Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deniz Baykal istifa etti

Mortis

Öne çıkan mesajlar

Tenekeadam said:

3'e 5'e bakmayacaksın genç, aklına gelenleri doğru düzgün, insanlara hakaret etmeden yazabiliyorsan yaz. Yoksa daha çok, hak ettiğin laflar suratına yapıştırıldığında, yüzsüzlüğe vurursun.

sevgili avukat bey

kılıçdaroğlu hastanelerde başhekim müdür gibi makamları hakeden insanları boşvererek özellikle kürt asıllı vatandaşları 0 dan alıp oraya koydu..bu da beni rahatsız ediyo

ama siyaset yasak diye çok uzatmak istemedim..adam olsaydın laf ediceğine öm le sorardın neden öyle söylediğimi..

"SAYGI"larımla
Sosyal ağlarda paylaş

Bu yazdıkların yıllardır herkesin dilinde dolanıyor, azıcık gündem takip eden herkes Kılıçdaroğluna bok derken neleri ima ettiğini anlar.

Sorun o değil, paylaşacak fikirlerin varsa doğru düzgün yazarsın, yazına bok bulaştırmazsın. Bulaştırarak sadece kendini küçültüyorsun.

Aslına bakarsan kendini küçük düşürmen umrumda değil ama manzarayı bozuyorsun.

sdeceokuyangenç said:

sevgili avukat bey

kılıçdaroğlu hastanelerde başhekim müdür gibi makamları hakeden insanları boşvererek özellikle kürt asıllı vatandaşları 0 dan alıp oraya koydu..bu da beni rahatsız ediyo

ama siyaset yasak diye çok uzatmak istemedim..adam olsaydın laf ediceğine öm le sorardın neden öyle söylediğimi..

"SAYGI"larımla
Sosyal ağlarda paylaş

sunthewhich said:

forgiver said:

bende adam gibi istifa etti sanmıştım
hala akp, komplo bunlar demiş

iktidara geldim işte deyip gidecekti

Borsa çoşmuş bu arada yüzde 7 artmış

Borsa 750 Milyar Euro yardım paketi yüzünden uçtu, yoksa kimse tınlamaz Deniz Baykal'ı ^^
oha 750 milyar euro yardım paketimi olur lan 0 dan ülke kurarsın o parayla
Sosyal ağlarda paylaş

Baykal'ın bu şekilde gitmesi üzücü hakikaten. He ama partiyede taze kan lazımdı artık burası aşikar.

Bence Kılıçdaroğlu'nu parti başkanı yapmazlar.

Olsa olsa Gürsel Tekin olur diye düşünüyorum. Yakışırda hem duruşuyla hem konuşmasıyla lider karizması var adamda.

Zaten baktığımız zaman çoğu lider gibi teşkilattan gelme, İstanbul İl Başkanlığı yapmış adam. Partilerde genelde böyle yürüyor iş il başkanlıkları bir nevi parti başkanlığı similatörü olmuş :)
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

sunthewhich said:

forgiver said:

bende adam gibi istifa etti sanmıştım
hala akp, komplo bunlar demiş

iktidara geldim işte deyip gidecekti

Borsa çoşmuş bu arada yüzde 7 artmış

Borsa 750 Milyar Euro yardım paketi yüzünden uçtu, yoksa kimse tınlamaz Deniz Baykal'ı ^^
oha 750 milyar euro yardım paketimi olur lan 0 dan ülke kurarsın o parayla

0dan yunanistani kuracaklardir iste sdfg.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...