Perspective Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 benimde alnın sağı ve solunda dökülmüştü, tekrar çıkıyorlar ben bile şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Zeytin sabunu a.k.a yeşil sabun yağa dökülmeye cansızlığa çözüm (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Perspective said: benimde alnın sağı ve solunda dökülmüştü, tekrar çıkıyorlar ben bile şaşırdım stressten ya da vitaaaaaaminsizliktendir ama o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 şu genç yaşımda alın çizgim kafamın ortasından başlıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Ciddi cevap. Eğer saç dökülmesini durdurup, kalan saçlarla yetinirim diyorsan: Propecia (Proscar) Yeni saçlar çıkarmak istiyorum ve sabah-akşam günde iki defa kafama bir şeyler sürmeye üşenmem diyorsan: Minoxidil (Proscar ile birlikte kullanarak en iyi sonucu alırsın) İnternette bu ilaçlar hakkında yeterince geniş bilgi var. En başta bilmen gerekenler, kısa sürede sonuç beklemiceksin ve ilaçları bıraktıktan kısa bir süre sonra tekrardan dökülme başlar, minoxidil ile çıkan saçlar da dökülür. Yan etkilerini de okuyup ona göre kendin karar ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 EmRicardo said: ciddi cevaplar alabilceğim forumun başka bi bölümü başka bir forum war mı? fixed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 benim arkadaş dioxin kullanıyor ama o sadece dökğlmeyi engelliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 SeaGle said: Zeytin sabunu a.k.a yeşil sabun yağa dökülmeye cansızlığa çözüm (tu) ciddi cevaptı ev arkadaşıma getirdim, bioksin kullanmayı bıraktı şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Bu dökülmeye sebep olna genetik unsur Anneden geliyormuş, bir dermatolog bahsetmişdi bu saç dökülmesi üzerine uzman. Babaya ve baba tarafaına bakmayın. Edit: Zaten bahsedilmiş önceki postlarda tez cankı gibi attım kendimi ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ben de babam kel benim saçlar niye gür tüpçü sütçü olayı mı var diye endişelendimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 erkekler dayilarina baksin. dayilar kel degilse sanslisiniz.(tu) ben sansliyim mesela ama zaman gostericek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 uşan benimkilerden biri kabak kafa öteki gürül gürül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ikisinin ortalamasini alicaksin o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 tepede hafif açıklık şakaklarda grileşme evet sevdim bunu hhmmppfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 benim dayıların saçları aynı.. m harfi var kafalarda-yani önden sol ve sağ açık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ben çok bariz kel olacam ama bunu kendime henuz söyleyemiyorum. saçlarım gür henuz fakat babam kel.hatta baba tarafı komple kel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 throine said: erkekler dayilarina baksin. dayilar kel degilse sanslisiniz.(tu) ben sansliyim mesela ama zaman gostericek. dayım bu ve 47 yaşında yaşadım lan o zaman dsfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar