Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avaturkte online oyun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Avaturke üye oldum ama şu sitesinden "bağlan" linkiyle oyun çalıştırmadım hiç. Oyunun içine manuel girip ip yazabiliyomuyuz? yazabiliyorsak serverları nelerdir?
Mesaj tarihi:
Manuel ip yazıp giremiyorsun. Belki de starter üye olduğun için premium serverlara giremiyorsundur. Quake 2 falan bedava serverlardan, onu dene bir. Gerçi yaz dönemi boyunca akşama kadar tüm serverlar bedava kategorisinde ama bilemiyorum sorununu.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Mesaj tarihi:
ben geçen sene oynarken ille bağlan linkine basmak gerekiyordu gamespy misali. hayli kısıtlayıcı bir durum tabii bazı oyunlarda alt+tab ile yeniden bağlanmaya çalışmak gerektiğinde.. (ödeyen için de)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Mesaj tarihi:
starter üye değilim, explorer mı neyim. ayrıca forumlarına baktım çok net olarak orjinal key istemediğini söylüyolar.
biraz karışık geldi bana oyunu ordan çalıştır son updateleri olsun da bilgisayarından anti-cheat programını görsün falan.
Mesaj tarihi:
bağlan linkine basıldığında bir güvenlik ekranı gelmesi gerekiyor, ona yes demek gerekiyor yoksa girilmiyor

refresh edip o ekranın gelmesini beklemek ve "yes" diyip bağlanmasını sağlamak çözüm olabilir[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
Black dogru soyluyor ayrıca neden explorer ald voyagerlar aynı ozellıklere sahıp ama daha pahallı hıc bır avantajı yok.. bnce[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
said:
Fegro, 05 Ağustos 2004 18:36 tarihinde demiş ki:
oyun ne tam olarak söylersen yardımcı olabilirm

bf vietnam mesela avaturke üye olduktan sonra çalışmamaya başladı. America's ARmy'de sadece oyunu başlatıyor ani normal shortcutla çalıştırmaktan bi farkı yok
Mesaj tarihi:
Olayı öğrendim Gunn avada bu aralar bağlanma problemi var bende giremiyorum oyunlara yani genel bir problem var.Eve-online da olduğum için Avada değildim uzun zamandir ama dediğim gibi sorun varmış.En kısa zamanda çözülünce yazarım buraya.
Mesaj tarihi:
eyvallah.
bu arada hangi oyunları oynadığını - yani oynayabildiğini - söylersen sevinirim. Hangileri orjinal istiyor ya da saçma yamalar istiyor. (denediğim son iki oyunun 500er MB PATCH'i vardı mesela)
Mesaj tarihi:
said:
KarafatmaMan, 05 Ağustos 2004 17:24 tarihinde demiş ki:
ayrıca neden explorer ald voyagerlar aynı ozellıklere sahıp ama daha pahallı hıc bır avantajı yok.. bnce

voyagermışım zaten pardon
Mesaj tarihi:
Sorun giderilmiş olması lazım girebilirsin şimdi.

-Ben NFS Underground,Call of Duty, Wolf:Enemy Terrirtory, oynuyorum bu oyunlar orjinal istemiyor sanırım. CSi yıllar önce bıraktım ama Natural Selection i oynamak için Steam istiyor yani orjinal HL key lazım ama zaten NS öldü Avaturkde.Wolfda akşamları epey kşişi oluyor oynamanı tavsiye ederim.CoD dda fena değil.
  • Yeni Oluştur...