xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 misal. omsk, ekaterinburg saf rusların olduğu yerler(muş) bilginize. sibirya'ya gidin ama bence. bize uğrayın size kürk vizon satalım yoksa ölürsünüz.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 hemmen ürünleri tanıtmaya başladın.. çakaaal!:D yalnız koccaman ülke işte.. gidip görmek isteyenler için güzel bir fırsat olacaktır.. gerçi nasıl şartlarla vize kalkıyor bakmadım hiç.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 eee yapalim tabii :) bundan sonra ic pazarada girmemiz lazim bilimum azgin amcalar icin iyi olur bence. :) maddeler su erkekler icin. klasik giyineceksin. kundura ayakkabi beyaz siyah azeri gomlegi. bilimum kolye bileklik ve koca saatlerin olacak. parlak kemerler dikkat cekici. saclar joleli ve bere giymiceksin o sogukta. :) burdaki turklerden kareler. :)
escape Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ben gidiyom aga gelen varmı? beraber gidelim paticik tişörtlerini giyip moskova sokaklarında gezelim.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ben en sonunda donuyorum. mutluyum. :)
numberten Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ooo kalksın ben de minskte sıkışıp kaldım moskovayı filan görmekj istiyorum türkiyeye dönmeden.
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Cons said: kalkan sadece vize değil bence :d LOOOOOL
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 İki ülkenin sevişmesi böyle bişey olsa gerek. We are now officially fucking Russia.
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Genelde erkekler sevinmiş hep. Kızların da sevinmesi lazım kaslı ve sarışın Rus erkekleriyle beraber olacakları için.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 amaç rus kızlarının türk tohumlarını alıp savaşçı ve güçlü özelliklerimizi çalmasıdır. gavurun bu oyununa gelmeyin! hem kendi ülkelerinde nüfusu arttıracaklar hem de bizim güçlü genlerimizden faydalanacaklar. olmaz öyle şey arkadaşlar!
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ama bir yandan da ırkımızı güzelleştirmemiz lazım dasaa... 2 ucu boklu değnek.
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Cons said: kalkan sadece vize değil bence :d http://eatthiscity.com/wp-content/upload/1251828129-i_see_what_you_fucking_did_there_bird.jpg
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 rusyaya yıllardır kaldırıyorduk, kısmet bugünlereymiş
kithnoss Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Kalkmasın vizeler ya , ulan ne gerek vardı şimdi
social butterfly Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 çok üzülüyorum bu olaya zaten az erkek vardı :(
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Fistan said: zaten rusyaya vize cok kolay kalkip kalkmamasi farketmez azcik vize harcindan kurtulur millet o kadar... ÇOK FARKEDER MUHAHAHA
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 DoruK said: KOTA OLACAK MIYMIŞ??? adil kullanım hakkı olcakmış
Öne çıkan mesajlar