siddharta Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 az önce uykuluyken muhteşem bir mallıkla telefona hafıza kartı takmaya çalışıyordum. çok zeki bir hareketle hafıza kartını telefonun slotuna degil altındaki miniminnacık ufak boşluga sokuverdim, çıkaramıyorum da artık. önerileriniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 ben uykulu yeni uyanmış ve zorla uyandırılmış olduğumda olduğumda biri birşey sorarsa/derse cevap vermiyorum ama konuyla alakası yok tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 operasyonel müdehale gerekiyoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 cımbız çalışıyor böyle durumlarda. tabi sığar mı sığmaz mı bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 ben de yeni uyanmış şekilde fiziksel yakışıklılık okudum.ne bu diyorum hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 toplu iğne ile deneyiniz.cımbız kalın gelebilir. ya da ataç ile falan ama çizilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 telefon ne bilmiyorum da uygun bir tornavida ile açıp çıkartabilirsin belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 use the force Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 saçmalama ayten! cımbız ile dene şansını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?6,4860222,4860937#msg-4860933 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Baslik cok iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Olivies said: Baslik cok iyiymis LOL böyle tespit adamları var. onlar söyleyince fark ediyorum söyledikleri şeyi. mesela bu başlığın komik olduğunu fark etmemiştim. fiziksel yanlışlık ne lan ahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar