Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 siayset yasaginin ne kadar dogru oldugu tezinin canli ornegisiniz
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Tenekeadam said: Tabi herkes içinde yaşadığı şeyi iyi bilir. sdeceokuyangenç said: kılıçdaroğlu diyosunuzda onunda ne bok olduğunu biliyoruz ahah 3 yaş yorumu geldi
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 vivavale said: istifa acıklaması 8:10'da baykal istifa ediyorum dedikten sonra birisi YAPMAYYIIIN YAPMAYIIIIN diye aglamaya basliyor dfsdfh
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 3'e 5'e bakmayacaksın genç, aklına gelenleri doğru düzgün, insanlara hakaret etmeden yazabiliyorsan yaz. Yoksa daha çok, hak ettiğin laflar suratına yapıştırıldığında, yüzsüzlüğe vurursun.
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 ahahahahahahahahahahah o ağlama sesi kopardı
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Alt yazılar ayrı güzel; Baykal istifa etmiyor BAYKAL İSTİFA ETTİ ahaha
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Tenekeadam said: 3'e 5'e bakmayacaksın genç, aklına gelenleri doğru düzgün, insanlara hakaret etmeden yazabiliyorsan yaz. Yoksa daha çok, hak ettiğin laflar suratına yapıştırıldığında, yüzsüzlüğe vurursun. sevgili avukat bey kılıçdaroğlu hastanelerde başhekim müdür gibi makamları hakeden insanları boşvererek özellikle kürt asıllı vatandaşları 0 dan alıp oraya koydu..bu da beni rahatsız ediyo ama siyaset yasak diye çok uzatmak istemedim..adam olsaydın laf ediceğine öm le sorardın neden öyle söylediğimi.. "SAYGI"larımla
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 bole bir nisana yakin ciksa "baykal istifa etti ve veda konusmasinda fetullah guleni samimi buldugunu soyledi" diye hadi len bizimi yiyonuz, zaytung isi filan derdim
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 vaniLLe said: 8:10'da baykal istifa ediyorum dedikten sonra birisi YAPMAYYIIIN YAPMAYIIIIN diye aglamaya basliyor dfsdfh YAAPMAAAA DENIIIZZZZ DOOOLDUUUUUUUUUU
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 ekşi sözlükte birisi de "şimdi onlar düşünsün" yazmış baykalın istifası haberine :D
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 bende adam gibi istifa etti sanmıştım hala akp, komplo bunlar demiş iktidara geldim işte deyip gidecekti Borsa çoşmuş bu arada yüzde 7 artmış
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Bu yazdıkların yıllardır herkesin dilinde dolanıyor, azıcık gündem takip eden herkes Kılıçdaroğluna bok derken neleri ima ettiğini anlar. Sorun o değil, paylaşacak fikirlerin varsa doğru düzgün yazarsın, yazına bok bulaştırmazsın. Bulaştırarak sadece kendini küçültüyorsun. Aslına bakarsan kendini küçük düşürmen umrumda değil ama manzarayı bozuyorsun. sdeceokuyangenç said: sevgili avukat bey kılıçdaroğlu hastanelerde başhekim müdür gibi makamları hakeden insanları boşvererek özellikle kürt asıllı vatandaşları 0 dan alıp oraya koydu..bu da beni rahatsız ediyo ama siyaset yasak diye çok uzatmak istemedim..adam olsaydın laf ediceğine öm le sorardın neden öyle söylediğimi.. "SAYGI"larımla
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 ya bi git allasen bende oturup savuncan sandım :D bok işte :D
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 forgiver said: bende adam gibi istifa etti sanmıştım hala akp, komplo bunlar demiş iktidara geldim işte deyip gidecekti Borsa çoşmuş bu arada yüzde 7 artmış Borsa 750 Milyar Euro yardım paketi yüzünden uçtu, yoksa kimse tınlamaz Deniz Baykal'ı ^^
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Sadece okumaya devam etsen ne güzel olurmuş ya
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 2 topic yetmiyor dergi kapakları efsane ötesi olmalı
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Tenekeadam said: Alt yazılar ayrı güzel; Baykal istifa etmiyor BAYKAL İSTİFA ETTİ ahaha ahah süper lan ona dikkat etmemiştim.
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 sunthewhich said: forgiver said: bende adam gibi istifa etti sanmıştım hala akp, komplo bunlar demiş iktidara geldim işte deyip gidecekti Borsa çoşmuş bu arada yüzde 7 artmış Borsa 750 Milyar Euro yardım paketi yüzünden uçtu, yoksa kimse tınlamaz Deniz Baykal'ı ^^oha 750 milyar euro yardım paketimi olur lan 0 dan ülke kurarsın o parayla
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 yapmayın YAPMAYIIN :(::(:(:(:(((:(:
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 ya ben hala anlamıyorum adam kendini yarı mağdur durumdan, daha da rezil duruma sokuyor şevki yılmaz komplosu bile daha sempatik
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Baykal'ın bu şekilde gitmesi üzücü hakikaten. He ama partiyede taze kan lazımdı artık burası aşikar. Bence Kılıçdaroğlu'nu parti başkanı yapmazlar. Olsa olsa Gürsel Tekin olur diye düşünüyorum. Yakışırda hem duruşuyla hem konuşmasıyla lider karizması var adamda. Zaten baktığımız zaman çoğu lider gibi teşkilattan gelme, İstanbul İl Başkanlığı yapmış adam. Partilerde genelde böyle yürüyor iş il başkanlıkları bir nevi parti başkanlığı similatörü olmuş :)
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Esnaf said: sunthewhich said: forgiver said: bende adam gibi istifa etti sanmıştım hala akp, komplo bunlar demiş iktidara geldim işte deyip gidecekti Borsa çoşmuş bu arada yüzde 7 artmış Borsa 750 Milyar Euro yardım paketi yüzünden uçtu, yoksa kimse tınlamaz Deniz Baykal'ı ^^oha 750 milyar euro yardım paketimi olur lan 0 dan ülke kurarsın o parayla 0dan yunanistani kuracaklardir iste sdfg.
Öne çıkan mesajlar