Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Buyse said: bu kadar eziksiniz yani. Terbiyeni bozma adam gibi tartışacaksan tartış. Odunluğun lüzumu yok. Durum eziklik değil, fenerbahçenin derbi maçlarındaki üstün konsantrasyonu, üzerine de bunca sene yerleşmiş olan fener maçları skorlarının gs üzerinde kurduğu baskı. Bir şekilde bu ruhu çok iyi kullanıp konsantre oluyor fener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ankaragücüne 8 mi attık malatyalı futbolculara araba mı aldık yoksa restoranlarda kirli yemekler mi yedik ağlayın zırlayın eziyoruz sizi ezilmeyi kabul etmişsiniz artık kabullenmişsiniz :l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 fener olmasa napardınız sıkıntıdan bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Ya bu sene hani Fener'de iyi değil aslında,çok değil bundan 2-3 ay önce Daum istifa,yönetim istifa diyordu herkes,işte iyi bir seri yakaladılar,aslında son maça kadar pek birşey oynamadı Fener açıkçası ama gol atıp korumasını bildi,Daum Türkiye ligini iyi biliyor derken bunlardan bahsediyorduk,ne yapmasını,ligin dinamiklerini iyi biliyor,1-0,1-0 geçti maçlar... Hani bu sene şampiyonluğu her türlü Bursa haketti de,Anadolu takımlarının nefesi yetmiyor bir süre sonra,tecrübe farkettiriyor... Aslında Fener'in "GS yatacak" açıklamalarının bir taktik olduğunu söylemiştik,pekala da yatabilirdik o maç,Feyenoord gibi Lazio gibi,yanlış birşey yoktu,0-0 kimseye yaramadı tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 sindirmek ayrı hikaye; fenerin son haftalarda aldığı maçlar temiz diyen cidden ya fanatiktir ya burayı trollüyodur. ha zaten fener, gs, bjk falan her sene tepeye oynarla ama son 5 haftada böyle ittirilmesi ilginç bir takımın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 daumu hala istemiyoruz ki takımda. lig şampiyonluğuda o kadar umrumuzda değil yani hala aynı herkez. bursa olursa üzülmeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 aaaaaa cat gelmiş. bizde özlemiştik ya yazılarını. hani derdini insan gibi anlat dicem ama heralde bunu başarabiliyor olsaydın ayda 1 uçmazdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 cıkıpta bir fenerli aslanlar gibi oynuyoruz futbolumuzu kıskanıosunuz takımımızı topcumuzu cekemiyosunuz diyemediği için eziksiniz koyuyoruz falan diye üste cıkmalar yani bu şampiyonlugu gs ne kadar haketmediyse fenerde o kadar hak etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Khelben said: aaaaaa cat gelmiş. bizde özlemiştik ya yazılarını. hani derdini insan gibi anlat dicem ama heralde bunu başarabiliyor olsaydın ayda 1 uçmazdın. sen hiç banlanmadın mı bu bölümden :) bu kaçıncı hesabın kimbilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 poopla said: ankaragücüne 8 mi attık malatyalı futbolculara araba mı aldık yoksa restoranlarda kirli yemekler mi yedik ağlayın zırlayın eziyoruz sizi ezilmeyi kabul etmişsiniz artık kabullenmişsiniz :l poopla bu benim saydığım bu bölümdeki 3. accountun, sınırsız sayıda haftalık aylık cezalarının üzerine 2 tane de komple banın var, hala akıllanmamışsın, bu saatten sonra da akıllanacağına o yüzden inancım yok. O yüzden üslubun konusunda her zamankinden başka bir yorumda bulunmayacağım. Ama GS'nin BJK'nın daha önceki yıllarda yapmış olduğu şaibeler bu sene Fener'in yaptığı gerçeğini değiştirmiyor. * * * Azmo sana gelince, iyi güzel yazmışsın, haklısın da. Ama şu var, yenilgiyi hazmedememek değil bu. Fenerli olarak göremiyorsun şu anda ama saydığım noktalara bir göz at bakalım, haksız mıyım? Diyorum ya GS BJK FB falan bunlar zaten her koşulda liderliğe oynayacak takımlar, ama bu takımlar arasındaki farkı esas berlirleyen etken de bu ufak oyunlar (kadro ve transferler dışında). Bak sana bu kadar nokta saydım, bu kadar olay saydım hangi birine haksızsın diyebiliyorsun? 1 değil 2 değil. Yoksa aç GS FB maç topiğinde yazdıklarımı gör, haklı yenilince de kabulleniyorum ben de... Ki zaten hazmedememek ya da GS şampiyon olmalıydı diye savunmak gibi bir görüşüm de yok. GS zaten haketmedi şampiyonluğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 poopla said: ankaragücüne 8 mi attık malatyalı futbolculara araba mı aldık yoksa restoranlarda kirli yemekler mi yedik ağlayın zırlayın eziyoruz sizi ezilmeyi kabul etmişsiniz artık kabullenmişsiniz :l Eskilere dönersek,2000-2001 sezonu Gs-Ankaragücü ili ilgili birçok şey var,Cafer Aydın diye bir futbolcu vardı hani,nerede o şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 blazkowicz said: sindirmek ayrı hikaye; fenerin son haftalarda aldığı maçlar temiz diyen cidden ya fanatiktir ya burayı trollüyodur. ha zaten fener, gs, bjk falan her sene tepeye oynarla ama son 5 haftada böyle ittirilmesi ilginç bir takımın. ben son 5 haftadaki maclarimizi izliyorum ve gayet guzel aldik maclari yani. Hayir bu hazimsizlik niye, kaleci nasil gol yemeli ki besiktasli, gsli kardeslerimiz "OHA GOLE BAK RESMEN SIKE" demesin? Fenerbahce ortada, aziz yildirimin antipatikligi ortada, oh somurun karistirin. Maksat fb sampiyon oldugunda "ama hakkiyla olmadilar, pis isler var" ile ucuz ucuz teselli olun. Fener hileyle hurdayla sampiyon oldu diyeceginize (sizin taraftar olarak yapacaginiz bisi yok fazla gerci) adam gibi takima revizyon gelmesi icin calisin.... bilemiyorum ki herkes teslim olmaya hazir, kur o zaman kadroyu, yen feneri. Rewendorun kendisi diyor fener iyi konsantre olup bizim maclari almayi biliyor dye, allah askina sampiyon olacak bir takimin bu denli konsantrasyon gosterip, basarili bir sekilde maca cikmasi da onemli bir kalite ve karekteristik degil midir? En buyuk rakiplerini yenmeyi bilen takim sampiyon olmayi hak etmez mi? yani dusunceniz hatali, ozur dilerim. Ben lig temiz veya kirli de diyemem cunku sizin kadar biliyorum, ama tvden mac izleyip OHA KARTA BAK / KALECIYE BAK diyip kendimi sirf teselli etmek icin ortaya cilgin komplo teorileri atmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ne üslübu ya ilginç misiniz ? ne yazmışım hangisi yalan söylediklerimin eziyoruz demek gücünüze mi gitti ? ki zaten biraz önce 11 odun koysanız yeniliriz yazmadın mı sen.. çaktıklar. gömdükler havalarda uçuşuyo gelip beni uyarıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 uyarmıyorum sadece uslubunun çirkin olduğunu söylüyorum, moderatör olarak değil herhangi bir üye olarak. "eziksiniz" falan tarzı konuşmalarından bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 poopla said: Khelben said: aaaaaa cat gelmiş. bizde özlemiştik ya yazılarını. hani derdini insan gibi anlat dicem ama heralde bunu başarabiliyor olsaydın ayda 1 uçmazdın. sen hiç banlanmadın mı bu bölümden :) bu kaçıncı hesabın kimbilir valla 1 kere gs fb maçından sora uçtum o kadar ahahah. O diil bu diil. Fener yener ankaragücünü, yensin zaten sora melih hoplayıp zıplıyor. Fenerden nefret ettiğimden çok daha fazla nefret ediyorum. Adam iğrenç yani. Yenilcekse fener ts ye yenilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Rewendor said: uyarmıyorum sadece uslubunun çirkin olduğunu söylüyorum, moderatör olarak değil herhangi bir üye olarak. "eziksiniz" falan tarzı konuşmalarından bahsediyorum. abi onu ben yazmadım ama ben sadece eziyoruz yazdım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Rewendor said: * * * Azmo sana gelince, iyi güzel yazmışsın, haklısın da. Ama şu var, yenilgiyi hazmedememek değil bu. Fenerli olarak göremiyorsun şu anda ama saydığım noktalara bir göz at bakalım, haksız mıyım? Diyorum ya GS BJK FB falan bunlar zaten her koşulda liderliğe oynayacak takımlar, ama bu takımlar arasındaki farkı esas berlirleyen etken de bu ufak oyunlar (kadro ve transferler dışında). Bak sana bu kadar nokta saydım, bu kadar olay saydım hangi birine haksızsın diyebiliyorsun? 1 değil 2 değil. Yoksa aç GS FB maç topiğinde yazdıklarımı gör, haklı yenilince de kabulleniyorum ben de... Ki zaten hazmedememek ya da GS şampiyon olmalıydı diye savunmak gibi bir görüşüm de yok. GS zaten haketmedi şampiyonluğu. rev baba, yillardir burda yazarim, ara ara trollerim, ara ara ciddi yazarim ama asla ve asla "ahaha gs / bjk / kasimpasa vs. takimi cilgin sike yapiyor, cilgin itiliyor" demedim ve demem de. Gecen yil bjk lig maratonunu en basarili oynayip kazanmayi bilen taraf oldu... ondan once GS, ondan once fener vs. Sampiyonluk oyle kolay bisi degil, istedigin takimi cart diye satin alamiyorsun, kaleciye hata yaptiramiyorsun. Son 5-6 yilda iki kere gsye CILGIN kaptirdigimiz iki sezon var, biri de denizliyi yenemedigimiz, biri de size (Gsye) nondanin goluyle yenildigimiz sezon. Iki sezonda da son turda fenerin ayagi kaydi ve kaybetti sampiyonlugu. Denizliye yenildigimizde bile yok sike var, hile var demedim, sacma cunku. Bu kadar da degil ya. Hani son 10 yildir HEP fener kazaniyordur kupalari, ligleri, gs ve bjk de ustun oynayip bir turlu yenemiyordur, o zaman sorgularim, ama habire guc dengesi degisiyor ulkede. Bu sezon da fener subat ayindan once de cok iyi oynuyordu, bugunku yeri ilk 8 haftaki basarsina bagli, subatta kaybettigimiz maclardan HERHANGI Birini yenseydik bugun bu salak tartismalar olmayacakti bile, ama isler yakin seyir ettikce ve APTAL bilica gibi adamlar cocuk gibi hareketlerle gereksiz dikkat cekince maalesef herkes teori atmakta cok cabuk davrandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 - Bursa:Gs maçı öncesi basının 'Gs yatıyor mu!' diye alttan fitil vermesi. Gs maça gayet hırslı çıktı. Gs'ye aslansınız kaplansınız yatmazssınız siz gazı verildi çatır çatır oynadılar. O yatacaklar yeaaa diye gaz verenler, splash screen yapanlar utanacağına pis pis sırıtıp YENİ LİDER FENER diye manşet attılar. - Kasımpaşa maçında biletleri nakit alip taraftara ucuzdan satmak.. - Kasımpaşa maçında Moritz'in kadro dışı bırakılması. Sebebi de diğer kulüpler ile görüşmesi. Açsınlar baksınlar futbolcuların haklarına. Belli çerçevede futbolcuların da hakları var. - Kasımpaşa maçında Murat Şahin'in yediği gol. - Eskişehir'in 2 tane arka arkaya pas yapamaması... Ivesa'nın yediği goller... - Bjk:Fb maçında Bilica'nın kuyu kazması, saç çekmesi. Emre'nin onca sert müdahalelerine rağmen bir türlü kart görmemesi. Keza Lugano'nun elle oynaması ve yine Lugano'nun kart görmemesi... - Ankaragücü maçı öncesi bu boykot olayı. Futbolcuların tavırları vs. Bu kadar şeyi birleştiremeyecek kadar kötü değilsinizdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 blazkowicz said: - Bursa:Gs maçı öncesi basının 'Gs yatıyor mu!' diye alttan fitil vermesi. Gs maça gayet hırslı çıktı. Gs'ye aslansınız kaplansınız yatmazssınız siz gazı verildi çatır çatır oynadılar. O yatacaklar yeaaa diye gaz verenler, splash screen yapanlar utanacağına pis pis sırıtıp YENİ LİDER FENER diye manşet attılar. - Kasımpaşa maçında biletleri nakit alip taraftara ucuzdan satmak.. - Kasımpaşa maçında Moritz'in kadro dışı bırakılması. Sebebi de diğer kulüpler ile görüşmesi. Açsınlar baksınlar futbolcuların haklarına. Belli çerçevede futbolcuların da hakları var. - Kasımpaşa maçında Murat Şahin'in yediği gol. - Eskişehir'in 2 tane arka arkaya pas yapamaması... Ivesa'nın yediği goller... - Bjk:Fb maçında Bilica'nın kuyu kazması, saç çekmesi. Emre'nin onca sert müdahalelerine rağmen bir türlü kart görmemesi. Keza Lugano'nun elle oynaması ve yine Lugano'nun kart görmemesi... - Ankaragücü maçı öncesi bu boykot olayı. Futbolcuların tavırları vs. Bu kadar şeyi birleştiremeyecek kadar kötü değilsinizdir... bi zeki sen varsın şu dünyada helal sana. gerizekalı zaten bütün dünya ortaya çıkaramıyor kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Bu Fenerbahçe taraftarlarındaki sonradan görmelik ve haddini bilmezlik kimsede yok diyor bölüm banımı alıp uçuyorum. :) PS: Haklıyım ama, öyleler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 poopla said: blazkowicz said: - Bursa:Gs maçı öncesi basının 'Gs yatıyor mu!' diye alttan fitil vermesi. Gs maça gayet hırslı çıktı. Gs'ye aslansınız kaplansınız yatmazssınız siz gazı verildi çatır çatır oynadılar. O yatacaklar yeaaa diye gaz verenler, splash screen yapanlar utanacağına pis pis sırıtıp YENİ LİDER FENER diye manşet attılar. - Kasımpaşa maçında biletleri nakit alip taraftara ucuzdan satmak.. - Kasımpaşa maçında Moritz'in kadro dışı bırakılması. Sebebi de diğer kulüpler ile görüşmesi. Açsınlar baksınlar futbolcuların haklarına. Belli çerçevede futbolcuların da hakları var. - Kasımpaşa maçında Murat Şahin'in yediği gol. - Eskişehir'in 2 tane arka arkaya pas yapamaması... Ivesa'nın yediği goller... - Bjk:Fb maçında Bilica'nın kuyu kazması, saç çekmesi. Emre'nin onca sert müdahalelerine rağmen bir türlü kart görmemesi. Keza Lugano'nun elle oynaması ve yine Lugano'nun kart görmemesi... - Ankaragücü maçı öncesi bu boykot olayı. Futbolcuların tavırları vs. Bu kadar şeyi birleştiremeyecek kadar kötü değilsinizdir... bi zeki sen varsın şu dünyada helal sana. gerizekalı zaten bütün dünya ortaya çıkaramıyor kimse Blazkowicz tek degilsin bi zeki de ben varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 saydigin seylerde oyle cok anormallik yokki anlamadigin sey bu. Resmen teselli olmak icin kendi kendinize heycan yapmissiniz. blazkowicz said: - Bursa:Gs maçı öncesi basının 'Gs yatıyor mu!' diye alttan fitil vermesi. Gs maça gayet hırslı çıktı. Gs'ye aslansınız kaplansınız yatmazssınız siz gazı verildi çatır çatır oynadılar. O yatacaklar yeaaa diye gaz verenler, splash screen yapanlar utanacağına pis pis sırıtıp YENİ LİDER FENER diye manşet attılar. ok, medya manipule etti gergin olan bir lig zirvesini sirf satis yapabilmek icin. Hic bir zaman olmuyor bunlar, cok haklisin... blazkowicz said: - Kasımpaşa maçında biletleri nakit alip taraftara ucuzdan satmak.. Taraftar maca gitsin diye, takimina destek versin diye Fenerbahce yonetiminin kritik bir mac oncesi yaptigi bir jest? Pahaliya satilan biletleri alip ucuz fiyata taraftarina vermesi niye bu kadar ters anlamadim. Kasimpasa yine paralari goturmus neticede. BUna karsi herhangi bir kanun varsa, coktan bir dava acilir, bir savci girerdi sanirim? Veya BJK, GS kulupleri birsey derdi? Belki sizin kulubunuz de birgun onemli viraj macinizda anadolu / kucuk takimlarin buyuk maclara koydugu ABSURD bilet fiyatlarina karsilik bi jest yapar? (Ben bikeresinde GB - FB maci icin 150 lira bilet parasi vermistim kale arkasi izlemek icin, anadolu kulupleri bayiliyor bu ise) blazkowicz said: - Kasımpaşa maçında Moritz'in kadro dışı bırakılması. Sebebi de diğer kulüpler ile görüşmesi. Açsınlar baksınlar futbolcuların haklarına. Belli çerçevede futbolcuların da hakları var. Cunku futbol tarihinde bir futbolcu hic bir zaman baska kuluplerle gorusuyor diye takimdan men edilmedi? Futbocularin haklari elbet var, istedigi takimla gorusebilir, ama takimin tutumuna da baskalari karisamaz. HAyir yani her sene gorulen birsey bu, Turk liginde degil illa, herhangi bir ligde, ve cok yildiz isimler bile sirf bu donemde civitabildikleri icin veya konsantre olamadiklari icin kadro disi birakiliyor. Cidden yeni bisi degil bu, kendinizi kasmayin yani. blazkowicz said: - Kasımpaşa maçında Murat Şahin'in yediği gol. Cunku FB dahil olmak uzere hic bir takim bu sene sacma sapan aptalca gol yemedi? Yillarca volkan kalede hata yapmadi mesela? blazkowicz said: - Eskişehir'in 2 tane arka arkaya pas yapamaması... Ivesa'nın yediği goller... Butun spor otoriteler tarafindan fenerin bu sene oynadigi EN iyi maclardan birinde rakibimizin iyi top yapamamasi? Ciddi misin yahu? Eskisehirspora top oynatmadik diye suclu muyuz? Napacaktik? Pas verin de sampiyon olmayalim mi dicektik ALLAH ASKINA. blazkowicz said: - Bjk:Fb maçında Bilica'nın kuyu kazması, saç çekmesi. Emre'nin onca sert müdahalelerine rağmen bir türlü kart görmemesi. Keza Lugano'nun elle oynaması ve yine Lugano'nun kart görmemesi... Bilicanin hareketi igrenc ve cirkin. bu hareketi hic bir zaman savunmadim. ama Atis oncesi noktayi tekrar doldurdular ve kaldi ki penalti atisi bu, bobo ceviremediyse herhangi bir nedenden dolayi onun problemi. Hareket cirkin, ama penalti atisina engel olsaydi hakem attirmazdi herhalde? blazkowicz said: - Ankaragücü maçı öncesi bu boykot olayı. Futbolcuların tavırları vs. Ankaragucu topcularinin seslerini duyurabilecegi EN iyi mac butun sezon icin. Medyada da bu durumu gundeme getirip, firsattan istifade baskiyla paralarini odettirecekler iste... burda bu kadar art niyet aramamak lazim, cimbizla girisip her olaydan, her spor haberinden komplo teorisi uretebilirsin? Haberin kendisinde bile yaziyor aylardir paralarini alamayan futbolcular seslerini duyurabilmek icin, yonetimin dikkatini cekmek icin yapti diye. allah askina dunden hazirsiniz. blazkowicz said: Bu kadar şeyi birleştiremeyecek kadar kötü değilsinizdir... uzgunum ama birlesecek bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 nileppezdel said: Bu Fenerbahçe taraftarlarındaki sonradan görmelik ve haddini bilmezlik kimsede yok diyor bölüm banımı alıp uçuyorum. :) PS: Haklıyım ama, öyleler oyle degiliz. ben hele bir fenerli olarak bu genelleme ve sacma sapan yorumuna karsiyim. Haddimi fazlasiyla bilmenin yani sira sonradan da gormus degilim, gayet iyiyim. Hakli degilsin, haddini bilemeyip, genellemeyle tum taraftar kitlesini sacma sapan zan altinda tutan yorumlarla goze batan sensin. Lutfen haddini bil, bazi seyleri hazmetmeyi de ogren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Fener çok çirkin, ama azmo değil. Galatasaray çok iyi, ama nilep değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ben bayagi iyiyim, bu konuda suphe olmadi zaten hic bir zaman :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar