Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 zamanında Puma'nın ürettiği, şu anda koleksiyoncular dışında asla bulamayacağınız bu formayı almak isteyen varsa, İstanbul Optimum'un orada, Kadıköy'e giderken sağda kalan TS club ve GS store var. oradaki outlet'te satılıyor şu an. fakat bitmek üzere. ben bugün aldım. fiyatı 30 lira fakat forza'dan geldim derseniz 20'ye veriyor adam. zaten siz söylemeden o soruyor "forza'dan mı?" diye soruyor. imkanı olan hiçbir BJK'linin kaçırmamasını tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 bana alş desem alıp izmire yollarmısın ben sdana para yollasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 gs store'da bjk forması? iyiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 bi daha oku gs de satmıyorlar anlarsın :D şş bana alın şu formayı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 onların ordaki bi yerde diosun. hmm anladım. yarın gidebilirsem gideyim oraya. ters kalıo bana ama hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 iki tane yanyana dükkan var. sağdaki GS store. soldaki de hem karışık bir outlet, onun da içindeki bir kısım TS club. soldaki yere giriceksiniz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 cubuklu forma da varmiydi peki o dukkanda ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 gidiyim alıyım yarın dursun kenarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 beşiktaşın en kötü forması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 beğenmedim formayı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 @pascal: sadece bu var. @red: senin nickin de forumdaki en berbat nick :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 hayatımda gördüğüm en kötü forma olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 forma fena değil de esas bi tane daha kırmızı vardı, boyun çevresi siyah-beyaz kareli kalanı kırmızı, bi sene avrupa maçlarında giyiyodu bjk, o bayağı iyiydi esas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 efsane kırmızı http://4.bp.blogspot.com/_DJevhH2a7ho/Snor5D5D-wI/AAAAAAAACNk/up7-u2E0-j0/s1600-h/besiktas9495a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar