Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karakol donusu ...

di

Öne çıkan mesajlar

Sokaklardaki tinerci/gaspçıların hepsini gaz odasına tıksalar içim cız etmez öyle söyleyeyim. Kutratılamayacak kadar kirlenmiş kalpler ve beyinler var sonuçta. Eğitim şart, tabii ki, doğuştan öküz olayına katılmıyorum ama şimdi şu hıyarı istediğin kadar rehabilite et bi etkisi olmaz. Direk respec atman lazım beynine. Onu da yapamayacağından vur kellesine halk huzur bulsun
Sosyal ağlarda paylaş

Abi gecelim bu sartlar kosullar meselesini.

Ne kadar cahil, en kati kurallarla buyumus molla cocuklari, sokak cocuklari tanidim. Iyi niyet ve insanlik kesinlikle konusabildikleri Turkce seviyesi ya da egitimle alakali degil.

Egitimin etkisi buyuk lakin adam olmak isteyen her sekilde oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok dağbaşı değil, İstanbulun en eski semtlerinden biri. Belediye başkanının 2 seçim önce seçildikten sonra belediyeye kendi memleketinden adamaları yerleştirmek istemesiyle başladı olay, sonra o bu derken bir anda bazı yerler neredeyse "kurtarılmış bölge" oldu. Cumhuriyet bayramı olsun, 23 nisan olsun, veya şehit haberi olsun tek Türk bayrağı göremediğiniz bazı bölgeler oluştu, Türkçe dışında dillerin konuşulmaya başladığı bir yer oldu. Görünmez bir sınırla çizilmiş gibi.

Kız lisesi vardı, artık çıkışlarda apaçi demenin bile aşağı kalacağı 5-10 kişilik erkek grupları dolaşmaya başladı,milletin yolunu kesmeler, sen şu kızı tanıyor musun falan demeler...

Öyle eskisi kadar Türküm filanda diyemiyorsun tab,tip tip bakışlar gelebiliyor üzerine, zira etnik kökeninin türk olması bazılarında rahatsızlık oluşturuyor.

Merak ettiğin dükkanları adres vererek verebilirim, hiç sorun değil.

Tabi bunları söylererek bazı sevgi kelebeklerini üzmüş olabilirim, ne de olsa bunlar münferit olaylar, ulusça mükemmel bir durumdayız, herkes kardeş, ot, çiçek böcek falan.
Sosyal ağlarda paylaş

numberten said:

Dükkana zorla el koymak nedir ya dağ başı mı burası?

Oluyor malesef. Öyle pis öyle iğrenç tipler var ki. Hiç karşılaşmamak bile şans yani.

Kaç tane evsiz, keş, beş parasız adam gördüm. Yanına gelip uzun uzun anılarını anlatıp "biz aptallık yaptık siz yapmayın" diyenide var böyle iğrenç insana benzemeyen tiplerde var malesef. Görmemişlikle, okumamışlıkla, parasızlıkla alakalı değil bu tip şeyler. İnsanın içiyle alakalı.
Sosyal ağlarda paylaş

numberten said:

Dükkana zorla el koymak nedir ya dağ başı mı burası?

Yok dağbaşı değil, İstanbulun en eski semtlerinden biri. Belediye başkanının 2 seçim önce seçildikten sonra belediyeye kendi memleketinden adamaları yerleştirmek istemesiyle başladı olay, sonra o bu derken bir anda bazı yerler neredeyse "kurtarılmış bölge" oldu. Cumhuriyet bayramı olsun, 23 nisan olsun, veya şehit haberi olsun tek Türk bayrağı göremediğiniz bazı bölgeler oluştu, Türkçe dışında dillerin konuşulmaya başladığı bir yer oldu. Görünmez bir sınırla çizilmiş gibi.

Kız lisesi vardı, artık çıkışlarda apaçi demenin bile aşağı kalacağı 5-10 kişilik erkek grupları dolaşmaya başladı,milletin yolunu kesmeler, sen şu kızı tanıyor musun falan demeler...

Öyle eskisi kadar Türküm filanda diyemiyorsun tab,tip tip bakışlar gelebiliyor üzerine, zira etnik kökeninin türk olması bazılarında rahatsızlık oluşturuyor.

Merak ettiğin dükkanları adres vererek verebilirim, hiç sorun değil. Tonla dükkan, işhanı el değiştirdi. En basitinden Aksarayda Karagül iş hanı.

Tabi bunları söylererek bazı sevgi kelebeklerini üzmüş olabilirim, ne de olsa bunlar münferit olaylar, ulusça mükemmel bir durumdayız, herkes kardeş, ot, çiçek böcek falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Bide eğitimsizlik falan değil öküzlük. Öküz olmak isteyen eğitimden de kaçıyor zaten. Gemlik'in en pis yerlerinden birinde büyüdüm. Ki Gemlik genel olarak zaten pistir. Eğitim kalitesi neredeyse sıfır olan bi yerde ilk öğrenimimi tamamladım. Sayısı az da olsa bi grup arkadaş olarak kendimizi kurtarmayı bildik. Aynı kalitede eğitim gördüğümüz diğer adamlar şimdi sokaklarda kız kovalayıp adam bıçaklarken o bahsettiğim gruptakilerin en kötüsü bile üniversite okuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Abi gecelim bu sartlar kosullar meselesini.

Ne kadar cahil, en kati kurallarla buyumus molla cocuklari, sokak cocuklari tanidim. Iyi niyet ve insanlik kesinlikle konusabildikleri Turkce seviyesi ya da egitimle alakali degil.

Egitimin etkisi buyuk lakin adam olmak isteyen her sekilde oluyor.

+1

Herkes rastlamıştır birisi melek diğeri öküz olan kardeşlere. Aynı anne baba, aynı okul, aynı çevre ama biri öküz işte.
Sosyal ağlarda paylaş

eskiden bölge bölge kabadayılar olurmuş ya hani etliye sütlüye karışmayan ama bu tip pislikleride mahallesine sokmayan tipler onlardan lazım şimdi her mahalleye.

valla bak di varsa yaşadığın yerde öyle bi tip git konuş abi ayağına yat de böyle böyle huzur bırakmadılar mahellede polis bişi yapmıyor çaresiziz bakarsın kurtulursunuz itlerden.
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

and here comes fascism...

hiç bir insan hayata öküz, villain vs gelmez (bazı biyolojik faktörlerin dahil olması haricinde) bu insanları buna iten eğitimsizlik (ya da bu yönde eğitim), çevresel faktörler (bu da eğitimsizlik ya da bu yönde eğitim sonucu oluşur) vs sonucu bu hale gelirler. burada sistemi bir kenara bırakıp keselim bunları, çiçek gibi olur buralar demek birincisi karşıdakinden farkının olmadığını, ikincisi de oldukça sığ görüşlü olunduğunu gösterir (zira bunları kesersin, yerine yenileri gelir).

Hayır efenim keselim diyenlerin o itlerden çok farkı var zira itler masum insanlara salrıdıyor, keselim diyenler itlere saldırıyor.

Sorunu çözmek bizim işimiz değil, sorun çözülse bile it haline gelmiş olan adamlar düzelmeyecek. Bataklığı kurutacaksın, ama sivrisinekleri de öldüreceksin bu kadar basit.
Sosyal ağlarda paylaş

Agacin goruntuleri asagidaki gibi;

Balkondan

http://3.bp.blogspot.com/_vATHka3ysyE/S-lsO0fQs7I/AAAAAAAAeOY/wdWAUAshCDw/s1600/DSCF9675.JPG
Karsidan ( otoparkin onunden )

http://4.bp.blogspot.com/_vATHka3ysyE/S-ltfzHhPVI/AAAAAAAAeOo/BXgkCe6MJX8/s1600/DSCF9683.JPG
Yan taraftan. Agacin goldesi sebebiyle oradaki dukkanlar pek mutlu mesut bu arada.

Bunlar da it herifin marifetinin fotograflari;

http://2.bp.blogspot.com/_vATHka3ysyE/S-lsODDS3zI/AAAAAAAAeOA/ThBZVntBnMQ/s1600/DSCF9684.JPG

http://2.bp.blogspot.com/_vATHka3ysyE/S-lsOchZX1I/AAAAAAAAeOI/tCKR76CEqaE/s1600/DSCF9685.JPG

Son olarak dun tek bir kuru yapragi bile yokken agacin bir gecede geldigi hal;

http://1.bp.blogspot.com/_vATHka3ysyE/S-ltfbEUv6I/AAAAAAAAeOg/7l3yCN5CT0A/s1600/DSCF9678.JPG

Bir kac gun icinde tamamen kuruyacak. Kaldirip atacagiz cope oldugu gibi. Bu guzelim goruntu gidecek.

Hani ben bu adami olduresiye dovmek gibi dusuncelerle fasist oluyorum ya. Su noktada Allahina kadar fasistim.

Resmen dua ediyorum ayni teraneyi aksam da yapsin diye.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...