Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Afrika 2010 Dünya Kupası - Genel

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Olivies said:

Selam sevgili patiler. Yine muthis tahminlerimle egldim.

Y.zellanda - Slovakya

Simdi y.z. inanilmaz dengesiz bir takim. Hazirlikta gitti sirbistan i yendi sonra sacma sapan mac verdi filan. Iyi gununde olursa bence bi beraberlik cikarabilir saglam defansla. Ama yuksek ihtimalle mac slovakya'nin.

Fildisi - Portekiz

Olum grubunda beraberlige kasarlar. K.koreye cok gol atan 2. cikicak heralde. Beraberlik.

Brezilya - K.kore

:d

şu gruptan yüzyılın süprizini yapıp Kuzey Kore çıksa keşke tek dileğim o. Kominist rejimin verdiği disiplinle sambacıları yenip sansasyonel bir olay yaratsalar.
Mesaj tarihi:
khalad said:

şu gruptan yüzyılın süprizini yapıp Kuzey Kore çıksa keşke tek dileğim o. Kominist rejimin verdiği disiplinle sambacıları yenip sansasyonel bir olay yaratsalar.

kim jong futbolcuları bizzat motive ediyor bu amaç için diyorlar zaten ahauıdahıuadghıadgıusdqeqe
Mesaj tarihi:
figo ve rui costa'yı bende çok beğenirdim ancak şu anda portekiz'in kadrosu eskisine göre çok daha iyi bence. forvet hattı da düzgün olsa turnuvanın favorisi olurdu direk. Simao,Ronaldo,Deco,Veloso v.s
Mesaj tarihi:
abi anlamıyorum ben şimdi trt1 de adamın biri var yorumluyolar italya paraguay maçını.
ben italyayı çok beğendim lippiye hayran kaldım mütiş oynadı falan diyolar şaka mı bunlar biz yanlış maçı mı izliyoruz?
Mesaj tarihi:
Yeni Zellanda çok basit oynuyo, hani bizim 90ların başındaki futbolumuz gibi taktiksiz, organizasyonsuz doldur boşaltlarla. Atak yaparken de savunma yaparken de adamları nerede durmaları gerektiğini bilmiyorlar resmen. Biraz bilinçli oynasa bi de 1-2 tane top ayağına yakışan düzgün adamı olsa kevgire çevirecek. Kalecisi bayağı sakat ama.

Slovakya ilk yarı sonlarına doğru anca toparlandı ama böyle giderse zor işi.
Mesaj tarihi:
BİZ BU TURNUVAYA KATILSAYDIK KESİN ŞAMPİYONDUK HAR HAR

abi abartmayın, aynı slovakyanın tamamen hamsikle weiss'in ayağına baktığı gibi türkiye de ardayla tuncayın ayağına bakıyordu 10 maçlık eleme dönemi boyunca.
  • Yeni Oluştur...