tant Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Nebula ilk başta test e girdi sonra srüekli geri alındı insanların emekleri boşa gitti yine test e girdi ve yine geri alındı şimdide giriş yapmaya çalıştığımız da homeland diye bir yer gözüküyor reham bile yok biri bu homeland ı açıklasın
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Arkadasım burası sadece osi ıle ılgılı uo forum alanı.Nbl'yı ve dıger free serverlar'ı karıstırma.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
nicotinee Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 simof burasi uo genel forumudur osi e ait degildir burada herkes uo ile ilgili sorunlarını dile getirebilir ayrım amacı yoktur.[hline]Arqas Staff Arqas Uo Shard Açılmıştır E-Mail:[email protected] İcq:730402 *!Etrafa Deli Gözüyle ßakar*
Taina Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 simof kimseye kotu davranma yetkililer gerekeni yapa merak etme[hline]!!!!!!!!!!Kanatların Varsa Uçarsın!!!!!!!!!!! AddToTuTuİCq SenTOMail Sheak Soyrel's
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Sanirim bu topic once osi bolumunde acildi da bi arkadas tasidi, durup dururken burasi osi bolumu dedigini sanmiyorum simonun.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, GM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Benim bilgim kapsamında forumlar bakımda ve serverda bu sabaha bakımdan çıkacaktı.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 forumlar sanki bir daha açılmayacakmış gibi geliyor bana. eğer silencer, forumlara çeşitli acc isimleriyle gelip "üleyyn silencer sen bittin olm daaldın, nbl yandı bitti, daha bu bişi diil yakında görceksiniz kim olduumu" diyen tiplerden bıkıp da "yok size forum morum" demişse haklı valla.
inf Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 evet haklıdır ama herşeye rağmen nebulaya forum gerektiğininde bilincindedir herhalde..
Jezz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Forumlarda dosyalar bölümünden yeni bağlantı programını indirin.[hline]Nebula Staff Member
coaxem Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Yazık oldu Nbl 'ya neden mi cunku her zaman SNN gibi bir efsane olamamanın ezikligini tasıyordu. Daima Turkiye'de UO 'yu yeni duyup gelen cogunlukla kafelerdeki coluk cocuk (cafeden bende oynuom :P ) ortamı bozdu.İlk acıldıgındaki gunden bir hayli uzaklastı. Simdi sanırım bazı yenilikler yapmaya calısıyorlar ancak bence NBL devri stafftan tanıdıgım&sevdigim (baggio? yok canııım daha neler :) ) birkac insan ayrılınca malesef bitmistir.[hline]<<<< Benim Efsanemdi TektoniK UO Dunyası >>>> Ama artık benim degil :(
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Yeni connector çıkmış - ipyi değiştirmişler onun için göremedin herhalde sunucuyu şu an online.[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 bence gidici :) neler oluyor nbl ya neler oluyor onlara :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Öne çıkan mesajlar