kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Savcılık KOVUŞTURMAYA YER OLMADIĞINA kararı verdi. GSM şirketleriyle yazışma bile yapmadan bu olayı böylece kapatması çok komiğime gitti açıkcası. 15 gün içerisinde Karşıyaka Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı'na itiraz edeceğim bakalım oradan ne gibi bir sonuç elde edeceğiz.
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 DoruK said: abi telefonun çalınmış zaten hemen nası arıyosun birini? READ FIRST
kavurma Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 kavurma said: Savcılık KOVUŞTURMAYA YER OLMADIĞINA kararı verdi. GSM şirketleriyle yazışma bile yapmadan bu olayı böylece kapatması çok komiğime gitti açıkcası. 15 gün içerisinde Karşıyaka Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı'na itiraz edeceğim bakalım oradan ne gibi bir sonuç elde edeceğiz. İtirazım kabul oldu, savcı soruşturmayı genişleterekten işini gereğince yapacak vatana millete hayırlı uğurlu olsun. İnadı seviyorum.
mani Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 helal olsun ne diyim. gelişmeleri bildir anbean
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 benımde 5 sene önce telefonum çalınmıştı, basvurdum ıste 6 7 ay habıre gıdıp gelmeler sonucu sonunda telefonun bulundu, istanbulda bir polisde cıktı, öyle satın aldıgını söylemiş o yüzden hani gelmez geri telefonun istersen devam edelim istersen vazgeç dendi. bıkmıstım telefon ıcın ugrasmaktan bende vazgecmıstım
Öne çıkan mesajlar