Holy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 HOLLANDA BU KUPAYI ALIR DEDİM ULAN EN BAŞINDA! Brezilya gitsin kumda oynasın. Severim totoşları ama Hollanda'mın karşısında çıkmayacaklardı. Böyle alırlar adamın boy ölçüsünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Zaaaaaaa Zuhahaha noldu böyle brezilyaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 khala said: melo tam bir balon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 enfes oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Vuvuzelam ile destek verdim Hollanda'ya, sayemde kazandılar. Gollerde sokağı inlettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 oh be şu brezilya elendi sonunda gogo hollanda-arjantin finali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 arjantin almanya hollanda bakalim kim alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Ne çok Hollanda fan'ı varmış ya :D Ben de severdim de eskiden, şuanki kadro çok çirkin geliyor. Van Persie sux, Huntelaar sux.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Ronaldonun ya da Adrianonun 29043873128 kilo hali şu fabianodan daha çok iş yaparmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 elano olsaydı böle olmazdı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 abi o son dakikadaki mallık neydi öyle, ya o ataktan sonra gol bulsaydı brezilya. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Red said: elano olsaydı böle olmazdı ahah olmazdı abi doğruya doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 güzel maç oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Alcadras said: abi o son dakikadaki mallık neydi öyle, ya o ataktan sonra gol bulsaydı brezilya. :) Huntelaar zaman geçirme fikrini kafasından atamadı orada. Oradan dönüp korner çizgisine doğru gidip de topu tutmaya inandı aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Wishmaster said: Ne çok Hollanda fan'ı varmış ya :D Ben de severdim de eskiden, şuanki kadro çok çirkin geliyor. Van Persie sux, Huntelaar sux..Onlar yokluktan oynuyor, görüldüğü üzere hollanda'nın santrafor ihtiyacı yok =D adamlar sneijder, robben, kuyt ile götürüyolar işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Maçı anlatanın adı neydi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Elano bu kadar farkediyormuş lahn.... O değil o son dakikada julio cesarla dalga geçmeye çalışırken fail oldukları pozisyonun arkasından gol yeselerdi türkiye atmış gibi sokağa çıkardım heralde sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 sonda KÖYT diye bağırırlen küfür edip bi de tükürseydi tam olucaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 abi spiker hollandaya oynamış, çok barizdi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 İlk yarı Hollanda şapşaldı ikinci yarı Brezilya güzel maç oldu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 melonun kariyeri sıkıntıya girer bu maçtan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 la ben macı aksam sanıodum basamadık paraları hay teyzesini ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Gelsin Galatasaray'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Fabiano bir daha milli takıma çağrılmaz şu maçtan sonra sdf, nilmar 10 dakikada onun bütün maç yaptığından daha fazlasını yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 elazulruby said: Maçı anlatanın adı neydi ya? Levent Özçelik. Mümkünse Hollanda yarı final maçına vermesin TRT. Başta NTV Spor ve TRT olmak üzere ,baştan kupayı Brezilya almış gibi yorum yapan bilimum spor yazarına güzel kapak oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar