mightee Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 buradaki ogl ci arkadaslar ne kadar tecrubeli merak ettim ben bu konuda amator olarak bisiler yapiyorum, bi grup kursak fena olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knightcross Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Arkadaşlar yetiştirmem gereken opengl ödevi var 24.00 kadar yardımcı olabilicek var ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 bu ara opengl ödevleri teslim zamanı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knightcross Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 evet yardımcı olabilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 aquila çok değişti. artık gelip 1-2 kelimelik sarkastik bir post yazar yokolur anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 o kadar unuttumki ben bunlari, ogrendigimi bile hatirlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 oha. tarihe bakana kadar akila'nin yazdığı postlarda sarcasm arıyodum =) negaripbişeyforum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 o zamanlar serefli bir master ogrencisiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 carmack reyise sor iyi bilir opengl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 İyi openglcidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 knightcross said: carmack reyis kimdir ve nasıl sorulcak:) parayla yaptırmayı dusunuyorum siz biliyorsanız veya arkadaşınız varsa https://twitter.com/ID_AA_Carmack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Adamı tanımayanlar openGL ödevi yapıyor, yeni nesil çok bozdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 aahah acar acmaz ilk tweet. Do any hardware platforms have performance surprises with GL_TEXTURE_CUBE_MAP_SEAMLESS ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar