Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Hyuuga daha karizma lan Tsubasa'dan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Porto-Bre berabere Kore-Fildisi Kore alir Sili-Ispanya Ispanya alir Isvicre-Hondu isvicre alir diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 bazı arkadaşlar italya nasıl elenir şaşırdım falan demiş de, anlamadım.. nedved milli takımı bıraktığından beri italya zaten çok zor gol atan bir takım haline döndü. e defansta da ferdinand sakat olduğundan cok gol yiyolar.. kacinilmazdi bu bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 tamamda abi 3cu golde italya gibi bi takımın yemesi çok komik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 fizban said: bazı arkadaşlar italya nasıl elenir şaşırdım falan demiş de, anlamadım.. nedved milli takımı bıraktığından beri italya zaten çok zor gol atan bir takım haline döndü. e defansta da ferdinand sakat olduğundan cok gol yiyolar.. kacinilmazdi bu bence.. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 fizban said: bazı arkadaşlar italya nasıl elenir şaşırdım falan demiş de, anlamadım.. nedved milli takımı bıraktığından beri italya zaten çok zor gol atan bir takım haline döndü. e defansta da ferdinand sakat olduğundan cok gol yiyolar.. kacinilmazdi bu bence.. nedved kim abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Ahahahah mindf..k yapmış :D Adam da tamam diyor ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Nedved bırakınca çekleri bırakın juventus bile öldü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 fizban said: bazı arkadaşlar italya nasıl elenir şaşırdım falan demiş de, anlamadım.. nedved milli takımı bıraktığından beri italya zaten çok zor gol atan bir takım haline döndü. e defansta da ferdinand sakat olduğundan cok gol yiyolar.. kacinilmazdi bu bence.. ben zidane kendi takim arkadasi materazziye kafa atinca biraktim. dedim bunlardan adam olmaz... Isin sakasi ben italyadayim suan izledim maci bunlarla birlikte ole bi got oldularki muthis bi zewk aldim. Cunku hep ynicez tabi slovakya kim fln diolardi. Takimlarinin nasil igrenc bi futbol oynadigini bilmiolar herhalde. Hakem in 2 oyuncusunu atmasi lazimdi italyanin pepe ve quagrialdfaskd(yazamiorum anladiniz siz) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 nedved gizli italyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 fildisi götürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 bu direk kırmızı idi bence ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 portekiz çok kötü ya umarım fildişi 8 tane atar brezilyada 2-3 sallar. bu arada dün hollanda maçında adam köyt dedi kuyta ya :) nedved ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 brezilya-portekiz elele fildisi gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Çok sıkıcı maç ya =( Ayrıca Baptista oynarken Ronaldinho'nun olmaması da düpedüz saçmalık. Sakat değilse tabi ama değil diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 nileppezdel said: Çok sıkıcı maç ya =( Ayrıca Baptista oynarken Ronaldinho'nun olmaması da düpedüz saçmalık. Sakat değilse tabi ama değil diye biliyorum izlerken aynı cümleyi kurdum bende (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 nedved italyan da ferdinand olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 bu ne ya.yemin edierm televizyonu kırıcam ulan ikinizde garantilemişsiniz portekiz yalansız 10 kişi kale önünde.brezilyada 2 kişiyle atak yapıyor bune lan ayıp resmen ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 adamlar niye kassin ki ikiside cikiyor kardes kardes.. ohh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Ronaldonun içine sabri kaçmış, hatta sabri daha iyi kullanırdı o duran topları sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 işte bende onu diyorum portekiz direk kastı yani hiç rahat oynamadı.10 kişi kale önüne dikildiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 kötü macti bakalim ispanya ne yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 şili marşı bitmek bilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 şili mükemmel oynuyor yine ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 sili cok iyi ispanya gg olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar