya başlıycam ve daha da fazla pvp xp almaya başlıycam.
Yani ivme yukarı hep.

Hesabınızı kitabınızı iyi yapın ilerde pişman olmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...