Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yunanistan'da isyan; halk parlamento binası önünde

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sinad said:

Siyaset yasak o yüzden yazamaz. Neyseki herşeyimizi özelleştirdik kamu sektörümüzün batması gibi durum söz konusu değil. Çok mutluyuz!

çok şükür .... kurtardık gibi bir polyanna iyimserliği
Mesaj tarihi:
ekmek elden su gölden yaşamak dururken neden çalışsın ki adamlar, enginar gene haksız gene haksız. bana da forumda memleket kurtardığım için prim versin ya devlet. :/
Mesaj tarihi:
blazkowicz said:

babacum haklı.

yunanlar öğleden sonra saat 14.00 gibi dükkan kapatıyor.
deli gibi ikramiye alıyorlar. emekliye yakıt parası, paskalya, noel parası falan deliler gibi saçıyorlar. gidip bir görün bu adamlar ne zaman çalışıyor da bu kadar harcayabiliyor diyeceksiniz.

2 gibi kapatıp 3 gibi tekrar açıp 5 gibi kapatıyolar genelde. 2'de temelli kapatmıyolar.
Mesaj tarihi:
bu yunanlıların cinsinde var böyle kargaşa çıkarmak.
şimdi bizimkiler yardım eli diye asker yollarlar. sonra da türkler saldırdı evlerimizi onlar yaktı soyumuzu kırdı derler.
fantastik millet.
Mesaj tarihi:
Sam said:

ekmek elden su gölden yaşamak dururken neden çalışsın ki adamlar, enginar gene haksız gene haksız. bana da forumda memleket kurtardığım için prim versin ya devlet. :/

(tu)
Mesaj tarihi:
Popeye said:

enginar bir ara aniracakti taksimde ne oldu o olay?

http://www.facebook.com/group.php?gid=35404952900

Bende belkliyorum ne olacak, grubu açtık zamanında ama Enginar'dan hala tık yok.
Mesaj tarihi:
Yaptıkları fikir olarak güzel birşey ama eylem olarak iyi bir haber sayılamaz. Ama ne yazık ki bu işin de başka yolu yok.

Bizim milletin kanı uyuşuk olduğu için , hele bir de zamanında darbe ile kafaları ezildiği için böylesi birşey göremeyiz sanırım.

Siyasete girmeden anca bu kadar yazabildim.
Mesaj tarihi:
bırakın allah aşkına. işler tıkırındayken ses çıkartmayanlar bugün çıkarları zarar gördü diye ayaklanıyorsa, ben taktir edemeyeceğim kendilerini.

2-3 yabancı forumda yunanlılar yıllardır hükümetlerin nasıl yolsuzluğa bulaştığından falan bahsedip ağlıyorlardı. o zaman yapsalardı bu yürüyüşleri aferin derdim. şimdi sadece basit bir çıkar çatışması.

ayrıca biraz geç kaldılar. bu saatten sonra yapabilecekleri tek şey dış borçları ödemeyeceğini ilan eden bir hükümeti başa geçirmek olur. rusya ya da arjantin gibi sonrasında kendilerini kurtaracak zenginlikleri olmayan bir ülke olarak sanırım 50 sene kaybederler.

bak bunu da taktir ederim. "geçmişte hata yaptık; ama bedelini ödemeye hazırız." duruşu.
Mesaj tarihi:
sbaahtan beri 4chan da yunanlilari trolliyorum, avrupalilar bizim vergilerimiz gitti diye agliyor

cok rahat gaza geliyorlar

bakin size birkac ornek veriyim

"turkiyeden selam, toprak verin ekmek su verelim"

"aga yunanistana hic bagimsizligini vermiycektiniz, adamlar kendilerini yonetebilmekten aciz cunki"

"biz turkler basindan dedik size bu is hata diye, adamlari bati medeniyetinin kurucusu diye simarttiniz simdi yarattiginiz pahalli oyuncagin bedelini oduyorsunuz"

arayada paso hetalia turkey-kun resimelri sokusturuyorum

millet turkler insallah sizi yakar, geberin filan yazdikca bende gazi alip sey ayzdim o zaman bizim turkler gibi caps acik yunanca saldirmaya basladilar

"ya yunanistani geri alicazda navarin bida olmasin lutfen, eh adamlar bagimsizliklarini bile sizin askeri gucunuzle kazandi ne bekliyorsunuzki?

1. dunya savasinda o kadar yatirim yaptiniz bati anadoluyu alsinlar diye o kadar masrafa ragmen faillayip denize dokulmeyi basardilar (guzel yuzuyorlar ama haklarini verelim)

2. dunya savasi sirasinda gene faillamayi basardilar, italyanlar efsane kotu savastigi icin dua etsinler

sonra kendi aralarinda birbirlerine girdiler sivil savas cikti

kendi ulkelerini yonetebilmeyi beceremedikleri icin amerika bunlarin basina kendi kontrolunde askeri cunta dikti (amerikalilardan ders alin)

kibrista gidip failladilar sonra agliya agliya gene avrupaya kostular, sekerlerini alamiyinca soguk savasin ortasinda natodan mizmiz cocuklar gibi ciktilar

cok simarttiniz bunlari cooook
simdi odeyin bedelini vergilerinizle"

sonra iyice kudurdular filan, yunansitanin dogu cephesinde hitleri yenmesinden tutun italyanin yunan destegi ile savastan cekilmesine kadar gittiler, thread 404 yemeseydi berlinede ilk biz girdik diyecek kadar ucuyorlardi sfadfsd

sagolsun eurofaglerde
"yunanistani AB den cikan ortak bir komisyon yonetsin, bagimsizlik fazla bunlara"
"turkler geri alsin bunlari, almiycaklarsa almanya mandasi filan yapsin"
"simarik cocugu disipline etme vakti geldi, vergimin karsiligi 3 yunan kizla serberst sex hakki isterim"
"parasi neyse verip tarihi eserleri alalim, bizdeki koleksiyonlar tamamlansin bari"

filan ustune standart sark milliyetcisi moduan girip

"bizim durumumuz iyiydi!!! amerika ve ingiltere icislerimize karisti bu akdar ondan bu hale geldik"

"halk oalrak bir sucumuz yok, hep politikacilarin sucu"

politikacilari siz secmedinizmi?

"secimler hileli!!! atinada kmse bunlara oy vermedi gene iktidardalar, her turlu pis oyunu yapip dis mihrakalrin destegi ile iktidar oluyorlar!" filan

cok eglenceliydi coooooooooooooooooooooooook

rastlarsaniz trolleyin tam zamani eheuehuehu

senelerce adamalr soykirim, kurdistan barbar turkler hebe hube diye bizi trolledi zaman intikam zamanidir eheueheuehu

hep bizmi trollenicez :D
Mesaj tarihi:
bide bu protesto haberleri filan gelince millet sey diye abandi

said:
tembellikten ulkeyi batirdiniz, hukuemtinzi adam olun calisin dedi diye calisip kendinizi kurtarmaya kasicaginiza isi gucu birakip ayaklandiniz

tebrikler

buyuyun biraz
Mesaj tarihi:
ahahah seyi unuttum bide

"we are the only barrier keeping turkey out of europe"

bunu soyliyen yunanliya gelen cevaplar sahaneydide ikisi kaldi aklimda

"so gondor calls for aid? you know Ill be cheering for the orcs"

"oh another greek classic, you know that didnt work out in the past and it wont work now

we organized crusades to save your ass in the middle ages for that reason but you still failed in the end each time and asked for more crusades"

birde belcikalinin teki gelmis "avrupanin yukselen degeri biziz, bosverin bu yunanlilari" filan ayzmis birisi buna sey demis

"2 ayda bir hukumetin degsitirdigi bir ulke eminimki cok superdir, yazin avrupaya tatile geliyorum 2-3 haftada ulkenizi ben yonetebilirmiyim?"
  • Yeni Oluştur...