Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Theridone said: 0:50'de herkes aynı yere baktı sanırım pole dancer iyi oynuyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ozkolous said: Hasan says: 12 May 2010 at 9:27 Vay ecnebiye bak a.q neler neler yapmışlar.hatunlar bana filan bakıyo garip oldum. kalktı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 MasterHapLo said: html 5 nimetlerinden mi bu yeni video formati diyorlardi? formatla alakası yok abi olayın. html5 flasha gerek duymadan video oynatabiliyor, o ayrı konu. burdaki de mum'un dedigi gibi google street view'in videolusu. ama cok daha farklı yine de. street view zaten panaromik fotograf, google'la ilgisi olmayan bisey, cok onceden de vardı. ama teknik olarak aynı sanıyorum. yani farklı acılardan cekilmis x sayıdaki videoyu biraraya toplayarak izletiyorlar. canlı yayın icin su an cok zor ama ileride o da olur. üzerine bir de 3d oldugunu dusun, direk son nokta abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 canli yayin icin data fazla oldugu icin zor. 3d video 6 kameradan cekilmis video iste, flash sonra bunlari birlestiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 bloodjackal said: Masticore said: bununla yeni bir film türü yapılır be. Düşünsenize gözlükle korku filmi izliyosunuz sağa sola dönüp bakıyorsunuz fln.... eet baya iyi olurdu.Bende panoramik cekimlerle ilgileniyorum.Bu teknoloji baya başarılı olmuş.Ama filmlerde falan kullanıldıgında yerdeki siyah boslugun (lenslerin acısından dolayı arda kalan alan) nası giderilcegini bulmak lazım.Misal bunda yere falan photoshopla hallediyorsunuzda videoda nası olcak herşey hareketli falan. http://panoramik.net/pano/cst/1120/index.html yerde ufak bir bölgeyide görme ya farzet ki orası gövden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 abi cok iyiymis yaw, hakkatten film olsa mukemmel olur, caldim videonu bu arada kusura kalma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 müziğin ritmi ile mouse u sallayın efsane oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 toggie said: MasterHapLo said: html 5 nimetlerinden mi bu yeni video formati diyorlardi? formatla alakası yok abi olayın. html5 flasha gerek duymadan video oynatabiliyor, o ayrı konu. burdaki de mum'un dedigi gibi google street view'in videolusu. ama cok daha farklı yine de. street view zaten panaromik fotograf, google'la ilgisi olmayan bisey, cok onceden de vardı. ama teknik olarak aynı sanıyorum. yani farklı acılardan cekilmis x sayıdaki videoyu biraraya toplayarak izletiyorlar. canlı yayın icin su an cok zor ama ileride o da olur. üzerine bir de 3d oldugunu dusun, direk son nokta abi :) Video olduğunu sanmıyorum 30fps felan fotoğraf büyük ihtimal bu görüntüler, arkaya da müzik konmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 fotograf degil http://www.yellowbirdsdonthavewingsbuttheyflytomakeyouexperiencea3dreality.com/technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 helal team yannız böyle film olsa buna uygun salon lazım olur falan.tam aklım almadı sinemaya nasıl uyarlanacağını.gözlükle falan olacak iş değil gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 çok iyi qq. ben nedense sürekli alakasız yerlere cevirdim kamerayı. suya falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 toggie said: fotograf degil http://www.yellowbirdsdonthavewingsbuttheyflytomakeyouexperiencea3dreality.com/technology hmmm... ivet videoymuş siteyi çok incelemediydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Hasan says: 12 May 2010 at 9:27 Vay ecnebiye bak a.q neler neler yapmışlar.hatunlar bana filan bakıyo garip oldum. kalktı olaya türk yorumu :( linktei commentlerde aşağıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Şöyle bi' şey buldum bi de.. Military Exercise http://www.biglook360.com/flash/video2/index.html Bu da asıl site http://www.biglook360.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 cok cok iyiymis bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 oha imbaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar