fde Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 bu takım böyle oynar --------torres-----villa silva---------------------iniesta ---------xavi------x.alonso capdevilla-----------------ramos ---------puyol------pique --------------casillas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 villa yı kenara çekersin torres based oynar o takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 fde said: bu takım böyle oynar --------torres-----villa silva---------------------iniesta ---------xavi------x.alonso capdevilla-----------------ramos ---------puyol------pique --------------casillas 2 2 2 2 2 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Barcelona'nın B'si yokken piyasada, tutup da burada lafı barcelona fanboyluğuna getirmek çirkinlikten başka bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 ene torres oyundan alındı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 ahanda futbol: 1 antifutbol: 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 golun gelmesını saglayan adam yorenteee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Rewendor said: ahanda futbol: 1 antifutbol: 0 sıkılmadınız mı ya şu laflardan hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 barca bu sene 140 gol filan atar yani. müthiş asist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 hadi ronaldo uzat maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Zarif said: hadi ronaldo uzat maçı cacık yapamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Neyi çirkinleştirmiş o zaman Mourinho? Beğenmediğimiz adam 3 tane attı 'uzay' takımı Barca'ya. Rövanş maçında 10 kişi kalıp çok çok başarılı bir defansif futbol oynayıp turu geçince flamebat oldunuz birden ne alaka ise? Barcelona gibi kreatif futbol oynamaya çalışıp 3. pasta saçmalayan takımlar görünce de ben çıldırıyorum. Beceremiyorsan oynama. Olay basit. Hoş, defansif futbol Mourinho'nun sunduğu birşey değil, Porto dönemini takip etseydiniz keşke. Eldeki malzemesine göre yemek yapıyor adam sadece. İlla defansif futbol blame'i yapacaksınız Helenio Herrera'ya ve onun Catenaccio'suna sarın. Daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 villa 40 milyon etmez rahat messi kadar söyle 80 milyon eder. gerci kupadan sonra deli artacak. Barcelonayi simdi kim yenebilecek merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 ya üründür ne yapcak bişey yok daha 20 dk var adam değiştiriyor ya ben ölcem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Masq Barcelona ne alaka? Kim barça dedi burada? Mourinho defansı yüzünden böyle çirkin futbol var dedik. Bize ne Barça'ya 3 atmışmış da 10 kişi kalmışmış da falan filan. Adam 2 klasman altındaki aciz Bayern'e bile kapandı finalde %30 yüzdeyle topla oynadı. Eldeki malzeme hikaye, hadi Robben vs Sneijderde Robben diyelim, başka hangi mevkide Bayern'den kötü adam vardı elinde Inter'in kaleciden forvete? Aynı şekilde lig maçları CL grup maçları her şeyi de katabilirsin. Porto'da evet böyle değildi ama Chelsea+Inter ful böyle gitti. Peki noldu şimdi herkes Mourinho, herkes defans. Sonra neden d.k. zevksiz? "Uzay takımı barçayı yendiydi de işte falan filan" kimin umrunda, adamın futbolu zevksiz. Ara ara maç seyreden barça kadrosundan 2-3 adam sayamayan adam bile izledim mi zevksiz buluyo bu futbolu. 10 kişi kapanıp futbol katliamı. Tutup da barcelonayla en ufak alakası olmayan tartışmayı barça fanboyluğuna bağlamak çirkinlikten başka bişi değil. Kimse burada Barça süper takım dememiş, Barça gibi oynasınlar dememiş. Ama "Mourinho fanboyları" herşeyi barça fanboyluğuna yıkıp tüm suçlamaları eritmekten başka savunma bilmiyolar galiba ;) Ha zaten bilmeleri de zor, çünkü "bu savunma futbolunun savunulacak yanı yok." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 eduardo allah mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Uzatmak niyetinde değilim ama topla daha fazla oynamak =/= başarılı futbol. Topla oynadığın sürenin ne kadarını verimli oynadığın önemli. Aynı maçta Inter'in kaleyi bulan şut sayısı Münih'in 2 katından fazlaydı. Neyse uzatmayalım. Ama her gördüğüm 'Mourinho defansif futbol yea, yoksa Barca yenerdi hocu' argümanlarından sıkıldığım için Barca fanboy dedim. O konuda sözümü senin için geri alıyorum ama kötü futbolun sebebi olarak Mourinho gösterilmesine karşı çıkmaya devam ediyorum. Kupaya dönecek olursak, çeyrek final aşamasında güzel maçlar var baya. Uruguay, Arjantin ya da Almaya'yı punduna getirip final oynasa ne güzel olurdu. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konu: Afrika 2010 Dünya Kupası - Genel {40984} [list] [*]barca bu sene 140 gol filan atar yani. müthiş asist. [*]Neyi çirkinleştirmiş o zaman Mourinho? [*]villa 40 milyon etmez rahat messi kadar söyle 80 milyon eder. [/list] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 başarılı futbol istemiyoruz, eğlenceli futbol istiyoruz, zira biz izleyenler için futbolun tek amacı eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Şu Eduardo'yu parası neyse verip alalım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 villa cikartilirmi offf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 aquila said: başarılı futbol istemiyoruz, eğlenceli futbol istiyoruz, zira biz izleyenler için futbolun tek amacı eğlence. kesinlikle katılmaktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 oha kirmizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Ben başarılı futboldan eğleniyorum valla. Mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar