Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rise of The Rebellion (Star Wars Turkish Fan Made Web Series)

Laorx

Öne çıkan mesajlar

Turk fan film ekibi tarafından çekilmiş bir yıldız savaşları - web serisidir. Rise of the rebellion 3 ila 4'üncü filmler arasında geçen bir senaryo, yeni imparatorluk düzeni git gide yaygınlaşırken eski düzenin savunucusu asilerin bir gezegende örgütlenip ayaklanma çıkartma çabalarını konu alıyor. Tabii bir star wars filminde olması gereken öğelerde eksik kalmayacak şekilde; uzay savaşları, ışın kılıçları, jediler ve bir sithler.

Details

Screenplay By:
Can Akdağ, Batuhan Çokmar
Directed By:
Can Akdağ
Produced By:
Can Akdağ, Burak Erdener, Emir Sunguroğlu,Gökberk Koçal,Altuğ Gültan. Visual Fx Supervisor : Batuhan Çokmar. Production Manager : Orkun Savaş Second Unit director : Efe Peker

Sosyal ağlarda paylaş

*Kaptanın mikrofona konuşmak için eğilmesi

*(über nerd detay, yanlış biliyorum da olabilir) Sanırım Y-Wing pilotlarının kaskları öyle değildi :) X wing kaskının yanlarındaki kısmın biraz daha aşağıya inen tam bir yuvarlak olması gerek :)

*en sonda Lucas'a gönderilen mesaj sanırım yarım kalmış :) express their to star wars..neyi? :D

Tabi bunlar çok ufak detaylar, yapılan iş ve verilen emeğin yanında çok önemsiz kalıyorlar. Devamını bekliyoruz :D Her hafta mı yayınlanacak acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

hersey cok güzel olmuş ellerine sağlık ama oyuncular fazla labuali geliyorlar bana ne bilim bi garipseme var kendilerinde "eki eki bide ingilizce konusuoz eki eki" şeklinde ibiş bir ifade ile, savaşın en cafcafında bile şiir,replik okur gibi duygusuzlar biraz daha kendilerini o an oradaymışcasına hissederlerse cok daha başarılı olcaktır eminim. yine de tebrikler gayette keyifle izledim ilk bölümünü :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...