Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Afrika 2010 Dünya Kupası - Genel

Diamor

Öne çıkan mesajlar

DarKRideR said:

Mourinho için halen defans oynuyor, futbolu katletti diyorsunuz ya

Ya Barça fanboy'usunuz, ya Inter'in zencilerinden korkuyorsunuz ya da kusura bakmayın da Hıncal'la aynı seviye de malsınız

Barça - Inter maçlarından bakarsak olaya ilk maçta sen gidip o BARCELONA'yı 3-1 yenmişsin. İkinci maçta 10 kişi kalmışsın maçın başlarında sonra niye defans yaptı, yok futbolu katletti.

Bu adam Porto başındayken defans yapmıyordu, aksine Porto ile sürekli hücüm yapıyor, sürekli işliyordu takım. Chelsea döneminde ise kadroyu çift taraflı olarak en iyi şekilde kullanıyordu.

Inter'de sadece defansif oynadı diye adama neler deniyor. Inter zaten ben bildim defansif ağırlıklı oynayan bir takım, halen gidip Mourinho'ya laflar atılıyor.

Eline beline verdiler İspanya'nın, ağlamayın işte

Barça fanboyu falan değilim. Ama Mourinho porto hariç her yerde defans oynadı. Chelsea'da 10 kişi kapanıp oynardı, Inter'de de değişmedi. Bir ara Barça'ya özendi 4-3-3 oynayacam dedi, tutmayınca geri döndü defansa.

Sadece tek maça, onda da sadece skora bakarak "uu 3-1 bitmiş maç demek ki defans yapmadı" demiyoruz biz :)

Adamın son derece zeki olduğunu, inanılmaz bir taktik bilgisi ve analiz yeteneği olduğunu, ve başarısını söyledim zaten. Ferguson'la beraber 1 numaradır benim için, onu da sollar yakında. Ama oynattığı futbol tarzı ortada.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Mourinho için halen defans oynuyor, futbolu katletti diyorsunuz ya

Ya Barça fanboy'usunuz, ya Inter'in zencilerinden korkuyorsunuz ya da kusura bakmayın da Hıncal'la aynı seviye de malsınız

Barça - Inter maçlarından bakarsak olaya ilk maçta sen gidip o BARCELONA'yı 3-1 yenmişsin. İkinci maçta 10 kişi kalmışsın maçın başlarında sonra niye defans yaptı, yok futbolu katletti.

Bu adam Porto başındayken defans yapmıyordu, aksine Porto ile sürekli hücüm yapıyor, sürekli işliyordu takım. Chelsea döneminde ise kadroyu çift taraflı olarak en iyi şekilde kullanıyordu.

Inter'de sadece defansif oynadı diye adama neler deniyor. Inter zaten ben bildim defansif ağırlıklı oynayan bir takım, halen gidip Mourinho'ya laflar atılıyor.

Eline beline verdiler İspanya'nın, ağlamayın işte

fanboysunuz olm siz diyip mourinho ağzıyla mourinho fanboyluğu yapmakta bambaşkaymış
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...