Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Baykal partisini düşünseydi seneler önce bırakıp gitmişti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 kılıçdaroğlunda hırs yok doğrudur da cesaret yokluğu konusunda şüpheliyim. bir parti binası dolusu baykal minionunun ortasında başkanlığa aday olmak, üstelik böyle bir istifanın üzerine... benzin banyosu yapıp ejderha inine girmeye eşdeğer bişey olsa gerek. ayağını kaydırmasalar bari. gerçi baykalın son zamanlarda yarardan çok zararı vardı, yerine kim gelse olumlu bakarım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 horizon hortlamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 baykalın adaylık ihtimali falan kalmadı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Bella said: SeaGle said: şu gemi olayına çok gülüyorum ya ahahah burda kıçıkırık zeytin tüccarının bile hayvan gibi gemisi var, neden bahsediyorsunuz siz. Ticaretin içinde iyi yer etmiş her insanın gemisi olabilir, gemi dediğiniz airbus a380 değil kıçıkırık zeytin tüccraı 2 milyondolarlık gemi alabiliyosa okulu bırakıp zeytin tüccarı olayım. gemi değil gemicik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 BabacumMostors said: iyi derken koyun gütmeyi biliyor işte.. o konuda iyi ki güdüyor da bu millet de güdülüyor bu ayarda insanlar zaten avrupada lider fln olamıyor ama burada oluyor işte iyi de liderlik dediğin şey çobanlığın insanlığa uygulanışı. konsepti kavrayamamışsın sen. avrupadaki liderlerden putini al gerisi gayet sıradan liderler.hatta nasıl lider olmuşlar diye insan düşünmüyor değil. amerikanın bush'u 2 dönem seçtiğini de düşünürsek liderlik zaten bu ayarda insanların yapabileceği iş. sağlam sert duruşu olan vizyon sahibi kişiler zaten bu zaman diliminde kesin bir şekilde topluma nüfüs etmesinin önüne geçiliyor veyahut medya tarafından yok sayılıyor hiç olmadı demokrasi düşmanlı diye sergileniyor etc etc. bu iş en çok sarıgüle yarar gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 birde unutulan birşey var baykal seçim kazanmadı kk de 1950 sonrasında sosyal demokratlar zaten 2 kere seçim kazand.son 60 yılın tek suçlusu baykal mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Olm o değil de, allahın unuttuğu yerlere gidip "çare sarıgül" falan yazıyo lan millet. Böyle allahın kulunun yaşamayacağı yerlere bile ulaşmışlar "derde derman sarıgül" yazıyorlar. Şehir merkezlerini saymıyorum bile. Organizasyona bakılırsa, gençlik kolları harika sdrfhgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 bana mı ötle geliyor yoksa sarıgül jokere mi benziyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 SeaGle said: şu gemi olayına çok gülüyorum ya ahahah burda kıçıkırık zeytin tüccarının bile hayvan gibi gemisi var, neden bahsediyorsunuz siz. Ticaretin içinde iyi yer etmiş her insanın gemisi olabilir, gemi dediğiniz airbus a380 değil yanlis hatirlamiyorsam utanmadan basbakanliga vip ucagi icin airbus istemisti bir tane hani pazara gidersin 5 kilo elma alirsin ve bir tanede armut kapip pazarciya, su armutuda helal et dersin ayni mantikla istemisti adam 36 airbus alimi sonrasinda lol tepki gelmeyecegini bilse alirdi bence parasini verip. gerci a380 degildi o ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 o değilde bu fethullahçı takımı yıllardır baykal genel başkanken istifa et başarısız adam diyorlarken, şimdi kemal aday olunca baykala haksızlık edildi diyorlar. örnek fikri akyüz. ne güzel günler, riyakarlar utanmadan tükürdüklerini yalıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 SeaGle said: şu gemi olayına çok gülüyorum ya ahahah burda kıçıkırık zeytin tüccarının bile hayvan gibi gemisi var, neden bahsediyorsunuz siz. Ticaretin içinde iyi yer etmiş her insanın gemisi olabilir, gemi dediğiniz airbus a380 değil ahaha şaka herhalde bu. hani yiyorlar ama sonuçta çalışıyorlar diyenler bi derece en azından gerçekleri görüyorlar ama bu baya komik olmuş. zeytin tüccarının hastane ortaklıkları da var mı? git bi bak o adamın aldığı "gemi"ye ayrıca sonra bir de git bahsettiğin zeytin tüccarının gemisine bak. ha bir noktada haklısın meclisteki herkes tüccar evet bu da çok büyük bir sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 lütfen ardeth, çok abartıyosun tüccar var tüccarcık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Yoksa oy verilebilecek bir aday mı geliyor nihayet! =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 AHAHAHAHHAHAH nasıl bi kafayla okudunuz yazdığımı, bi tayyipçi title ı vermediğiniz kalmış. Ben hastahanedir bilmemnedir yok böyle şey demedim ki, sadece gemi yeterli argüman değil. Komik geliyor bana biraz. Almış da olabilir, sadece öyle bi duruma geldi ki babası başbakan olmayanın gemisi, ay pardon gemiciği olamaz gibi bi şey çıkıyor ortaya ahah. Hemen atarlanıyorsunuz, ardeth sözüm sana değil pek bu arada edit: bella teklifim hala geçerli, ticarete kafan basıyorsa marmarabirlik'den büyük yapayım seni edit2: özet olarak rte yi falan savunduğum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 bir de gulben ergenin eski sevgilisi vardi zeytin tuccari o ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Popeye said: bir de gulben ergenin eski sevgilisi vardi zeytin tuccari o ne oldu? Hophopyeeeeeeee nirdeeesinnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 şeyi koysanıza la yutub da vardı bitane bunların ogulları ve kızları için kanunlarda yaptığı değişikler ve yolsuzluklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 SeaGle said: Almış da olabilir, sadece öyle bi duruma geldi ki babası başbakan olmayanın gemisi, ay pardon gemiciği olamaz gibi bi şey çıkıyor ortaya ahah. önemli olan nasıl ve neyle aldığı. yani para kaynağının belirsiz olması, sen çok yanlış anlamışsın olayı. hatta sana şöyle komik bir savunmasını göstereyim de söylemek istediğim şeyi daha iyi anla. erdoğan katıldığı bir televizyon programında, "oğlunuzun burslu okuması, ama ona rağmen şimdi çok volümlü bir iş yapması. gemi alması mesela. sizin ortalama bütçeye sahip olduğunuzu düşünürsek gemi de bayağı para'' sözleri üzerine, "şimdi gemi var, gemicik var. bir de bunun sıfırı var, eskisi var. siz kalkar 15-16-17 yaşında bir gemi alır, bu gemide küçük bir, yani o gemiciklerden olursa ve bunun ödeme koşulları da gayet iyi olursa, kredi sistemi filan gayet iyi olursa, hatta kendi kendini ödeyebilecek noktada olursa niye alınmasın? kalkar 300, 400, 500 bin dolar peşinatla bir gemi alabiliyor, ondan sonra da bu gemi, taksitlerini kendisi ödeyebiliyorsa bunu yapabilirsiniz'' değerlendirmesini yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 SeaGle said: Ben hastahanedir bilmemnedir yok böyle şey demedim ki, sadece gemi yeterli argüman değil. Komik geliyor bana biraz. Almış da olabilir, sadece öyle bi duruma geldi ki babası başbakan olmayanın gemisi, ay pardon gemiciği olamaz gibi bi şey çıkıyor ortaya ahah. Hemen atarlanıyorsunuz, ardeth sözüm sana değil pek bu arada Olaya yalnış bakıyorsun. Millet meclise karısına hastane oğluna yat almak iş kurmak için giriyor sorun bu. Yoksa olay yat ne kadar pahalıymış değilmiş o değil, meclis tüccarların sülale hayat sigortası haline geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 neyse zaten konumuz rte'nin pislikleri değil. bugün 4 il haricinde tüm il başkanları Kılıçdaroğlu’na destek vermiş sevindim.baykal da randevu dahi vermemiş il başkanlarına ehua. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar