Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigara

DoruK

Öne çıkan mesajlar

yahu sigaranın tadı mı değişti ne oldu, bi de son günlerde sigara içinde kendimi çok halsiz hissetmeye falan başladım resmen. sürekli yakasım geliyor yakınca da daha boktanlaşıyorum. eskiden camel soft içerdim şimdi daha hafif diye winston light içiyorum uzun süredir ama diğer sigaraları da içtiğimde sanki bi tat değişikliği var gibi bilemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

ben winston light içiyorum hiç te karı sigarası değil.
çok kral sigara.
ama senin duruma gelirsek aynı şeyleri bende hissediyorum.
sigaradan eski tadı alamıyorum.
ya tad alma hissimiz köreldi içe içe ya da değişti gerçekten.
ama şundan eminim
3 sene evvelki winston kırmızı ile bugünkü arasında dağlar kadar fark var kim ne derse desin adım gibi eminim değişiklikten.
Sosyal ağlarda paylaş

havalarla ilgili bişey, genel olarak gün vakti çok sıvı tüketmiyorsanız vücut suya ihtiyaç duyduğundan sadece reseptörlerin isteğiyle yaktığınız sigara hem zevk vermeyecek hem de tat vermeyecektir. Yeteri kadar sıvı alıyosanız çok bi problem yok.

Bu arada winston light a karı sigarası diyenlere bişey demiyorum onlar için mutluyum sigara içmedikleri için, başlamasınlar yıhyıh.
Sosyal ağlarda paylaş

Light icme hocam sunu birkez anlayin fabrikasyon yemis sigaralar cok ciddi etkiliyor sagligini zaten tutun basli basina bir problem.Git bir ara tutun paketi al kendin sar ic farki zaten gorursun.

Son olarak basladigin 2 3 ay icinde halsizlik vs.. hissetmemen garip olmus...12 yil ictim ben en son spor ve six pack icin biraktim baklavalarimin tadina variyorum suan sana kesin olarak te dicegim damarlarinin icine ediyor birak cigeri gectim buda gunluk sabah kalkmandan tut ictigin suya kadar cok etki ediyor.

Birak gitsin hocam kemo terapi ile yasama 50 den sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...