Olivies Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 puyol amele sümügü gibi yapısırsa 40. dk da isyan edip çıkabilir c.ronaldo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 BiTcH_oFBaT said: Rewendor said: Robinho nasıl çirkin bi oyuncu ya, adam dünyanın en bencil adamı. Yok mu bunun yerine girecek serbest forvet başka? Nilmar olur Baptista olur neden robinho fiyatı düşüyor iyi iyi :p yok yaw, hani o 3. golü atmasa düşüyodu da onu atınca yine artmıştır, türkiyeye yar olmaz kolay kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 murtyy said: nileppezdel said: Arjantin'in karşısına şimdiye kadar kalburüstü savunma yapan bir takım çıkmadı. Hep vasat saunmalar -veya vasat hakemler- ile karşılaştılar. Almanya hem defansı iyi yapıyor hem de hücumu. Ayrıca orta sahası gerçekten çok etkili ve Arjantin'in rezil orta sahasını ve kepaze defansını maymun ederler gibi geliyor. Arjantin ileri topu vur 3 süpermenden biri gol atsın mantığıyla sahaya çıkarsa Almanlar sahadan siler Arjantin'i Sen baya iclenmisissin arjantine =) Haksız mıyım? Defans 4'lüsünden 3'ü leş adamlar. Orta sahada sadece ofansif olarak di maria iyi, başka adam yok. Veron mu kurtaracak Arjantin'i üstün Alman orta sahasından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 para ile ispanya devam gibi duruyor bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 hollanda brazilya çeyrek finalde mi eşleşti şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 evet, çok güzel maçlar olacak almanya-arjantin ve hollanda-brezilya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 nileppezdel said: murtyy said: nileppezdel said: Arjantin'in karşısına şimdiye kadar kalburüstü savunma yapan bir takım çıkmadı. Hep vasat saunmalar -veya vasat hakemler- ile karşılaştılar. Almanya hem defansı iyi yapıyor hem de hücumu. Ayrıca orta sahası gerçekten çok etkili ve Arjantin'in rezil orta sahasını ve kepaze defansını maymun ederler gibi geliyor. Arjantin ileri topu vur 3 süpermenden biri gol atsın mantığıyla sahaya çıkarsa Almanlar sahadan siler Arjantin'i Sen baya iclenmisissin arjantine =) Haksız mıyım? Defans 4'lüsünden 3'ü leş adamlar. Orta sahada sadece ofansif olarak di maria iyi, başka adam yok. Veron mu kurtaracak Arjantin'i üstün Alman orta sahasından? Haklisin bence defanstan cok ortahsasi zayif arjantinin. Bi kopukluk var oyunda ortada bi oyun kurucu yok(akla cambiasso nie bu kadroda yok sorusu geliyor) ben begenmiorum di maria yi. Messi geriye gelip ole seyler yapmaya calisio ama olmuyo onun isi o deil.Arjantini daha disli bi ekip karsisinda goremedik o yuzden aslinda cok ta yorum yapilamiyor. Arjantin ve Almanya tam zit ekipler biri biriysel biri takim oyunu. Kestirmek cok zor bu maci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 ahah löw sümüğünü yiyormuş meğer http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.akilli.tv%2Fvideo%2F493851%2FYapma-bunu-LOW-pis-herif.aspx&h=b25fatqr1i4-VpRr2y9ZbpWpx-A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Şu japonyayı hondayı matsuiyi gördükten sonra anladım ki Tsubasa hakkaten gerçekçi bi seriymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 bu honda neden devamlı st oynuyor, yok mu japonyanın forveti? bu adam cska'da ortasahada oynamıyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Yok demek ki. Bir de Nakamura nasıl oynamaz onu da anlamıyorum. Her maç yedek adam, öyle çok çok yaşlı da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 honda'dan resmen tsubasa vuruşu geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 bu maç böyle bitsin ya da japonya yensin nolur =(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 japonya rahat alacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Yorumcu kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 nasi izlemeye tahammul ediosunuz bu maci? Ben 15 dakka izlemeye dayanamadim bankasya 1. lig direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 valla dunya kupası boyunca izlemeye tahammul edebildiğim 2-3 maç var brezilya-portekiz maçını sonuna kadar izlediğim içinse kendimi affetmicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 dreagloth said: Yorumcu kim?güney afrikada teknik direktörlük mü ne yapmış oh 2.9 oran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Red said: valla dunya kupası boyunca izlemeye tahammul edebildiğim 2-3 maç var brezilya-portekiz maçını sonuna kadar izlediğim içinse kendimi affetmicem o maci 90 dakka mi izledin =) saygi duyarim ben kapatmistim 25. dkkadan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 idda oynadım diye izledim sırf.. uzatmalarla işim olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 ben iddaa oynadim gene izleyemedim dusun =) gerci kazandim o ayri =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 haydi ispanya uçur beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 pen altılara kalsa bari maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 ben ispanyanin cok net bi skorla geccegini dusunuyorum portekizi. Portekiz cok kotu futbol oynuor kuzey koreyi yendiler bi oda baskatbol takimi koysm daha iyi savunma yapardi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 ben shoptoda 2-2 tahmin yaptım fantezi bir skor ispanya portekiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar