dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Kamerunlu vurabilse yüzyılın golü olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 hakiketen seyir acisindan berbatti mac ya, bi bolumunde uyumusum macin zaten, kamerun dedik bide fizik olarak japonlari ezer gecer dedik mal mal kostular sahada, etoo'ya da 2kere top geldi toplamda sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Spiker öyle maç değil masal anlatıyodu sanki , benimde uykum geldi maç esnasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 spiker efsaneydi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Sızdım maçı izlerken. 1-0 bitti di mi? 2 top direğe vurdu galiba bi de ama görmedim duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 maç süper kalitesizdi, spiker ayrı bi rezaletti. Uyuttular hakkaten. Akşama düzgün maç olsa bari. Danimarka-Hollanda'yı kaçırdım ben nasıldı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Rewendor said: maç süper kalitesizdi, spiker ayrı bi rezaletti. Uyuttular hakkaten. Akşama düzgün maç olsa bari. Danimarka-Hollanda'yı kaçırdım ben nasıldı o? hollandada bi zenci vardi sol acik o girene kadar bisi yoktu macta, girdi hareketlendi oyun. onun disinda sneijder ve van persie beklenen sekilde oynadi denebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 babel mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 fede said: babel mi yok abi daha underground i adi vardi. almanya liginde oynuyor olmasi lazim. ikinci golde o ve sneijderin katkisiyla oldu bu arada. ilk golde own gol zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 vuvuzelanin babasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 fede said: babel mi Elia diye genc bi yamyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Frantic said: Rewendor said: maç süper kalitesizdi, spiker ayrı bi rezaletti. Uyuttular hakkaten. Akşama düzgün maç olsa bari. Danimarka-Hollanda'yı kaçırdım ben nasıldı o? hollandada bi zenci vardi sol acik o girene kadar bisi yoktu macta, girdi hareketlendi oyun. onun disinda sneijder ve van persie beklenen sekilde oynadi denebilir. mac vasatın biraz üzerindeydi 2-0 aldı macı hollanda.@frantic in de dedigi gibi elia oyuna girene kadar bi action olmadı,ilk golü danımarka kendi kalesine attı. 2.gol de elia sol kanattan hızla ceza sahasına hareketlendi,kaleci ile karsı karsıya kaldı sutunu cekti kalecinin de müdahalesi ile top direkten döndü,kuyt da tamamladı,2-0 oldu. danimarka gol bulmaya calıstı ama güclü atak yapamadılar,performans acısından zayıftı,son dakikalara dogru biraz heyecan geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 kroldrup niye oynamıyo danimarkada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Sırbistan'ı abarttılar mı ne? Gerçi tek maç oynadılar ama Gana'ya 3 puan verdiler. Arjantin hiç öyle final oynayacakmış gibi oynamıyor. Valla suç Maradona'nın olur bence başarısızlıkta. Ajrantinli oyunculardan 2 tane dünya kupası güçlü kadrosu kurulur. Hangisini seçsem tribine girer insan. Bu bollukta artık yapsın Maradona bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Çok şey kaçırmamışım galiba Hollanda maçında da iyi. Ama sneijderle van persie bekleneni vermemiş bence, biri 5 biri 3 puan vermiş fantazi liginde değiştirecem kendilerini :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 aha kanaldye çıktı vuvuzela trye getiren 2 genci gösteriyor saldırın !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 neden bu kadar sikayetci millet bence cok eglenceli biseye benziyor, hos mac izlemedim daha hic ama. bir de calmasi da cok cok kolay degil oyle millet laf etmis o kadar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Rewendor said: Çok şey kaçırmamışım galiba Hollanda maçında da iyi. Ama sneijderle van persie bekleneni vermemiş bence, biri 5 biri 3 puan vermiş fantazi liginde değiştirecem kendilerini :P verdiler iste(bana gore). van persie beklendigi gibi bal yapmayan ari, sneijderde 2.golu hazirladi. oyunda asist almadi ama 2.golun asisti ona yaz. zencinin topu direkten dondu kuyt tamamladi, asist baskasina gitti. onu pozisyona sokan sneijderdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Spiegel said: neden bu kadar sikayetci millet bence cok eglenceli biseye benziyor, hos mac izlemedim daha hic ama. bir de calmasi da cok cok kolay degil oyle millet laf etmis o kadar ama. yav adamlarin 3 kurusluk zevki var onada laf ediyolar. gerci su noktada sikayet edenler hakli; adamlar macin bastan sonuna kadar araliksiz caliyorlar. halbuki kritik anlarda veya protesto etmek istedikleri zamanlarda calsalar daha anlamli olacak. ne biliyim faul olur calarsin tepkini gostermek icin. gol atarsin sevinirsin felan ama sayko gibi bastan sona kadar caliyorlar. yoksa vuvuzelayi yasaklamak mantiksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Spiegel said: neden bu kadar sikayetci millet bence cok eglenceli biseye benziyor, hos mac izlemedim daha hic ama. bir de calmasi da cok cok kolay degil oyle millet laf etmis o kadar ama. Linc Oyu!!!!!1111 @Spiegel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 benim anladigim kadariyla bir tepki amacli caldiklari birsey degil ayni bizimkilerin davul calmasi gibi mac boyunca yaptiklari birsey. yalniz tabi ne nefes varmis adamlarda butun mac boyu durmadan caliyorlarsa. ama eglenceli birsey gibi geldi bana, alip calsak mi biz de acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Bi maç izle sonra konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 sabah ve öğlenki 2 maçı kaçırdım, ama pek bir şey kaybetmemişim anlaşılan. akşamki maç iyi olsun bari. finali almanya-ispanya oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 lan uyumuşum bildiğin kamerun-japonya maçında. şimdi kalktım. noldu maç kaç kaç bitti?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 ve almanlar costu. http://www.youtube.com/watch?v=pW_fJAiPx_w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar