Neferian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 RRa said: Mitranın yanına en iyi Assasin gidiyor Buna katılmamak elde değil,makineli tüfek gibi gidersiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ÜSTADLAR bu trial invite'ları niye ulaşmıyor yaa :( bende mi sorun var acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ya sen şu mailarinda şeye baksana ne denir onun adına önemsiz posta, spam filan auto mail olduğu için gelen kutusu yerine başka kutuya düşmüş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 bakıyorum abi oraya da gelmio acaba sitede mi sorun var. Gmail yaşıodum bu problemi de ilk defa hotmail'de oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 valla benimde gmail ama funcom mail manyağı yapıyor beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 funcom'u protesto ediorum o zmn :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 bende protesto ediyorum, wow downloaderin 1.7 gb indirdigi surede 200 mb cekebildi.. wtb torrent link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Bana da gelmemişti Trial Key'i, Gmail'ime. Tabi aynı mail adresi ile kayıtlı bir accountun falan varsa, veya farklı bir yerden (fileplanet mesela) bir trial aldıysan, gelmemesi olası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Söyle bir şey var ben Sereglin'e trial gönderdiğimde mailına gitmemişti, ama ben gönderdiğim keyi hesabımda görebiliyordum. Gönderen kişi AoC hesabından keyi mesaj olarak sana yollayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 doğru bende görüyorum zaten yunusemre sövme bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 abi tamam işte mesaj olarak bana yolla kaydoluyum :) THANKS ÜSTAD RRA :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar