Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ki beşiktaş dünyanın en underrated takımıdır, normalde 3 tane Real Madrid eder, çünkü real madrid'de çok fazla balon oyuncu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 şu forumda messi balon yazıyorlar dense fifa futbol bölümünü kapatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 rooney biraz balon kafalı ama kabul edin şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Tenekeadam said: şu forumda messi balon yazıyorlar dense fifa futbol bölümünü kapatır. yöneticiler uyuyor mu! rooney olduğundan çok yaşlı duruyor.. göbek koy adama, evinin ingiiz erkeği olsun. project workbooklarda this is mr brown yazsın altında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 platiniyle konuştum, haberler iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 o konuda messiye bende çok kırgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 vaniLLe 10 haziranda demis ki; said: final hollanda - almanya olur. hakli cikicam gibi duruyo. sonra kizlar fitbildan anlamiyo dersiniz. ayrica ispanya cok pas yapabilen bi takim ama almanya da baskili oyunu ile yine 3 pas yaparak ispanyayi eleyebilir. müllerin olmamasi ne kadar etkiler almanyayi bilemem ama almanyada israrciyim yine de. (almanciligimin buna bi etkisi yok) bi de ispanyada takim direkt villa üzerine kurulmus gibi. eger villa yine sol tarafta oynarsa lahm onu cok rahat keser ama almanya tek bi adama takilip kalmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 nil sence messi balon mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 vaniLLe said: fransaya gelcek olursak gruptan cikamayabilir bile bence. cünkü futbolcularin %70'i Domenechi sevmiyo. isteksiz oynuyolar. + takimda tecrübe namina iki üc adam var. Govou ile baslamaya devam ederse maclara hic mac alamaz. Gignac varken govou ile baslamak zaten sacma. Ribery ve Anelka gibi artizlerle zor fransanin o gruptan cikmasi sdf. Ben bu isi baya biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Ben de her turnuvada almanları tutarım yine tutuyorum sevindim. Müller'in yerine en doğru hamle Schweinsteiger'i orjinal mevkisi olan Müller'in yerine koyup geriye yedeklerden bir ortasaha almak. Ama Lahm solda oynuyor, Villa da solda oynuyor, haliyle Villa'yı sağ bek tutacak, ki Almanya'da o böle sorunlu. Boatengmiş şu buchstruber mi neymiş falan yetersiz kalırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 @Rew: LAHM SOL BEK?!?! Tenekeadam said: nil sence messi balon mu? tevez gibi gereksiz bi adam o kadroda oynadigi sürece agüero yerine, messiye pozisyon birakmaz. aldigini ya kaptirir ya da daga tasa atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 sol bek demedim solda oynuyor dedim. iki tarafta da oynuyor normalde de esas yeri sol diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 bence yanlis biliyosun, ben lahmi daha bi kere bu turnuvada sol bekte oynarken görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Bayern'de soldaydı bayağı uzunca bi süre. Gerçi şimdi şöyle bi kafamda maçları hatırlayınca sağda oynadı bu turnuvada evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 lahmin sag bek oldugunda hemfikirsek arkadaslar, lahm villayi cok rahat bir sekilde carsiya pazara hatta ispanyaya evine gönderir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 villayı hafife almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 villayi hafife almadigimiz icin karsisina lahm'i koyduk zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Belli olmaz, sürekli ileri çıkarsa boşluk kalabilir yine oralarda. Gerçi çok ileri çıkacağını sanmam bu maç. Ama beni korkutan adam Torres. Turnuva başından beri duruyo duruyo gelip bu maça patlamasın da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 VAnİLLe(bkz: harflerden Villa türetilebiliyor) Villa kesilecek dediyse önceki öngörülerinin de tuttuğunu gözönünde bulundurursak kesilecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ahaha görücez =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 şampiyon hollanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Olmaz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 BEYLER LAHM ARADI HABERLER İYİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 lahm iyi de çevresi kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Neydi o bir önceki alman jenerasyonunda vardı, bayern münihte mi milli takımda mı ne 2-3 tanesi ayartıyorlar takım arkadaşlarını, adam sonra karısından mı sevgilisinden mi ne ayrılıyor, ondan sonra da ayartanlardan birisiyle birlikte olmaya başlıyor muydu neydi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar