Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Afrika 2010 Dünya Kupası - Genel

Diamor

Öne çıkan mesajlar

Zegna said:

abi milito varken aguero niye bilmiyorum yani, secmek zor belki evet ama, higuainin attıgı pozisyonların hepsini hatta daha zorlarını atabilirdi milito.

bence higuainin attıgı pozisyonların hepsini hatta daha zorlarını atabilirdi daha kaliteli bitirdi(gol vuruşlarının kalitesi kasıt) milito ama o kadar yüzdeyle got atamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

ribery malouda gourcuff anelka henry gibi futbolcuları olan bir takımın 2 maçta gol atmasını geçtim kaleye tehlikeli tek bir şutu olmaması şaka gibi zaten. yani şansın olmaz gol atamazsın falan anlarımda tek bir hucüm varyasyonu tek bir kaleciyi zorlayaack şut yok be takımda. şu yazdığım 5 oyunucuyu aynı takıma transfer etmeye çalışsan arap şeyh bütçesi gerekir. valla domenechin ayrı bir yeteneği olsa gerek böylesine bir takımı şut atamaıyacak şekilde sahaya çıkartmak. govou neden oynatıldığı konsunda ise şüphelerimi burada yazmak istemiyorum ban sebebi olabilir. umarım afrikadayada gol atamıyıp golsüz bitirirler turnuvayıda. irlandaya cidden yazık olmuş, onlar gelseydi keşke bu takım yerine en azından daha güzel futbol izlerdik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...