Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Mafia] Cyborg Pirate Ninja Jesus

Cassiline

Öne çıkan mesajlar

ya nub musun nesin arkadaş :D

yine vingthor olayı gibi fail olacak diye korkuyorum ama saçma sapan argümanlar üretiyorsun, dikkatleri üzerine çekiyorsun. bu adam hep böyle midir ya? rl de tanıyan var mı :D

ve hala benim mafya olmakla itham ediyorsun. o mesajın aynısını almış en az 7-8 kişi var. ilk c/p de yapan benim. sence ben bu öm yi uydurmuş olsam, onlarınki ile birebir öm yaratma olasılığım nedir, soruyorum?
Sosyal ağlarda paylaş

Bittus said:

yine vingthor olayı gibi fail olacak diye korkuyorum ama saçma sapan argümanlar üretiyorsun, dikkatleri üzerine çekiyorsun. bu adam hep böyle midir ya? rl de tanıyan var mı :D

ve hala benim mafya olmakla itham ediyorsun. o mesajın aynısını almış en az 7-8 kişi var. ilk c/p de yapan benim. sence ben bu öm yi uydurmuş olsam, onlarınki ile birebir öm yaratma olasılığım nedir, soruyorum?

o da doğru.. ne bileyim bir sürü mafya oyunu döndü elbet standartlaşmıştır bu mesajlar diye düşünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

Bittus said:

o da doğru.. ne bileyim bir sürü mafya oyunu döndü elbet standartlaşmıştır bu mesajlar diye düşünüyorum

abi sen de bir önceki oyunda düz townie idin. böyle bir mesaj mı aldın? hayır.

ayrıca ben son 2 oyundur zaten mafyaydım. düz townie'nin nasıl bir öm aldığını bilmeme imkan yok.

şu saatten sonra beni mafya olmakla suçlamak mafyalıktan başka bir şey değildir yani.
Sosyal ağlarda paylaş

bu özel mesajı buraya dökme olayı bence yasak olmalıydı.
ha bunu yazdım diye gözlerinizi bana çevirin şimdi. evet mafyayım tabi böyle yazdım diye. mümkünse bi önceki oyundaki gibi ilk oyunuzda dedektifi öldürdüğünüz gibi burdada fail olmanızı o kadar çok istiyorumki.
bende o zaman özel mesaj kutum doluydu bana msnden yazıldı logu buraya upload edeyim hiç bi anlamı kalmasın o zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

neyse ben şimdilik oyumu geri çekiyorum o zaman. artık sonra tekrar bakar bir karar veririm.

yani dedektifi feda etmek pek mantıklı değil zaten. mafyanın yüzünü güldürmeyelim. ama hala emin değilim. neyse.

Oy Geri Çekme: BabacumMostors

bir diğer şüphelim de KahnX. onun da birkaç çakışan sözleri var. ensendeyim KahnX!
Sosyal ağlarda paylaş

bavulumu hazırlıyodum bayadır da tatile çıkıyorum şuan yarım saate. bakamadım oyuna ama kısa ve öz bi şekilde söylüyorum ciddi şekilde çok komik son sayfalar.

-[[ Ben dedektifim, babacum kendini kurtarmaya çalışıyo ve bütün mesajlarını okursanız devasa çelişkiler görürsünüz, tek bu konuda değil ]]

EMPATİ YAPIN. allah aşkına yani, nası saçmalıklar dönüyo. pro townie rolü linç edilmeyi engelleyen bi joker bariz bi şekilde. herkes şuan çıkıcak ben proyum dedektifim doktorum diye. ya taktik olarak karşı factiona kullanırsın, ya da townie linçinden kurtulmak için kullanırsın.

hiç bi şekilde kimseye batan bişey yok ben bu gece kimi araştıracağımı biliyorum, mesajımı da bırakıyorum cass'a.

ha ben niye belli edip de üzerine doktora mesaj bıraktım bi kaç sayfa öncesinde?

önceki oyunlarda en sona saklanmak prolar için en mantıklısıydı ve mafya gibi saklandıkları için her an mafya muamelesi de görebilirlerdi. ama burda en baştan doktorla iş birliği yapılırsa, doktor kendini açıklamaz da ben açıklarsam doktor ölmediği sürece emin olarak linç ederiz. amacımı da kendime saklamayı planlayarak doktora gizli mesaj gönderir gibi bişeyler demeye çalıştım, ilk oyun acemiliğinden olucak ilginç kaçmış.
Sosyal ağlarda paylaş

bence ilk turda bu ikisini asmamaliyiz

neden derseniz

hem babacum hem kahnx cok fazla dikkat cektiler, mafyalarin bunu gozden kacirmasi imkansiz. buyuk bir ihtimalle mafyalar gece bu ikisine calisacak

burada en buyuk sorumluluk doktora dusuyor. dogru secimi yapip dedektifi korumasi lazim, ama ortada kim gercek kim sahte dedektif cok fazla kanit yok

dogru babacum cok celiskili laflar etti ama ben panikle o laflari ettigine inaniyorum (duz townieyim dedi ama pro town oldugunu gizlemek icin demis olabilir, bu kadar erken ortaya cikmasini istememis olabilir)

kahnxi hakikaten bilmiyorum, dedektif olabilirde olmayabilirde

ama ne olursa olsun "dedektifim ben" diyerek ikiside cok buyuk bir risk aldi, doktor diger kisiyi korursa sabah koy meydaninda kesin birinin cesedini bulacagiz gibime geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

off son mesajlarda ne dönmüş ya..

10 sayfa okudum nerdeyse.. tek tek quote kasamayacağım ama babacum'un postlarındaki çelişkileri göremeyenler de mafyadır arkadaş..

neyse dayanamadım.. şunu alıntılayalım..

BabacumMostors said:
bence sen baris yalan söylüyorsun ve mafyasınbu kadar öm savunuculuğu görmedim ben ve şu anda sadece c/p yaptığını iddia ettiğin bir öm ile townie odluğunu iddia ediyorsun..

bittus için söyledi bunu adam.. yani diyor ki sen sıktın o özel mesajı..

e bittus ÖM c/p leyen ilk townie.. büyük küçük harflere kadar tutturmuş olmasının ihtimali nedir.. tüm oyunlarda aynı değil o ÖM formatı da.. zaten ilk oyunu azmo yönetti.. ikiniciyi ben.. bu oyun da cass'ın.. benim formatımda olmadığını biliyorum (azmo'nun oyununda yoktum).. hadi format aynı olsa bile herif iki oyunda mafya ki bu diğer oyunlara referansı bırakalım.. bittus'un townie olduğu kabak gibi ortada..

ildeniz de saçma saçma savunmalar yapıyor.. bir bakıyorum oylar geri çekilmeye başlamış.. bittus'un oy geri çekmesini dışarıda bırakıyorum ama shadow ve zaugna da baş şüpheliler arasındadır artık benim için.. hani shadow açıklamış uzun uzun ama zaugna'nın oy dışında tek bir sözü bile yok.. direkt destek olmaya çalışmış..

babacum ve takımının tek başardığı şey gerçek dedektifin kendini ortaya çıkarması olmuş.. bundan korkuyordum ama yapacak bir şey yok artık.. doktor (öyle bir karakter varsa) doğru kişiyi korusa bari..

ha eğer ağır şekilde yanılıyorsam ve ildeniz gerçekten dedektifse, fail olmuşum demektir.. ölmeyi hakediyorum.. kesersiniz beni bir sonraki tur..

ShadowFury said:
bittus un townie olduğundan emin olmamızın sebebi bütün townielere aynı mesajın gitmiş olması.

ya bırak sdf..
Sosyal ağlarda paylaş

babacum
zaugna
QoS
shadow

townie değil bunlar imo.. özel rollü pro-town da olabilirler ama townie değiller bence.. hani gece yatarsam falan diye yazdım..

ildeniz de dedektif değil.. hani "çok küçük bir ihtimal bile olsa dedektifi ilk turdan kesmemeliyiz" demek doğru bir yaklaşım ama fail olduğu apaçık ortada yahu..
Sosyal ağlarda paylaş

işte dedektif olma ihtimaline karşın 1-2 tur öldürmeyelim ki en sonunda öldürsek bile elde ettiği veriler bi işimize yarar, böyle bir durumda dedektif olduğundan emin olacağımızdan elimizdeki veriler kesin doğru olarak faydalı olurdu diye düşündüm(recruit ihtimali hariç tabi)

KahnX te dedektif olma iddiasıyla gelmiş, ve doğal olarak Babacumdan daha muhtemel bi aday(Babacum un bazı iddiaları cidden çelişkili).
linç serisine kaldığı yerden devam mı etsek diyorum da... aklıma bi ihtimal daha geliyo: 2 dedektif olması

babacum un tek başına dedektif olmasından da düşük bi ihtimal tabii bu, ama göz ardı etmiyim diyorum şimdilik. o yüzden tekrar oy verme işini akşam dönünce genel olarak bi düşünücem.
Sosyal ağlarda paylaş

kellemin alınması için son 5 oy

sallandırmak isteyenlere duyurulur ayrıca gündüzü ve geceyi atlatabilrsem ilk inceleyeceğimm adm khanx idi ama gerek kalmadı zaten kendini ortaya çıkardı

aslında ben ölürsem ve kimliğim ortaya çıkarsa oyun daha bir ateşlenir

BabacumMostors said:

Spyro
Krusty
egoyagmur
QueenofSpades
ZaugnaKhaldun
Bittus
ShadowFury
KahnX

##linç oyu geri çekme: egoyagmur
##linç oyu: KahnX