Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paraguay'ın net golünü yedi hakem, ki bence baya da hak ediyolardı. İspanya daha kaliteli, daha çok top yapıyo o beklenen bir durum; ama ben Paraguay'ın ilk yarıdaki oyununu daha çok beğendim. Baya mücadele ediyolar ve sırf geriye yaslanma anlayışında değiller sürekli basıyolar. Tabi İspanya bu, aynı pozisyonda 3 gol falan atabilirler bi anda. Ayrıca Muhsin Ertuğral, Ömer Üründül'den sonra ilaç gibi geliyor yorumcu olarak.
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Valdez Puyol'u çarşıya gönderdi resmen. Çok iyi forvet hakikaten.
loop Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Valla bugün izlediğim almanyayı zor yenerdi ispanya.. Almanya kupaya doğru gidiyor bence...
khala Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 HAHAHAHAAH NELER OLUYOR SAYIN SEYIRCILER
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 AHAHAHAH neler oluyo lan. Cardozo fena dayaklık.
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 ahah kurtardı sdf. ben bu sayfayı yazdırıp yerim o zmaan. oha bi penaltı daha!
Öne çıkan mesajlar