Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Abi adam dün gecenin 3'ünde beni uyandırdı, sonra "Aaa doldu ya oyun" deyip kapattı. Sonra leş deyince terlik yiyoruz.
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Emaleth said: delanın buradaki itkopuk imajı şu yorum bitirdi beni sdfasda
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Cassiline said: Abi adam dün gecenin 3'ünde beni uyandırdı, sonra "Aaa doldu ya oyun" deyip kapattı. Sonra leş deyince terlik yiyoruz. HAHAHAHA ADAM DELA
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Annemin cep telefonuna "neredesin bebeğim neden yanımda değilsin" diye mesaj atan bir adamın ne kadar efendi olduğunu gelip bana sorabilirsiniz. Daha bir sürü var böyle.
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 emre adam oldu lan artık eskisi gibi değil
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Xaenin said: Annemin cep telefonuna "neredesin bebeğim neden yanımda değilsin" diye mesaj atan bir adamın ne kadar efendi olduğunu gelip bana sorabilirsiniz. Daha bir sürü var böyle. (tu)
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Ah, bende de var benzer bir hikaye ama buraya yazarsam sanırım banlanacağım. Biliyor çoğu kişi zaten sdf.
Öne çıkan mesajlar