BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 dünyanın gelmiş geçmiş en kötü dünya kupasını izliyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 vuvuzelayı telefon melodim yaptım. rahatlicam. oooh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Olivies said: Selam sevgili patiler. Yine muthis tahminlerimle egldim. Y.zellanda - Slovakya Simdi y.z. inanilmaz dengesiz bir takim. Hazirlikta gitti sirbistan i yendi sonra sacma sapan mac verdi filan. Iyi gununde olursa bence bi beraberlik cikarabilir saglam defansla. Ama yuksek ihtimalle mac slovakya'nin. Fildisi - Portekiz Olum grubunda beraberlige kasarlar. K.koreye cok gol atan 2. cikicak heralde. Beraberlik. Brezilya - K.kore :d şu gruptan yüzyılın süprizini yapıp Kuzey Kore çıksa keşke tek dileğim o. Kominist rejimin verdiği disiplinle sambacıları yenip sansasyonel bir olay yaratsalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Brezilya'ya karşı değil de Portekiz'e karşı bir galibiyet alır Kuzey Kore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 brezilya artık yeter yani bıraksın ilk turdan bu dünya kupasını sıkıldı millet onları izlemekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 oha, milletin brezilya ve ispanya'dan başka beklentisi kalmadı ki şu güne kadar oynanan maçları görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ispanya tamamda brezilya yerine ben portekiz'den güzel bir futbol bekliyorum ayrıca fildişi de patlama yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Portekize eskiden bayilirdim. Figo Rui Costa Nuno Gomes falan hosuma giderdi. Simdi bi apaci geldi, tum ulkeden sogudum yani. Abartmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 cCc RonaLdo Reyİs cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 khalad said: şu gruptan yüzyılın süprizini yapıp Kuzey Kore çıksa keşke tek dileğim o. Kominist rejimin verdiği disiplinle sambacıları yenip sansasyonel bir olay yaratsalar. kim jong futbolcuları bizzat motive ediyor bu amaç için diyorlar zaten ahauıdahıuadghıadgıusdqeqe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 figo ve rui costa'yı bende çok beğenirdim ancak şu anda portekiz'in kadrosu eskisine göre çok daha iyi bence. forvet hattı da düzgün olsa turnuvanın favorisi olurdu direk. Simao,Ronaldo,Deco,Veloso v.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 forvet hattı değil defans ahattı düzgün olsa favori olurdu ama çöplük defansı var portekizin. ama bugün fildişini rahat yenerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Bosingwa, carvalho, miguel,pepe ? bunlar mı kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Bosingwa sakat değil mi yaw, ya da bütün sezonu sakat geçirmemiş miydi neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 abi anlamıyorum ben şimdi trt1 de adamın biri var yorumluyolar italya paraguay maçını. ben italyayı çok beğendim lippiye hayran kaldım mütiş oynadı falan diyolar şaka mı bunlar biz yanlış maçı mı izliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ne kadar kötü kupa oluyor lan.ahhhh ahhhh her maçtan sonra çok üzülüyorum keşke bizde olsaydık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 hamsik'in saçlar (td) bu arada yeni zellanda haka dansı yaptı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 holosko oynamıyor vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 maç yeni başladı, 30. dk yı gösteriyodu saat trt deki:D düzeltiyolar şimdi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 guernica said: hamsik'in saçlar (td) bu arada yeni zellanda haka dansı yaptı mı?gol atınca yapıcaklarmış :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 bu muydu abi bu kadar övdüğünüz slovakya? balon çıktı tam. kalecileri zaten 5. dk dan damgayı yedi kazma diye Zellanda kazanabilir valla resmen eziyo ilk 10dkya bakarsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 slovakya'nın kalecisi zaten çok şahane değil de oynadığı top bu kadar kötü değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 slovakya tam balon. zelanda işi bilmiyor zaten ama ezdiler bu tecrübesiz halleriyle adamları. tırt bi maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Yeni Zellanda çok basit oynuyo, hani bizim 90ların başındaki futbolumuz gibi taktiksiz, organizasyonsuz doldur boşaltlarla. Atak yaparken de savunma yaparken de adamları nerede durmaları gerektiğini bilmiyorlar resmen. Biraz bilinçli oynasa bi de 1-2 tane top ayağına yakışan düzgün adamı olsa kevgire çevirecek. Kalecisi bayağı sakat ama. Slovakya ilk yarı sonlarına doğru anca toparlandı ama böyle giderse zor işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 BİZ BU TURNUVAYA KATILSAYDIK KESİN ŞAMPİYONDUK HAR HAR abi abartmayın, aynı slovakyanın tamamen hamsikle weiss'in ayağına baktığı gibi türkiye de ardayla tuncayın ayağına bakıyordu 10 maçlık eleme dönemi boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar