Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Afrika 2010 Dünya Kupası - Genel

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bazı arkadaşlar italya nasıl elenir şaşırdım falan demiş de, anlamadım.. nedved milli takımı bıraktığından beri italya zaten çok zor gol atan bir takım haline döndü. e defansta da ferdinand sakat olduğundan cok gol yiyolar.. kacinilmazdi bu bence..
Mesaj tarihi:
fizban said:

bazı arkadaşlar italya nasıl elenir şaşırdım falan demiş de, anlamadım.. nedved milli takımı bıraktığından beri italya zaten çok zor gol atan bir takım haline döndü. e defansta da ferdinand sakat olduğundan cok gol yiyolar.. kacinilmazdi bu bence..

:S
Mesaj tarihi:
fizban said:

nedved kim abi
Mesaj tarihi:
fizban said:

ben zidane kendi takim arkadasi materazziye kafa atinca biraktim. dedim bunlardan adam olmaz...

Isin sakasi ben italyadayim suan izledim maci bunlarla birlikte ole bi got oldularki muthis bi zewk aldim. Cunku hep ynicez tabi slovakya kim fln diolardi. Takimlarinin nasil igrenc bi futbol oynadigini bilmiolar herhalde. Hakem in 2 oyuncusunu atmasi lazimdi italyanin pepe ve quagrialdfaskd(yazamiorum anladiniz siz) :D
Mesaj tarihi:
portekiz çok kötü ya

umarım fildişi 8 tane atar brezilyada 2-3 sallar.

bu arada dün hollanda maçında adam köyt dedi kuyta ya :)

nedved ahahaha
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Çok sıkıcı maç ya =(

Ayrıca Baptista oynarken Ronaldinho'nun olmaması da düpedüz saçmalık. Sakat değilse tabi ama değil diye biliyorum

izlerken aynı cümleyi kurdum bende (:P)
Mesaj tarihi:
bu ne ya.yemin edierm televizyonu kırıcam

ulan ikinizde garantilemişsiniz

portekiz yalansız 10 kişi kale önünde.brezilyada 2 kişiyle atak yapıyor bune lan ayıp resmen ayıp
  • Yeni Oluştur...