Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Afrika 2010 Dünya Kupası - Genel

Diamor

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

maç süper kalitesizdi, spiker ayrı bi rezaletti. Uyuttular hakkaten.

Akşama düzgün maç olsa bari.

Danimarka-Hollanda'yı kaçırdım ben nasıldı o?

hollandada bi zenci vardi sol acik o girene kadar bisi yoktu macta, girdi hareketlendi oyun. onun disinda sneijder ve van persie beklenen sekilde oynadi denebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Frantic said:

Rewendor said:

maç süper kalitesizdi, spiker ayrı bi rezaletti. Uyuttular hakkaten.

Akşama düzgün maç olsa bari.

Danimarka-Hollanda'yı kaçırdım ben nasıldı o?

hollandada bi zenci vardi sol acik o girene kadar bisi yoktu macta, girdi hareketlendi oyun. onun disinda sneijder ve van persie beklenen sekilde oynadi denebilir.

mac vasatın biraz üzerindeydi 2-0 aldı macı hollanda.@frantic in de dedigi gibi elia oyuna girene kadar bi action olmadı,ilk golü danımarka kendi kalesine attı.

2.gol de elia sol kanattan hızla ceza sahasına hareketlendi,kaleci ile karsı karsıya kaldı sutunu cekti kalecinin de müdahalesi ile top direkten döndü,kuyt da tamamladı,2-0 oldu.

danimarka gol bulmaya calıstı ama güclü atak yapamadılar,performans acısından zayıftı,son dakikalara dogru biraz heyecan geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

Sırbistan'ı abarttılar mı ne? Gerçi tek maç oynadılar ama Gana'ya 3 puan verdiler. Arjantin hiç öyle final oynayacakmış gibi oynamıyor. Valla suç Maradona'nın olur bence başarısızlıkta. Ajrantinli oyunculardan 2 tane dünya kupası güçlü kadrosu kurulur. Hangisini seçsem tribine girer insan. Bu bollukta artık yapsın Maradona bişeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Çok şey kaçırmamışım galiba Hollanda maçında da iyi.

Ama sneijderle van persie bekleneni vermemiş bence, biri 5 biri 3 puan vermiş fantazi liginde değiştirecem kendilerini :P

verdiler iste(bana gore). van persie beklendigi gibi bal yapmayan ari, sneijderde 2.golu hazirladi. oyunda asist almadi ama 2.golun asisti ona yaz. zencinin topu direkten dondu kuyt tamamladi, asist baskasina gitti. onu pozisyona sokan sneijderdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Spiegel said:

neden bu kadar sikayetci millet bence cok eglenceli biseye benziyor, hos mac izlemedim daha hic ama.

bir de calmasi da cok cok kolay degil oyle millet laf etmis o kadar ama.

yav adamlarin 3 kurusluk zevki var onada laf ediyolar. gerci su noktada sikayet edenler hakli; adamlar macin bastan sonuna kadar araliksiz caliyorlar. halbuki kritik anlarda veya protesto etmek istedikleri zamanlarda calsalar daha anlamli olacak. ne biliyim faul olur calarsin tepkini gostermek icin. gol atarsin sevinirsin felan ama sayko gibi bastan sona kadar caliyorlar. yoksa vuvuzelayi yasaklamak mantiksiz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...