SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 BjkMobile dan mesaj geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 önce ben açtım :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 tiplere bak ya. Ben bunu geçen sene söylemiştim bu senede söylemiştim Tayfun bizim arkadaşın kuzeni geleceğini söylemişti geçen sezon ama klubu bırakmamış bu sezona kısmetmiş.[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 beşiktaş bu kadar adamı ne yapacak?[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ayrıca her BJK mobile olan topic açarsa işimiz iş =) bizede geldi ama biz uslu uslu oturuyoruz dimi[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 kaan dobranın yollanacağı anlamına geliyordur inşallah bu eheh. okan buruk'un ortada oynayacağı nerdeyse kesinleşti artık. ama tayfun eski tayfun mu ne zamandır ne yapıyor bu adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 said: Jaan, 06 Ağustos 2004 18:20 tarihinde demiş ki: beşiktaş bu kadar adamı ne yapacak? Uefa grup sistemi olucak ve çok maç yapılıcak... Kadronun geniş olması iyi bişey...[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 iyi de mutlaka 1-2 kişinin daha gitmesi gerek. kulübeye bile giremeyecek adam körelir gidip kiralık oynasın bi köşede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 said: Jaan, 06 Ağustos 2004 18:20 tarihinde demiş ki: beşiktaş bu kadar adamı ne yapacak? Söylemeyeyim ayıp olacak bu arada Gs ın Uefa yı kazandığından daha geniş kadroya sahip şu an BjK ama geniş dedim yetenekli demedim[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 gs'nin o zamanki defansı çok iyidi. herneyse okan orta alanda oynasın zaten adam italyada teknik geliştirmiş kanatta mundar etmemeli. =P[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 kadro geniş olacak, bu kadar adamdan kalitelilerinin çıkma ve kendini gösterme ihtimalleri yüksek, antreamanlardan hoca seçiyor zaten kondisyonlarına göre...[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 bnce superlıgde 2 takımla oynıyck besıktas heueuhe Bjk ve Bxk ehuehe[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 keske öyle olsa da gençler oynasa :) merak ediyorum yarın çıkacak kadroyu. ali güneş, çağdaş, toraman, ibrahim akın ve berkant oynamasını beklediğim oyuncular. 5 tane genç az değil inşallah oynarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar