Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Necro said: Ergenlik çağımı patide geçirip nerd oldum.Kız arkadasim falan da olmadi.Tesekkurler pati. patiyi bırakıyorum geleceğimin böyle olmasına izin veremem iyi geceler
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 abi kupa maci aksam vakti oynanmiyor mu, kacta bitiyo lan sizin okul?
senko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 1 saat el tutmakta, vıcık vıcık olur be elin terden ıyyy.
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 mylifer kaç yaşında olursan ol 4S kuralını unutma evrensel bir kuraldır bu
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 böyle yap sokakta +16 http://images.habervitrini.com/haber_resim/taciz_don_indirme.jpg
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 lisede seven s.ilir. s.en sevilir bu arada.
PATA Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Lisede değil o heryerde geçerli.İş hayatında bile.
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 penth fail olmuş. topic sahibi, ağır fail olmuş. topic in kazananı fistan, net.
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Penthesilea said: abi kupa maci aksam vakti oynanmiyor mu, kacta bitiyo lan sizin okul? ahahahahahahah
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Sonlara doğru rüyanı anlatıyosun sandım başa döndüm tekrar rüya kelimesi aradım bulamadım.
Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 ahahahah ilk mesaj harici okumadım topici.yanlış işler bunlar..hemen elini tutan kıza ilk günden teklifler köşeye çekmeler yaparsan gider o kız.bide sevgilisi var yani.ilişkiler tekliflerle başlamaz evlilikler teklifle başlar. yani ben bu birlikte olalım mı tekliflerine hastayım ya.ne bilim kıza gidip cumartesi bi yere gidelim mi demek daha iyidir ztn vakit geçirdiğin zaman biranda başlıyor ilişki.gidip kadınım olur musun demenin bi faydasına gören olmamıstır herhalde
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 böyle sizinle oynayan biri varsa o oynadıkça sonuna kadar oynayın. kimse bişey demesin. oynamayı bırakırsa da siz de bırakın. geri döner niye oynamıyosun derse senindir, geri dönmezse zaten hiç senin olmamış demektir..............ççççççç.......................
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Red said: yani ben bu birlikte olalım mı tekliflerine hastayım ya.ne bilim kıza gidip cumartesi bi yere gidelim mi demek daha iyidirbaşka ne şekilde oluyor ki anlamadım ben bunu hadi sevişelim durumları dışında tabi
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 patide bu baslıga birtek vanille gelir yardimci olur dalga geçmeden heralde gelmemiş ama
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 hakkaten ne yardımı, karı gibi ağlamış işte.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Alexi_Septimus said: karı gibi ağlamış işte. Alexi_Septimus said: karı gibi ağlamış Alexi_Septimus said: karı gibi Alexi_Septimus said: karı
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 ben anlamam abi bide karı gibi aglamış yani
Öne çıkan mesajlar