Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

trial ile başlayıp extend etmeye niyetli arkadaşlara..

Sam

Öne çıkan mesajlar

trial'ın son günü extend edin, o extend lafı yanıltıcı. sandım ki 14 güne eklenecek 30 gün, öyle olmadı. iki gün çöpe gitti. siz trial'ı uzatacaksanız bu şekilde son günü beklemenizi tavsiye ederim..

ben 99 cent zarar ettim diye içim sızladı.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

ben isk olarak vereyim siz e-bay'de bozdurun? :)

ah be sharky, sandalyede uyuyordun skiller yanacak diye, kaç gündür yoksun ortalarda..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

triali actrim girdim bi yerde baslatti kendimöi uzay bosluygunda buldum security lvl 1 dikkatimi cektim 45 dakka boyunca menuleri inceledim ileri geri hareket etmeyi hala bulamadim anca bisiyi targetlarsam ona doru gidip yorungeye giriyo yada warplıyom yola koyuluyo channellara baktım eve turk dıe bısı goremedım. istasyona gerı dondum gorev almaya calıstım vermedı paran yok dedı anlamadım sımdı gorev alınca ben ppara kazanmıcakmıydım :) neyse kısacası cozemedım. pzt sıye bı daha denıcem sansımı bıde oyun neredeyse full screen bı pencerede acılıyo dorusu bu mudur. yoksa bı ayar mı lazım gercı daha optıons da bulamadım ama, yazılar nı bu kadar ufak onuda ayrı bı sınır konusu gozlerım yuvalarından cıktı. neyse bakalım dedım ya bı pzt gelsın bı faha deneyek. newbıe oldugum ıcın 14 gunde bısıler goremeyecegım acık. anca kullanmayı ogrenırız gıbıme gelıyo :)[signature][hline]Army Captain of Vader
Guardian of [TURK] Clan
Loyal Protector of Hi'lal City
sad
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

ha bi de o level 1 lık bolgede bızıklarken bırıne saldırmayı da basardım lol orada bı kac tane gulle varmıs ben daha dama saldıramadan bı yumurtanın ıcınde buldum kendımı yumurta targetlara yonelıyo ama ıstasyona gırmedım falan fılan ne yapoacam ben sımdı[signature][hline]Army Captain of Vader
Guardian of [TURK] Clan
Loyal Protector of Hi'lal City
sad
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

ileri geri gidemiyosun zaten o anlamda
sadece hedeflere doğru ilerleyebiliyosun senin de yapabildiğin gibi

türk kanalını bulmak için soldaki menüden channels'a tıklayıp new channel diyosun, çıkan ekrana eve-turk yazıyosun ve türk oyuncuların sürekli takıldığı kanala girmiş oluyosun

o yumurta pod, gemin patlamış demek ki, yeni olduğun için istasyonda bir gemi daha veriyor olmaları lazım emin olmamakla birlikte

görev almak için istasyondaki agents kısmına girip ordaki agent ile konuşman lazım[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...