ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 çocuk? o zamanki veletler şimdi 20 küsür yaşında değiller mi? ne çocuğu ne duymasını ya? diziyi bıraktıkları zamanki karakterlerden devam ediceklerse o ayrı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 kız efsane olm kız için izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Alcadras said: Tanıtım videosu çıkmış. http://www.facebook.com/video/video.php?v=105999532778676 havuç fena sıcmış ya bu herife nasıl gülünür ki şimdi ? Acıdım resmen. Ses kartlaşmış,tip'te sevimliliğin s si kalmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 escape said: kız efsane olm kız için izlenir. eheh aynn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 escape said: kız efsane olm kız için izlenir. abi havucun önündeki hanım kızımız varsa ben fanı bile olurum dizinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Masticore said: Alcadras said: Tanıtım videosu çıkmış. http://www.facebook.com/video/video.php?v=105999532778676 havuç fena sıcmış ya bu herife nasıl gülünür ki şimdi ? Acıdım resmen. Ses kartlaşmış,tip'te sevimliliğin s si kalmamış sezercik gibi bişi olmuş işte. küçükken sevimli, büyüyünce barzo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 sezercigin buyumus halini gormedim ya ben galiba. gostertsenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 toggie said: sezercigin buyumus halini gormedim ya ben galiba. gostertsenize. o_O!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 adamınbiri said: artık kim faturalarını yatıramıyosa ahufaehwfuhsdaf ayrıca o kız ne biçim olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Laorx said: i lol'd (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 acıların cocugundan, mafya babalığına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 gormusumdur de iste kim oldugunu bilmiyorum oyle diyim. aysecigi biliyorum mesela komsumuzdu yazlıkta. dasaaa said: toggie said: sezercigin buyumus halini gormedim ya ben galiba. gostertsenize. o_O!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 kızın adı "hayal garip" ekledim olm facebooktan bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Noble hero ile nişanlı olan mı asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 tolga sen ekleme laaann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 epic fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 hayal garip nasıl bi isimmis olm,yok öle biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 escape said: tolga sen ekleme laaann Abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 siz de eklemeyin olm kızı birden korkutmayın. sadece bende ekli dursun ben ara sıra size şifremi veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 lan çocuğumu kalmış bunun eşşek kadar olmuşlar zaten kime neyi duyurmayacaklar.birde o kız ne olmuş lan öyle mmfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 O kız başka kız abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 escape iki dakkada satıs koydun olm :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 http://www.facebook.com/pages/Hayal-Garip/124608354221478 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 ahahahhaahh eyvallah aga olm ne güldüm ya ne yapıskanmısım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar