Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 siayset yasaginin ne kadar dogru oldugu tezinin canli ornegisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Tenekeadam said: Tabi herkes içinde yaşadığı şeyi iyi bilir. sdeceokuyangenç said: kılıçdaroğlu diyosunuzda onunda ne bok olduğunu biliyoruz ahah 3 yaş yorumu geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 vivavale said: istifa acıklaması 8:10'da baykal istifa ediyorum dedikten sonra birisi YAPMAYYIIIN YAPMAYIIIIN diye aglamaya basliyor dfsdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 3'e 5'e bakmayacaksın genç, aklına gelenleri doğru düzgün, insanlara hakaret etmeden yazabiliyorsan yaz. Yoksa daha çok, hak ettiğin laflar suratına yapıştırıldığında, yüzsüzlüğe vurursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 ahahahahahahahahahahah o ağlama sesi kopardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Alt yazılar ayrı güzel; Baykal istifa etmiyor BAYKAL İSTİFA ETTİ ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Tenekeadam said: 3'e 5'e bakmayacaksın genç, aklına gelenleri doğru düzgün, insanlara hakaret etmeden yazabiliyorsan yaz. Yoksa daha çok, hak ettiğin laflar suratına yapıştırıldığında, yüzsüzlüğe vurursun. sevgili avukat bey kılıçdaroğlu hastanelerde başhekim müdür gibi makamları hakeden insanları boşvererek özellikle kürt asıllı vatandaşları 0 dan alıp oraya koydu..bu da beni rahatsız ediyo ama siyaset yasak diye çok uzatmak istemedim..adam olsaydın laf ediceğine öm le sorardın neden öyle söylediğimi.. "SAYGI"larımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 bole bir nisana yakin ciksa "baykal istifa etti ve veda konusmasinda fetullah guleni samimi buldugunu soyledi" diye hadi len bizimi yiyonuz, zaytung isi filan derdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 vaniLLe said: 8:10'da baykal istifa ediyorum dedikten sonra birisi YAPMAYYIIIN YAPMAYIIIIN diye aglamaya basliyor dfsdfh YAAPMAAAA DENIIIZZZZ DOOOLDUUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 ekşi sözlükte birisi de "şimdi onlar düşünsün" yazmış baykalın istifası haberine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 bende adam gibi istifa etti sanmıştım hala akp, komplo bunlar demiş iktidara geldim işte deyip gidecekti Borsa çoşmuş bu arada yüzde 7 artmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Bu yazdıkların yıllardır herkesin dilinde dolanıyor, azıcık gündem takip eden herkes Kılıçdaroğluna bok derken neleri ima ettiğini anlar. Sorun o değil, paylaşacak fikirlerin varsa doğru düzgün yazarsın, yazına bok bulaştırmazsın. Bulaştırarak sadece kendini küçültüyorsun. Aslına bakarsan kendini küçük düşürmen umrumda değil ama manzarayı bozuyorsun. sdeceokuyangenç said: sevgili avukat bey kılıçdaroğlu hastanelerde başhekim müdür gibi makamları hakeden insanları boşvererek özellikle kürt asıllı vatandaşları 0 dan alıp oraya koydu..bu da beni rahatsız ediyo ama siyaset yasak diye çok uzatmak istemedim..adam olsaydın laf ediceğine öm le sorardın neden öyle söylediğimi.. "SAYGI"larımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 ya bi git allasen bende oturup savuncan sandım :D bok işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 forgiver said: bende adam gibi istifa etti sanmıştım hala akp, komplo bunlar demiş iktidara geldim işte deyip gidecekti Borsa çoşmuş bu arada yüzde 7 artmış Borsa 750 Milyar Euro yardım paketi yüzünden uçtu, yoksa kimse tınlamaz Deniz Baykal'ı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 açılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Sadece okumaya devam etsen ne güzel olurmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 2 topic yetmiyor dergi kapakları efsane ötesi olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Tenekeadam said: Alt yazılar ayrı güzel; Baykal istifa etmiyor BAYKAL İSTİFA ETTİ ahaha ahah süper lan ona dikkat etmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 sunthewhich said: forgiver said: bende adam gibi istifa etti sanmıştım hala akp, komplo bunlar demiş iktidara geldim işte deyip gidecekti Borsa çoşmuş bu arada yüzde 7 artmış Borsa 750 Milyar Euro yardım paketi yüzünden uçtu, yoksa kimse tınlamaz Deniz Baykal'ı ^^oha 750 milyar euro yardım paketimi olur lan 0 dan ülke kurarsın o parayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 o para da batcak dolara asılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 yapmayın YAPMAYIIN :(::(:(:(:(((:(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 ya ben hala anlamıyorum adam kendini yarı mağdur durumdan, daha da rezil duruma sokuyor şevki yılmaz komplosu bile daha sempatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Baykal'ın bu şekilde gitmesi üzücü hakikaten. He ama partiyede taze kan lazımdı artık burası aşikar. Bence Kılıçdaroğlu'nu parti başkanı yapmazlar. Olsa olsa Gürsel Tekin olur diye düşünüyorum. Yakışırda hem duruşuyla hem konuşmasıyla lider karizması var adamda. Zaten baktığımız zaman çoğu lider gibi teşkilattan gelme, İstanbul İl Başkanlığı yapmış adam. Partilerde genelde böyle yürüyor iş il başkanlıkları bir nevi parti başkanlığı similatörü olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Esnaf said: sunthewhich said: forgiver said: bende adam gibi istifa etti sanmıştım hala akp, komplo bunlar demiş iktidara geldim işte deyip gidecekti Borsa çoşmuş bu arada yüzde 7 artmış Borsa 750 Milyar Euro yardım paketi yüzünden uçtu, yoksa kimse tınlamaz Deniz Baykal'ı ^^oha 750 milyar euro yardım paketimi olur lan 0 dan ülke kurarsın o parayla 0dan yunanistani kuracaklardir iste sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 o paraya öküz alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar