sinad Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Siyaset yasak o yüzden yazamaz. Neyseki herşeyimizi özelleştirdik kamu sektörümüzün batması gibi durum söz konusu değil. Çok mutluyuz!
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 enginar bir ara aniracakti taksimde ne oldu o olay?
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 komşumuz hazır zayıflamışken ELE GEÇİRELİM en azından 5-6 adayı...
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Aksine bu politikayla ege'de bulunan, mültecilerin soluklanma yeri olan birkaç adamızıda verebiliriz =)
bansheee Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 sinad said: Siyaset yasak o yüzden yazamaz. Neyseki herşeyimizi özelleştirdik kamu sektörümüzün batması gibi durum söz konusu değil. Çok mutluyuz! çok şükür .... kurtardık gibi bir polyanna iyimserliği
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ekmek elden su gölden yaşamak dururken neden çalışsın ki adamlar, enginar gene haksız gene haksız. bana da forumda memleket kurtardığım için prim versin ya devlet. :/
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 blazkowicz said: babacum haklı. yunanlar öğleden sonra saat 14.00 gibi dükkan kapatıyor. deli gibi ikramiye alıyorlar. emekliye yakıt parası, paskalya, noel parası falan deliler gibi saçıyorlar. gidip bir görün bu adamlar ne zaman çalışıyor da bu kadar harcayabiliyor diyeceksiniz. 2 gibi kapatıp 3 gibi tekrar açıp 5 gibi kapatıyolar genelde. 2'de temelli kapatmıyolar.
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 o değilde adaları çok pahalanmış. Ulan Simi'ye rezervasyon yaptırmıştım ağutos başına nereye elimizi atsak kuruturuyoruz.
Breedan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 adamlar bilgisayar oyunu mu sanıyolar devlet yönetmeyi. önce sosyal reformun dibine vur sonra aynen sıfırla. e tabi halk isyanda eder adamda öldürür yani.
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 bu yunanlıların cinsinde var böyle kargaşa çıkarmak. şimdi bizimkiler yardım eli diye asker yollarlar. sonra da türkler saldırdı evlerimizi onlar yaktı soyumuzu kırdı derler. fantastik millet.
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Sam said: ekmek elden su gölden yaşamak dururken neden çalışsın ki adamlar, enginar gene haksız gene haksız. bana da forumda memleket kurtardığım için prim versin ya devlet. :/ (tu)
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Exterminate Populace yapsan ne denarii gelir haaa
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Popeye said: enginar bir ara aniracakti taksimde ne oldu o olay? http://www.facebook.com/group.php?gid=35404952900 Bende belkliyorum ne olacak, grubu açtık zamanında ama Enginar'dan hala tık yok.
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 valla güzel birşey yaptıkları koyun gibi bir millete sahip olduğumuz için onları görünce özeniyorum ne yalan söyleyeyim.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Yaptıkları fikir olarak güzel birşey ama eylem olarak iyi bir haber sayılamaz. Ama ne yazık ki bu işin de başka yolu yok. Bizim milletin kanı uyuşuk olduğu için , hele bir de zamanında darbe ile kafaları ezildiği için böylesi birşey göremeyiz sanırım. Siyasete girmeden anca bu kadar yazabildim.
huun Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 bırakın allah aşkına. işler tıkırındayken ses çıkartmayanlar bugün çıkarları zarar gördü diye ayaklanıyorsa, ben taktir edemeyeceğim kendilerini. 2-3 yabancı forumda yunanlılar yıllardır hükümetlerin nasıl yolsuzluğa bulaştığından falan bahsedip ağlıyorlardı. o zaman yapsalardı bu yürüyüşleri aferin derdim. şimdi sadece basit bir çıkar çatışması. ayrıca biraz geç kaldılar. bu saatten sonra yapabilecekleri tek şey dış borçları ödemeyeceğini ilan eden bir hükümeti başa geçirmek olur. rusya ya da arjantin gibi sonrasında kendilerini kurtaracak zenginlikleri olmayan bir ülke olarak sanırım 50 sene kaybederler. bak bunu da taktir ederim. "geçmişte hata yaptık; ama bedelini ödemeye hazırız." duruşu.
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 sbaahtan beri 4chan da yunanlilari trolliyorum, avrupalilar bizim vergilerimiz gitti diye agliyor cok rahat gaza geliyorlar bakin size birkac ornek veriyim "turkiyeden selam, toprak verin ekmek su verelim" "aga yunanistana hic bagimsizligini vermiycektiniz, adamlar kendilerini yonetebilmekten aciz cunki" "biz turkler basindan dedik size bu is hata diye, adamlari bati medeniyetinin kurucusu diye simarttiniz simdi yarattiginiz pahalli oyuncagin bedelini oduyorsunuz" arayada paso hetalia turkey-kun resimelri sokusturuyorum millet turkler insallah sizi yakar, geberin filan yazdikca bende gazi alip sey ayzdim o zaman bizim turkler gibi caps acik yunanca saldirmaya basladilar "ya yunanistani geri alicazda navarin bida olmasin lutfen, eh adamlar bagimsizliklarini bile sizin askeri gucunuzle kazandi ne bekliyorsunuzki? 1. dunya savasinda o kadar yatirim yaptiniz bati anadoluyu alsinlar diye o kadar masrafa ragmen faillayip denize dokulmeyi basardilar (guzel yuzuyorlar ama haklarini verelim) 2. dunya savasi sirasinda gene faillamayi basardilar, italyanlar efsane kotu savastigi icin dua etsinler sonra kendi aralarinda birbirlerine girdiler sivil savas cikti kendi ulkelerini yonetebilmeyi beceremedikleri icin amerika bunlarin basina kendi kontrolunde askeri cunta dikti (amerikalilardan ders alin) kibrista gidip failladilar sonra agliya agliya gene avrupaya kostular, sekerlerini alamiyinca soguk savasin ortasinda natodan mizmiz cocuklar gibi ciktilar cok simarttiniz bunlari cooook simdi odeyin bedelini vergilerinizle" sonra iyice kudurdular filan, yunansitanin dogu cephesinde hitleri yenmesinden tutun italyanin yunan destegi ile savastan cekilmesine kadar gittiler, thread 404 yemeseydi berlinede ilk biz girdik diyecek kadar ucuyorlardi sfadfsd sagolsun eurofaglerde "yunanistani AB den cikan ortak bir komisyon yonetsin, bagimsizlik fazla bunlara" "turkler geri alsin bunlari, almiycaklarsa almanya mandasi filan yapsin" "simarik cocugu disipline etme vakti geldi, vergimin karsiligi 3 yunan kizla serberst sex hakki isterim" "parasi neyse verip tarihi eserleri alalim, bizdeki koleksiyonlar tamamlansin bari" filan ustune standart sark milliyetcisi moduan girip "bizim durumumuz iyiydi!!! amerika ve ingiltere icislerimize karisti bu akdar ondan bu hale geldik" "halk oalrak bir sucumuz yok, hep politikacilarin sucu" politikacilari siz secmedinizmi? "secimler hileli!!! atinada kmse bunlara oy vermedi gene iktidardalar, her turlu pis oyunu yapip dis mihrakalrin destegi ile iktidar oluyorlar!" filan cok eglenceliydi coooooooooooooooooooooooook rastlarsaniz trolleyin tam zamani eheuehuehu senelerce adamalr soykirim, kurdistan barbar turkler hebe hube diye bizi trolledi zaman intikam zamanidir eheueheuehu hep bizmi trollenicez :D
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 bide bu protesto haberleri filan gelince millet sey diye abandi said: tembellikten ulkeyi batirdiniz, hukuemtinzi adam olun calisin dedi diye calisip kendinizi kurtarmaya kasicaginiza isi gucu birakip ayaklandiniz tebrikler buyuyun biraz
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 viktor yunanlı degil yunan kenks. :p
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Her ne kadar onaylamasam da Viktor'un trollemelerine oldum gulmekten :) Bu kadar yerine olur yani :D
Breedan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 "parasi neyse verip tarihi eserleri alalim, bizdeki koleksiyonlar tamamlansin bari" offf(tu)güzel aar victor
eksilimon Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 1 öğrenci öldürülmüş yunanistan da ayaklanma
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 viktor rep! antik yunandan beri yunanlardan adam olmaz. burdan gerekli yunanlıları tenzih ederim.
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ahahah seyi unuttum bide "we are the only barrier keeping turkey out of europe" bunu soyliyen yunanliya gelen cevaplar sahaneydide ikisi kaldi aklimda "so gondor calls for aid? you know Ill be cheering for the orcs" "oh another greek classic, you know that didnt work out in the past and it wont work now we organized crusades to save your ass in the middle ages for that reason but you still failed in the end each time and asked for more crusades" birde belcikalinin teki gelmis "avrupanin yukselen degeri biziz, bosverin bu yunanlilari" filan ayzmis birisi buna sey demis "2 ayda bir hukumetin degsitirdigi bir ulke eminimki cok superdir, yazin avrupaya tatile geliyorum 2-3 haftada ulkenizi ben yonetebilirmiyim?"
Öne çıkan mesajlar