Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dugunlerde oynar misiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ankara havasi neyin caldi mi kasiliyorum ben.
iki el yana dogru acilmis ''aceydim gollerimi gitme diyeydim'' pozisyonunda kaliyorum.
sonra etrafima bi bakiyorum benim gibi bi sürü madur var.
cok rezil bi görüntü lan, millet kurtlarini dökerken sen orda allahin dislanmisi gibi kaliyosun.
Mesaj tarihi:
ankara havasi eksperi oldugum bir alandir. Ozellikle omuzlari sallaya sallaya cokup, tekrar kalkip saga sola kanatlari acik penguen gibi oynama konusunda cok iyiyim... ama ankara havasinin en guzel olayi omuz tokusturmaktir, cok harika hareket valla.
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

ankara havasi neyin caldi mi kasiliyorum ben.
iki el yana dogru acilmis ''aceydim gollerimi gitme diyeydim'' pozisyonunda kaliyorum.
sonra etrafima bi bakiyorum benim gibi bi sürü madur var.
cok rezil bi görüntü lan, millet kurtlarini dökerken sen orda allahin dislanmisi gibi kaliyosun.

balkona çık..

-hanfendi siz de mi düğünden sıkıldınız?
Mesaj tarihi:
balkona cikinca da dügün yemeklerini düdükleyen almancilardan ya da sana alici gözüyle bakan annelerden baska bisey göremiyosun =P

o degil de laz dügünleri cok iyi.
cok pis horon teperim.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Piste kızlar çıkınca oturmak? Balon bir düğünde oynamanın tek amacı zaten oynayan kızın karşısına geçebilmektir. Sen bu işi yanlış yapıyorsun.

serin çocuğum birader.
Mesaj tarihi:
cogu zaman oynamayı istiyorum ama beceremedigimden vazgeciyorum,ablalarımın dügününde oynamak zorunda kalmıstım,bütün ahali dalga gecmisti lan,o yüzden dügünlerden nefret ederim :/
Mesaj tarihi:
alkole abanip piste cikmak dugune giden genclerin en buyuk hatasi siz zip zip zipladikca kaniniza daha hizli bir sekilde karisiyor aldiginiz alkol bir sure sonra da ortamin maymunu olabiliteniz yuksek onu da belirteyim
  • Yeni Oluştur...