Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Necro said: Ergenlik çağımı patide geçirip nerd oldum.Kız arkadasim falan da olmadi.Tesekkurler pati. patiyi bırakıyorum geleceğimin böyle olmasına izin veremem iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 kız öküzmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 abi kupa maci aksam vakti oynanmiyor mu, kacta bitiyo lan sizin okul? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 kupa finali öğlendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 elini tuttugu an cikaricaktin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 1 saat el tutmakta, vıcık vıcık olur be elin terden ıyyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 mylifer kaç yaşında olursan ol 4S kuralını unutma evrensel bir kuraldır bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 böyle yap sokakta +16 http://images.habervitrini.com/haber_resim/taciz_don_indirme.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 lisede seven s.ilir. s.en sevilir bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Lisede değil o heryerde geçerli.İş hayatında bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 penth fail olmuş. topic sahibi, ağır fail olmuş. topic in kazananı fistan, net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Penthesilea said: abi kupa maci aksam vakti oynanmiyor mu, kacta bitiyo lan sizin okul? ahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Sonlara doğru rüyanı anlatıyosun sandım başa döndüm tekrar rüya kelimesi aradım bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 ahahahah ilk mesaj harici okumadım topici.yanlış işler bunlar..hemen elini tutan kıza ilk günden teklifler köşeye çekmeler yaparsan gider o kız.bide sevgilisi var yani.ilişkiler tekliflerle başlamaz evlilikler teklifle başlar. yani ben bu birlikte olalım mı tekliflerine hastayım ya.ne bilim kıza gidip cumartesi bi yere gidelim mi demek daha iyidir ztn vakit geçirdiğin zaman biranda başlıyor ilişki.gidip kadınım olur musun demenin bi faydasına gören olmamıstır herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 böyle sizinle oynayan biri varsa o oynadıkça sonuna kadar oynayın. kimse bişey demesin. oynamayı bırakırsa da siz de bırakın. geri döner niye oynamıyosun derse senindir, geri dönmezse zaten hiç senin olmamış demektir..............ççççççç....................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 cool story bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Red said: yani ben bu birlikte olalım mı tekliflerine hastayım ya.ne bilim kıza gidip cumartesi bi yere gidelim mi demek daha iyidirbaşka ne şekilde oluyor ki anlamadım ben bunu hadi sevişelim durumları dışında tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 patide bu baslıga birtek vanille gelir yardimci olur dalga geçmeden heralde gelmemiş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 sen varsın abi sen yardımcı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 ne yardimi abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 hakkaten ne yardımı, karı gibi ağlamış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Alexi_Septimus said: karı gibi ağlamış işte. Alexi_Septimus said: karı gibi ağlamış Alexi_Septimus said: karı gibi Alexi_Septimus said: karı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 ben anlamam abi bide karı gibi aglamış yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar