scorch Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 çok böyle gittigidiyor vari bi mesaj oldu farkındayım ama tam da dikkat çekmek icin en ideali bu pati community gayet geniş bir alana yayıldığı icin burdan sorma ihtiyacı duydum, gören bilen, duyanların bana ulaşması rica olunur.. bildiğiniz klasik eastpak sırt çantası arıyorum efendim ama özellik ve özellikle kırmızı olması gerekiyor, turuncu falan değil bildiğin ateş kırmızısı , coca cola kırmızısı fln gibi bişey lazım yeri önemli değil , şurda var hoca gördüm demeniz yeterli ibiş gibi koşturup alıcam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Kadıkoy rıhtım caddesinde dolaşırsan bulabilirsin. Nezihte falan bile vardır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 nezih kitapevi mi? karşıdaydı? kadıkoyde yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 bostancı-kadıkoy yonunde; şaşkınbakkal boyneri geç, nezihi geç, sevil parfumeriyi geç. extreme sports gibi bi magaza var az ilerisinde. adamlar eastpak distributoru sanırım ya da ana bayii. bavul bile var o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 teşekkürler cumartesi kadıkoy yolları gözüktü demektir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 bakırkoy beyazadam da buldum 1 tane daha kaldı hani memlekete hizmet olsun diye bilgi vereyim dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 eastpakin özelligi nedir marka olmasi disinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 kumaşı ve ömür boyu garantisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 gereksiz pahalı ve herkezin sırtında olması haricinde belli bir özelliği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 trol soruya trol cevap (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 kalitesine gore hicte pahali degil. ama ben jansport kullaniyorum o baska. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 ben orta okuldayken nike almıstım. hala kullanıyorum 10 sene olmus. ama artık bozulmaya basladı tabi. eastpak alıcam galiba, hem boyle uzun sure kullanabiliyosun, hem de cok sade, basit bir gorunusu oldugu icin cekiyor beni. turkiye'de cok daha pahalı sanırsam ama ben 35£'a buldum londra'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Biz arkadaşa lise 2. sınıftayken zenci eastpack çanta almıştık hediye, 8 sene mi ne oldu işte hala sırtında. Geçen "bizden yeni çanta bekliyosan değiştirmek için daha çok beklersin" dedik, adamın verdiği cevap "ne yapsam bişey olmadı çantaya değiştirmeye kıyamıyorum" oldu. Ha ama hiç bir özelliği yok çantanın ve herkeste var, bunlar da hoş olmayan detayları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar