Zegna Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 abi milito varken aguero niye bilmiyorum yani, secmek zor belki evet ama, higuainin attıgı pozisyonların hepsini hatta daha zorlarını atabilirdi milito. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Zegna said: abi milito varken aguero niye bilmiyorum yani, secmek zor belki evet ama, higuainin attıgı pozisyonların hepsini hatta daha zorlarını atabilirdi milito. bence higuainin attıgı pozisyonların hepsini hatta daha zorlarını atabilirdi daha kaliteli bitirdi(gol vuruşlarının kalitesi kasıt) milito ama o kadar yüzdeyle got atamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 http://img99.imageshack.us/img99/5002/vuvuzelac.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 neyseki son maçları afrika ile. fransa en azından gol atıp elenecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Fransa farklı kazanırsa, Uruguay veya Meksika'dan (tercihen Uruguay) biri de aga ben Arjantin'le eşleşmek istemiyorum diye kasıp yenerse, Fransa gayet çıkabilir. Tabi matematik bu, Fransa şu oyunuyla gol mol atamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 ahaha inanılır gibi değil bu kadroyla bu kadar kötü oynamak :D.teknik direktörün katkısı %10 diyenlere cevap oluyor bu fransa,arjantin ve brezilya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 o orta saha ile bu kadar. yaratıcı oyuncu yok. heralde domenec kimseyi izlemiyor sezon boyunca. gourcuff yedek filan. kim oyun kurucak acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 govou bu kadar kötü oynamışken onu 75 te çıkarmak, anelka yı 45 te çıkarmak, ve henry nin hala oyunda olmayışı kabul edilir şeyler değildi o maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Bence Govou'nun takımda olması kabul edilebilir birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 o zaten apayrı bir tartışma olur bence. niye aldığını açıklamasını istemek lazım domenech ten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 cristiano ronaldo da ardayı bekliomuş maçına dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 ula adam ne kadar ziyan varsa koyuyo takıma :D ilahı dominik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 şu toulalan'ın ne özelliği var bir de onu anlamadım? Aşırı overrated. Fransız olsam çıldırırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 saçlarında beyaz var. olgun bi enerji katıyor takıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 o değilde bu takımların kaleci formalarını nerden bulucam ben ya pff nette ve adidasın sitesinda yok. umarım direk adidas shop da vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 abi avustralyanın formasını bulun bana alıcam direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 onlar nette var. kolay da kaleciler yok. of yoksa her dünya kupası gibi almanya patlatacam bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 bi link versen varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 misal bu direk ilk link. yeni formalar olduğundan bulursun tr ye getiren bir siteden bu linkteki geliomu bilmiorm ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 ribery malouda gourcuff anelka henry gibi futbolcuları olan bir takımın 2 maçta gol atmasını geçtim kaleye tehlikeli tek bir şutu olmaması şaka gibi zaten. yani şansın olmaz gol atamazsın falan anlarımda tek bir hucüm varyasyonu tek bir kaleciyi zorlayaack şut yok be takımda. şu yazdığım 5 oyunucuyu aynı takıma transfer etmeye çalışsan arap şeyh bütçesi gerekir. valla domenechin ayrı bir yeteneği olsa gerek böylesine bir takımı şut atamaıyacak şekilde sahaya çıkartmak. govou neden oynatıldığı konsunda ise şüphelerimi burada yazmak istemiyorum ban sebebi olabilir. umarım afrikadayada gol atamıyıp golsüz bitirirler turnuvayıda. irlandaya cidden yazık olmuş, onlar gelseydi keşke bu takım yerine en azından daha güzel futbol izlerdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 irlandanın feci ahı tuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 mesut alman milli marşını söylemiyor. Türk kanı ağır basmış dsadsa off kötü oynarsa basın olsam neler yazarm ahaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Löw'ün kıyafette iyiymiş. ilk defa bi td nin böyle bi kombinasyonunu gördüm haha modayı yakından takip edio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 türkiyede bi hocayı spor çıktı diye kovuyorları az kalsın sfds.tolunay kafkas tı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Bu Almanya bariz hakediyo kupayı yahu. rakipsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar