Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istanbul da eastpak (kırmızı!) çanta bulabileceğim bir mekan lazım

scorch

Öne çıkan mesajlar

çok böyle gittigidiyor vari bi mesaj oldu farkındayım ama tam da dikkat çekmek icin en ideali bu pati community gayet geniş bir alana yayıldığı icin burdan sorma ihtiyacı duydum,
gören bilen, duyanların bana ulaşması rica olunur..

bildiğiniz klasik eastpak sırt çantası arıyorum efendim ama özellik ve özellikle kırmızı olması gerekiyor, turuncu falan değil bildiğin ateş kırmızısı , coca cola kırmızısı fln gibi bişey lazım yeri önemli değil , şurda var hoca gördüm demeniz yeterli ibiş gibi koşturup alıcam :p
Sosyal ağlarda paylaş

ben orta okuldayken nike almıstım. hala kullanıyorum 10 sene olmus. ama artık bozulmaya basladı tabi. eastpak alıcam galiba, hem boyle uzun sure kullanabiliyosun, hem de cok sade, basit bir gorunusu oldugu icin cekiyor beni. turkiye'de cok daha pahalı sanırsam ama ben 35£'a buldum londra'da.
Sosyal ağlarda paylaş

Biz arkadaşa lise 2. sınıftayken zenci eastpack çanta almıştık hediye, 8 sene mi ne oldu işte hala sırtında.

Geçen "bizden yeni çanta bekliyosan değiştirmek için daha çok beklersin" dedik, adamın verdiği cevap "ne yapsam bişey olmadı çantaya değiştirmeye kıyamıyorum" oldu.

Ha ama hiç bir özelliği yok çantanın ve herkeste var, bunlar da hoş olmayan detayları.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...