aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 reykard tras olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 ver işte ömere kartı.bosuna ortamı geriyor. arda bariz takımı yavaslatıyor.bitik kaç maçtır lig bitti takım tek top yapmayı ogrenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 şu topikleri açıyosunuz samiyende gol atamıyoruz sonra :) 1-1 yalcın kendi kalesine attı.1dk sora tita ligdeli ilk golunu attı aykut yedi aslında canı sagolsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 haftaya kimle yapıyor gs maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 gençler deplasman reykarda laf etmek istemiyorum ama şampiyonluk gitmiş avrupa gitmiş.şampiyonlar ligi gitmiş.neden hala dos santos 70. dakakda giriyor.mustafa sarp emre çolagın yerine giriyor. arda dan nefret ettim ya.futboldan soguttu herif beni.adam ruhunu teslim etmiş.fenere falan mı gidicek nedir maçın hakkı bariz 0-0 yenersek şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 ahaha adam kafayi kirdi, gole sevinemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 dos santos iyi cocuk ya kalsın bence kufur kufur kufur kufur.bu takım deirtiyor beni topikleri açıosunuz böyle oluyor bırakın işte ya.malubiyetim yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 zaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 emre birakiyo galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 aquila said: ahaha adam kafayi kirdi, gole sevinemedi. biride inatla adamın kafaya vuruyo hala hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 sen şampiyon olmasanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 kupaları almasan da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 SEVIYORUZ ISTE VAR MI DIYECEGIN kafayi tokatlayan adam cok komikti lan ahahah sap sap sap vurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 veysel ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 yazıklar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 SeaGle said: 9 atarız >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Oha yenilmişler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 yazık abi cok acıklı durumlar bunlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA YALÇIN PARA ALMIŞ OLMAZ OLSUN BOLE LİG RERÖRE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Antalyaspor bariz hak etti, hakemler bize çalışmasa fark yemiştik muhtemelen. Bizimkiler tatile çıkmış çoktan kafalarında. Aykut 2. golü çok mal yedi, ben birinci kaleci olacağım diye tutturmuşkn o şekilde maç veremezsin. Komik yani. İlk yarıda Keita'nın Jo'ya verdği pas, 6. dakikada sanırımi muazzamdı. Hayatımda gördüğüm en güzel paslardan biriydi abartısız. Çok seviyorum kendisini. En sevdiğim zenci Keita <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 şu iyi aile çocugu arda gitsin artık!! tipe bak şekillere bak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Aziz Yıldırım Antalyaya para vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 macin basindan belliydi zaten, halisahaya cikar gibi ciktilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Arda gitsin, ondan gelen parayla Santos'un bonservisini alsınlar. En azından kıçını kaldırıp koşuyo o. Emre Aşık'ı gençleştirmeye de harcayabilirler o parayı teknolojisi varsa (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Santos'un bonservisi alınmayacak deniniliyordu,ama bence de kalmalı,garip işler dönüyor,bugün de geç girmiş diye duydum,izleyemedim maçı ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar