cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 15 Mayıs 2010 19:00 - 20:00 göztepe gülbahçesi (sahil yolu 50.yıl tahran lisesi yanı) adam başı 8TL 10TL verenden 1TL, daha fazla verenden 2TL haraç işine devam edicez=) yoklama başlasın belki gelirim diyenler perşembe akşamına kadar durumlarını netleştirsinler, aksi takdirde onları yok sayıcam yeni arkadaşlara garanti veremiyorum, açıkta kalma ihtimalleri olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 varım diyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 gun gelicek ben de varim dicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 bende ilerleyen günlerde durumuma açıklık getiricem :p cumartesi akşamı 16 sap gergin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 gümbür gümbür gelicem bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Varım diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 bende gelirim. hatta son yarım saat-20 dakika kaleye geçebileceğim bir takım olursa daha da iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Gelirim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Benim post'a noldu abi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 istenmiyosun artık..gözden düştün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Hah tekrar çıktı şimdi :) son maçta gözden düşen ben miyim sen misin sor bi kendine dostum!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 eleştiriler kapasiteye göre yapılır,sen kötü oynadığında kimse sana bu maç niye kötüsün demez ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 ooo manyaklafmanyaklafmanyaklafmanyaklaf mesela kimse bana niye kötü oynadın demez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Football is a team game. Sizin ileri ikili gibi tüm topları kendim kullanmıyorum ben =) takımca oynamak daha güzel görüldüğü üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Hakan hiç konuşma, tartışmasız en kötüsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 yiğit golün var mı geçen maç bilmiyorum, benim var. sus lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 O gol kayıt dışı. Kimse ciddi oynamıyordu takımlar tamamlanana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Topları benim almam,insiyatif kullanmam maçın skoruna göre artıp azalabiliyor,o an ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışıyorum,golden çok son pası attım dün,5 maç sonra gelen galibiyet seni kör etmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 tımaaam yaaa haftaya yine kazanırsınız üzülmeyin gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Khelben said: yiğit golün var mı geçen maç bilmiyorum, benim var. sus lütfen. tamamda dalgasına oynanıyor diye biliodum ben :D hatta başta salladım sonra biri öyle diyince ben neden kasayım tarzı bişey dedim. gene ısınırken sakatlandım of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Khelben said: yiğit golün var mı geçen maç bilmiyorum, benim var. sus lütfen.Gökhan Gönül'ün de bu sezon golü yok yanılmıyorsam. Ondan bile iyisin sen ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Ben geliyorum. Hakan attığın gol maç süresi içerisinde olmadı, ama sende bıraktıgı iz derin olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 fde said: Topları benim almam,insiyatif kullanmam maçın skoruna göre artıp azalabiliyor,o an ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışıyorum,golden çok son pası attım dün,5 maç sonra gelen galibiyet seni kör etmesin Ben kazanmak nedir gayet iyi bilen bir adamım. 3-4 hafta peşpeşe gelen malubiyetlerden dolayı herhangi bir baskı hissetmedik üzerimizde =) ne de dünkü galibiyetle zafer sahroşu olduk :D Biz çıkar oynarız her türlü ;) Edit: ooo manyaklafmanyaklaf!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Holy said: Khelben said: yiğit golün var mı geçen maç bilmiyorum, benim var. sus lütfen.Gökhan Gönül'ün de bu sezon golü yok yanılmıyorsam. Ondan bile iyisin sen ^^ gökhan gönül bizimle oynasın, silerim onu sahadan. sabri yi geçemem bi tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Wishmaster said: Ben kazanmak nedir gayet iyi bilen bir adamım. Demekki bizi izliyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar