oyunculuk yok utanmışlar ama fena deil :D
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Rise of The Rebellion (Star Wars Turkish Fan Made Web Series)
*Kaptanın mikrofona konuşmak için eğilmesi
*(über nerd detay, yanlış biliyorum da olabilir) Sanırım Y-Wing pilotlarının kaskları öyle değildi :) X wing kaskının yanlarındaki kısmın biraz daha aşağıya inen tam bir yuvarlak olması gerek :)
*en sonda Lucas'a gönderilen mesaj sanırım yarım kalmış :) express their to star wars..neyi? :D
Tabi bunlar çok ufak detaylar, yapılan iş ve verilen emeğin yanında çok önemsiz kalıyorlar. Devamını bekliyoruz :D Her hafta mı yayınlanacak acaba?
*(über nerd detay, yanlış biliyorum da olabilir) Sanırım Y-Wing pilotlarının kaskları öyle değildi :) X wing kaskının yanlarındaki kısmın biraz daha aşağıya inen tam bir yuvarlak olması gerek :)
*en sonda Lucas'a gönderilen mesaj sanırım yarım kalmış :) express their to star wars..neyi? :D
Tabi bunlar çok ufak detaylar, yapılan iş ve verilen emeğin yanında çok önemsiz kalıyorlar. Devamını bekliyoruz :D Her hafta mı yayınlanacak acaba?
3.09 da arkada mal mal bakan imperial benim lan ehehe :)
güzel olmuş amatör bir iş bu kadar olur güzel bence
kötü.
3:09 daki imperial arkadas cok kotu oynamis.
3:09 daki emperial arkadaş muhteşem oynamış, hiç falso vermemiş.
Ben imparatorluğa halen kızgınım, güç belalarını versin.
nie ingilizce
çok kötü bilgisayar oyunu yapamıyoruz efekt neyimize
türkçe olsaymış çok daha iyi olurmuş gibi. biraz zorlama olmuş böyle ingilizce.
asıl bence türkçe daha zorlama olurdu.
birde türkiyede öyle aman aman bir hayran kitlesi yok star warsun, adamlarda mantıklı olanı yapıp ingilizce çekmişler.
birde türkiyede öyle aman aman bir hayran kitlesi yok star warsun, adamlarda mantıklı olanı yapıp ingilizce çekmişler.
hersey cok güzel olmuş ellerine sağlık ama oyuncular fazla labuali geliyorlar bana ne bilim bi garipseme var kendilerinde "eki eki bide ingilizce konusuoz eki eki" şeklinde ibiş bir ifade ile, savaşın en cafcafında bile şiir,replik okur gibi duygusuzlar biraz daha kendilerini o an oradaymışcasına hissederlerse cok daha başarılı olcaktır eminim. yine de tebrikler gayette keyifle izledim ilk bölümünü :D
ahah süper olmuş herkes çok cool takılmış ama oyuncuların suçu yok yönetmen dandik :D
ilerisi için güzel referans ama
ilerisi için güzel referans ama
Öne çıkan mesajlar