Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 30 dk sonra baslicak yalniz enteresan bi gerilme oldu oyle bisey olmaz dimi bosuna geriliyorum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 çok acıtıyor geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Bence kaç. Adamın ağzına resmen sıçıyorlar. Hani öyle böyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 hissetmeyeceğini sanıyosun dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 morfiiiin morfiiiin diye bağıracaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 beyler troll zamani degil delik tamamiyle acik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 yok yok çok acımıyor. en çok başta iğne yapılırken acıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Bir de dişçinin iğneyi alıp "hissettiğin zaman söyle" dediği ve diş köküne doğru yol aldığı bir kısım var. En güzel andır o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 sonra çenenin delindiği hissinden başka bir şey duymuyorsun. bi de en sonra zorluyor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 OHA kanal tedavisi mi :S çok geçmiş olsun Allah düşmanımın başına vermesin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Bişey yok kanka korkma bittikten sonra acıyo biraz. Çak bi ağrı kesici gg. Morfin felan saçmalama sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 O kadar kötü birşey değilki? Ben hiç sorun yaşamamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 dotorunuz iyise en basit işlem. doktorunuz kötüyse ızdırab. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Hissetmedim denebilir iyiydi bayaa doktor. Hos asil izdirap uyusma gectikten sonraki agriymis majezik spamle atlatiriz onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 çürümekte olamn dişe dolgu kadar pis birşey yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 hissetmeye bşladıktan sora majezik fln işe yaramıo böle acıdan GEBERİYOSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 yapılmazsa daha kötü, eğerki sinirler cürür orda olusan baktariler cıkıcak yer bulamaz giderek coğalır icerden dısarı basınc yaratarmaya baslarsa... bilmek istemezsiniz nasıl bir agrı acı olduğunu, baya kafatasına bisiler sokuyolarmıs gibi geliyo, "kafam catlıyo" nun nerden geldiğini anlıyosun cünkü baya baya birileri kafasaının tutup iki tarafa cekiyomus gibi geliyo, ha simdi catlayacak valla diyosun. öle bi acıki, acının kendine özel bi adı var, unuttum simdi ama puplia bilmemen falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Disteki en ufak bir siyah nokta bile yer ettikten sonra zamanla curuge donuscegini soyledi kadin. Fircalama vs hikaye. Boyle periyodik agri oluyordu baslarda o zaman gitseydim basit bir dolguyla kapardik olayi, ihmal etmemek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Ben moral vermek için yalan söyledim bu arada yaptırmadım hiç kanal tedavisi felan :op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar