Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 DarKRideR said: Mourinho için halen defans oynuyor, futbolu katletti diyorsunuz ya Ya Barça fanboy'usunuz, ya Inter'in zencilerinden korkuyorsunuz ya da kusura bakmayın da Hıncal'la aynı seviye de malsınız Barça - Inter maçlarından bakarsak olaya ilk maçta sen gidip o BARCELONA'yı 3-1 yenmişsin. İkinci maçta 10 kişi kalmışsın maçın başlarında sonra niye defans yaptı, yok futbolu katletti. Bu adam Porto başındayken defans yapmıyordu, aksine Porto ile sürekli hücüm yapıyor, sürekli işliyordu takım. Chelsea döneminde ise kadroyu çift taraflı olarak en iyi şekilde kullanıyordu. Inter'de sadece defansif oynadı diye adama neler deniyor. Inter zaten ben bildim defansif ağırlıklı oynayan bir takım, halen gidip Mourinho'ya laflar atılıyor. Eline beline verdiler İspanya'nın, ağlamayın işte Barça fanboyu falan değilim. Ama Mourinho porto hariç her yerde defans oynadı. Chelsea'da 10 kişi kapanıp oynardı, Inter'de de değişmedi. Bir ara Barça'ya özendi 4-3-3 oynayacam dedi, tutmayınca geri döndü defansa. Sadece tek maça, onda da sadece skora bakarak "uu 3-1 bitmiş maç demek ki defans yapmadı" demiyoruz biz :) Adamın son derece zeki olduğunu, inanılmaz bir taktik bilgisi ve analiz yeteneği olduğunu, ve başarısını söyledim zaten. Ferguson'la beraber 1 numaradır benim için, onu da sollar yakında. Ama oynattığı futbol tarzı ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 THiM said: katarda bir takimda oynuyor yanlis hatirlamiyorsam isviçreye geri dönmüş, FC Luzern Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 DarKRideR said: Mourinho için halen defans oynuyor, futbolu katletti diyorsunuz ya Ya Barça fanboy'usunuz, ya Inter'in zencilerinden korkuyorsunuz ya da kusura bakmayın da Hıncal'la aynı seviye de malsınız Barça - Inter maçlarından bakarsak olaya ilk maçta sen gidip o BARCELONA'yı 3-1 yenmişsin. İkinci maçta 10 kişi kalmışsın maçın başlarında sonra niye defans yaptı, yok futbolu katletti. Bu adam Porto başındayken defans yapmıyordu, aksine Porto ile sürekli hücüm yapıyor, sürekli işliyordu takım. Chelsea döneminde ise kadroyu çift taraflı olarak en iyi şekilde kullanıyordu. Inter'de sadece defansif oynadı diye adama neler deniyor. Inter zaten ben bildim defansif ağırlıklı oynayan bir takım, halen gidip Mourinho'ya laflar atılıyor. Eline beline verdiler İspanya'nın, ağlamayın işte fanboysunuz olm siz diyip mourinho ağzıyla mourinho fanboyluğu yapmakta bambaşkaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 mourinho öncesi interi izlerseniz mourinho sonrasını anca öyle anlarsınız.inter sevdiğim bir takım benim.konsolda da inter alırım hep.o yuzden takip ederim uzun zamandır kanser eden ve tamamen bireyselliğe dayalı çok kötü bir takımdı inter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 MrLevie said: ağlayan iddaacılar görüyorum. bi portekiz bi ispanya yıktı resmen, hadi sistemli oynamıstım portekiz neyse dedimde, ispanya yoketti beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 vıs forlann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 acaip yağladı be forlan. helal olsun. ispanyanın zararını çıkartıack inş uruguay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 forlan yazdı uzaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Yarın Meksika da yenerse epic para alıcam. GO URUGUAY & MEKSİKA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 fener gunay afrikanin 9 numarayi transfer etsin nolur nolmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 kaleciye kırmızı kart.. ve penaltı kullanıcak uruguay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 of mevzu patlak verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 suarez midir nedir uruguayin 9 numara su ana kadar oscarlik performans sergiliyo yanliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 bu nasıl penaltı abi. yazık. bu arada vuvuzela köklediler. offf bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 oha sesslik epic bir an inanılmaz huzur işte bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 -cavani'yi nasıl buldunuz? öü: ee onda da bişeyler var tabi. bu nasıl bi yorum abi. offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=sbDNV57eV6c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Vuvuzela'yı susturmak için Güney Afrika'ya çakmak gerekiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 abi kimdi suarez e sisme futbolcu diyen? adam aktı yahu hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 oh be alt bitmedi bi maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 BiTcH_oFBaT said: -cavani'yi nasıl buldunuz? öü: ee onda da bişeyler var tabi. bu nasıl bi yorum abi. offf ahahaha evet adam ne diyceni şaşırdı geçiştirdi, klasik ömer üründül :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Zegna said: abi kimdi suarez e sisme futbolcu diyen? adam aktı yahu hahah şişme diyeni bilmiyorum da "hollanda ligi dışına çıkarsa muhtemelen elde patlar daha iddialı ligde" diyodum ben, kısmi olarak da iddiamı sürdürüyorum hala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Vuvuzelanın köküne kibrit suyu döktü bu maç. G.Afrika gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Yarın nijeryayla da kore berabere biter, kim daha az gol yerse arjantinden o çıkar artık, nijerya sadece bir tane yedi, koreliler dua etsinler de yarın messi yunanistana boşalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar