Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 oynarim, halay da cekerim, gelinle dans da ederim (evet.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 düğün mü kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 ablamın düğününde ve kendi düğünümde oynamıştım. diğerlerinde ısrarla kalkıp iki el çırpıp salak salak takılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 ankara havasi neyin caldi mi kasiliyorum ben. iki el yana dogru acilmis ''aceydim gollerimi gitme diyeydim'' pozisyonunda kaliyorum. sonra etrafima bi bakiyorum benim gibi bi sürü madur var. cok rezil bi görüntü lan, millet kurtlarini dökerken sen orda allahin dislanmisi gibi kaliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 ankara havasi eksperi oldugum bir alandir. Ozellikle omuzlari sallaya sallaya cokup, tekrar kalkip saga sola kanatlari acik penguen gibi oynama konusunda cok iyiyim... ama ankara havasinin en guzel olayi omuz tokusturmaktir, cok harika hareket valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 düğünlerin aranılan halay başıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 trakya düğünleri favorim. gezerken bir iki kez yolu uzatıp mahalle düğünü arayıp girmişliğimiz var. o zaman deli oynuyorum nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 vaniLLe said: ankara havasi neyin caldi mi kasiliyorum ben. iki el yana dogru acilmis ''aceydim gollerimi gitme diyeydim'' pozisyonunda kaliyorum. sonra etrafima bi bakiyorum benim gibi bi sürü madur var. cok rezil bi görüntü lan, millet kurtlarini dökerken sen orda allahin dislanmisi gibi kaliyosun. balkona çık.. -hanfendi siz de mi düğünden sıkıldınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 balkona cikinca da dügün yemeklerini düdükleyen almancilardan ya da sana alici gözüyle bakan annelerden baska bisey göremiyosun =P o degil de laz dügünleri cok iyi. cok pis horon teperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 ahah... * uzun filitreli sigarasindan bir firt ceker * - evet, siz de mi baydiniz icerideki kafasiz tavuklardan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Azmodai said: Ozellikle omuzlari sallaya sallaya cokup, tekrar kalkip saga sola kanatlari acik penguen gibi oynama konusunda cok iyiyim... CV'ne yazmalısın bence bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 genelde mulakat odasina girisim o sekilde oldugu icin bisi yazmama gerek yok emre. cok spontane oldugum icin basariliyim... sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Abi bir an gözümde canlandırdım. Takım elbiseyle böyle. OF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 ama bole, kapi bi an aciliyor DAN diye, sonra iceriye ben giriyorum sallana sallana bole... off cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 ahahah çok iyi olurdu herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 axedice said: Piste kızlar çıkınca oturmak? Balon bir düğünde oynamanın tek amacı zaten oynayan kızın karşısına geçebilmektir. Sen bu işi yanlış yapıyorsun. serin çocuğum birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 yaz arkadaşım 100 bin kadınla nasıl çıktım gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 oynanan düğünlerde işim olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Dügünde oynama söyledim sana sansını zorlama ugurlar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 alkollü olursa oynarım, yoksa oynayabileceğimi sanmıyorum. Sadece düğün için değil heryerde mühim olan alınan alkol miktarı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 mikseler oynamam efenim,elitligi sokakta mı bulduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 cogu zaman oynamayı istiyorum ama beceremedigimden vazgeciyorum,ablalarımın dügününde oynamak zorunda kalmıstım,bütün ahali dalga gecmisti lan,o yüzden dügünlerden nefret ederim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 güzel bi kızla dans ediceksem neden oynamıyım ? gayet oynarım horonda teperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 alkole abanip piste cikmak dugune giden genclerin en buyuk hatasi siz zip zip zipladikca kaniniza daha hizli bir sekilde karisiyor aldiginiz alkol bir sure sonra da ortamin maymunu olabiliteniz yuksek onu da belirteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 çiftetelli duyduğumda götüm başım ayrı oynar afedersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar