Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Avaturke üye oldum ama şu sitesinden "bağlan" linkiyle oyun çalıştırmadım hiç. Oyunun içine manuel girip ip yazabiliyomuyuz? yazabiliyorsak serverları nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 sanırım orjinal cd-key istiyo avaturk oyun orjinal değilse çalışmamış olabilir.[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Manuel ip yazıp giremiyorsun. Belki de starter üye olduğun için premium serverlara giremiyorsundur. Quake 2 falan bedava serverlardan, onu dene bir. Gerçi yaz dönemi boyunca akşama kadar tüm serverlar bedava kategorisinde ama bilemiyorum sorununu.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Hangi servera girmeyi deniyorsun?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 bedava müebbeti var al bi üyelik voyager fln paşa paşa oyna :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 ben geçen sene oynarken ille bağlan linkine basmak gerekiyordu gamespy misali. hayli kısıtlayıcı bir durum tabii bazı oyunlarda alt+tab ile yeniden bağlanmaya çalışmak gerektiğinde.. (ödeyen için de)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 starter üye değilim, explorer mı neyim. ayrıca forumlarına baktım çok net olarak orjinal key istemediğini söylüyolar. biraz karışık geldi bana oyunu ordan çalıştır son updateleri olsun da bilgisayarından anti-cheat programını görsün falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 bağlan linkine basıldığında bir güvenlik ekranı gelmesi gerekiyor, ona yes demek gerekiyor yoksa girilmiyor refresh edip o ekranın gelmesini beklemek ve "yes" diyip bağlanmasını sağlamak çözüm olabilir[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Black dogru soyluyor ayrıca neden explorer ald voyagerlar aynı ozellıklere sahıp ama daha pahallı hıc bır avantajı yok.. bnce[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 oyun ne tam olarak söylersen yardımcı olabilirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: Fegro, 05 Ağustos 2004 18:36 tarihinde demiş ki: oyun ne tam olarak söylersen yardımcı olabilirm bf vietnam mesela avaturke üye olduktan sonra çalışmamaya başladı. America's ARmy'de sadece oyunu başlatıyor ani normal shortcutla çalıştırmaktan bi farkı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Olayı öğrendim Gunn avada bu aralar bağlanma problemi var bende giremiyorum oyunlara yani genel bir problem var.Eve-online da olduğum için Avada değildim uzun zamandir ama dediğim gibi sorun varmış.En kısa zamanda çözülünce yazarım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 eyvallah. bu arada hangi oyunları oynadığını - yani oynayabildiğini - söylersen sevinirim. Hangileri orjinal istiyor ya da saçma yamalar istiyor. (denediğim son iki oyunun 500er MB PATCH'i vardı mesela) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 said: KarafatmaMan, 05 Ağustos 2004 17:24 tarihinde demiş ki: ayrıca neden explorer ald voyagerlar aynı ozellıklere sahıp ama daha pahallı hıc bır avantajı yok.. bnce voyagermışım zaten pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Sorun giderilmiş olması lazım girebilirsin şimdi. -Ben NFS Underground,Call of Duty, Wolf:Enemy Terrirtory, oynuyorum bu oyunlar orjinal istemiyor sanırım. CSi yıllar önce bıraktım ama Natural Selection i oynamak için Steam istiyor yani orjinal HL key lazım ama zaten NS öldü Avaturkde.Wolfda akşamları epey kşişi oluyor oynamanı tavsiye ederim.CoD dda fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları Avaturkte online oyun × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 starter üye değilim, explorer mı neyim. ayrıca forumlarına baktım çok net olarak orjinal key istemediğini söylüyolar. biraz karışık geldi bana oyunu ordan çalıştır son updateleri olsun da bilgisayarından anti-cheat programını görsün falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 bağlan linkine basıldığında bir güvenlik ekranı gelmesi gerekiyor, ona yes demek gerekiyor yoksa girilmiyor refresh edip o ekranın gelmesini beklemek ve "yes" diyip bağlanmasını sağlamak çözüm olabilir[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Black dogru soyluyor ayrıca neden explorer ald voyagerlar aynı ozellıklere sahıp ama daha pahallı hıc bır avantajı yok.. bnce[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 oyun ne tam olarak söylersen yardımcı olabilirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: Fegro, 05 Ağustos 2004 18:36 tarihinde demiş ki: oyun ne tam olarak söylersen yardımcı olabilirm bf vietnam mesela avaturke üye olduktan sonra çalışmamaya başladı. America's ARmy'de sadece oyunu başlatıyor ani normal shortcutla çalıştırmaktan bi farkı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Olayı öğrendim Gunn avada bu aralar bağlanma problemi var bende giremiyorum oyunlara yani genel bir problem var.Eve-online da olduğum için Avada değildim uzun zamandir ama dediğim gibi sorun varmış.En kısa zamanda çözülünce yazarım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 eyvallah. bu arada hangi oyunları oynadığını - yani oynayabildiğini - söylersen sevinirim. Hangileri orjinal istiyor ya da saçma yamalar istiyor. (denediğim son iki oyunun 500er MB PATCH'i vardı mesela) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 said: KarafatmaMan, 05 Ağustos 2004 17:24 tarihinde demiş ki: ayrıca neden explorer ald voyagerlar aynı ozellıklere sahıp ama daha pahallı hıc bır avantajı yok.. bnce voyagermışım zaten pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Sorun giderilmiş olması lazım girebilirsin şimdi. -Ben NFS Underground,Call of Duty, Wolf:Enemy Terrirtory, oynuyorum bu oyunlar orjinal istemiyor sanırım. CSi yıllar önce bıraktım ama Natural Selection i oynamak için Steam istiyor yani orjinal HL key lazım ama zaten NS öldü Avaturkde.Wolfda akşamları epey kşişi oluyor oynamanı tavsiye ederim.CoD dda fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar