xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 bu saatten sonra bk bitti ya. tamam böyle detaylı bir menü her yerde yok. türkiye'ye özel bir kaç menüsü var adamı mutlu ediyor ve güzelde. ama arkadaş o fiyat ne lan. 40 yaşındaki baba her akşam öğrenci gibi gitmiyor ki oraya. ben açıkcası 20 liraya karışık ızgara yiyorum hoş bir kebabçıda. adamlar aşmış kendilerini. iyi valla hem on numara kansörejen hem de 15-20 lira fiyat. o iş yaş bk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 artık oraya gideceğime iskerder + künefe yaparım 15 bırakır çıkarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 pizza huttan 21 liraya stuffed büyük boy pizza artı kucuk boy hediye geliyor.burgerda o para verilmez ben triple whooper cheese ciyim.menu söylemiyorum ztn tek onla doyuyorum.ama pahalı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 pizza hut leş ötesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 evet pizza hut kötü baya asıl benim merak ettiğim de şu o fiyatlar Yemeksepetindeki fiyatlar mı? öle gözüküo çünkü her zaman yemeksepetinde zaten 1-2tl fazla oluodu normal mekanından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ayrıcda stuffedlar 25tl, sadece hamur+peynir alırsan 21tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 nası leş ya.bence gayet başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 dominos veya little caesar's ile tanıştıralım o zman seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 abi dominos dedi adam ya hahahhahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 dominos evimin yanında vardı senelerce.arada yerdim ama ben pizza hutçıyım ayrıca buyuk boy yazmısım orta boy olucak.ben geçen gün 21 ksür libraya orta boy stuffed aldım.ufak boy da hediyeymiş sadece peynirli değildi salam falanda vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 little caesars da baya kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 kenarlarıyla kotarmaya çalışıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Abi oha ya.Benim burada doyabilmem için en aşağı 15 lira vermem lazım,ki bu paradan çok daha azına doyarım başka yerde.Ayıptır lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Ulan bi menüye 14 lira veriyonuz da 1 lira zam gelince mi bundan sonra Burger King'den yemem diyorsunuz ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Cons said: abi dominos dedi adam ya hahahhahaa DOMİNOS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 yaz gelmiş bu çok akıllılar zam yapıyo. vıcık vıcık burger mi yenir bu yaz sıcağında lan. gidin alternatif yaz ürünlerine yönelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Yıllardır şu "Pizza hut bok gibi, Dominos iyi ama aslında en kralı Little Ceasers" klişesinde de kurtulamadınız. Hepsi birbirinin aynısı arkadaşlar kimi kandırıyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 fast food'un aslında kalitesiz bişi olduğu anlaşıldığında devrim olcak bence türkiyede. troll bi yana harbi zorunluluktan yiyorum burger'ı da mcdonald'sı da, dominos'u da, burger'ın kralı gelsin mesela bi su böreği ile yarışamaz bile, veya bi sosyete mantısıyla vs, emek olmayınca yemekte lezzette o oranda düşüyor sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Ben pideciyim aslında şöyle klas bi 1.5 porsiyon kuşbaşılı kaşarlıyı hiçbişeye değişmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 şöyle kralından enginar, imambayıldı, mantı, sarma vs varken ne fastfood u zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Abi onlardan hazır biri yapıp eve koysa başka şey aramam zaten.Ama ne yapcaksın olmayınca bunlara kalıyoruz mecbur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 bundan sonra acıktınmı : HD iskender aynı paraya kocaman kebap yersin illa hamburgerse de kızılkayalar BK da bebelere satsın hamburgerlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 senko said: mcdonalds varken burger king mi yiyonuz ya hala pis nigga zenciler yiyor burgerda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 eğer yemeksepetinden baktıysan o fiyatlara orda farklı yazıyo olması lzaım fiyatların,tükkanda daha ucuz yani,öle biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Amann be ! Git et al pisir ye. Dusuyor Etin fiyati. ithal et ihalesinin 1. Bolumunu almis turkiye iste. Doya doya Turk usulu kebap. Oh miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar