Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Benim bildiğim Sovyetlerde olması lazım sniper rekoru ww2deki.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Simo Hayha ikinci dünya savaşında değil, Rusya - Finlandiya arasındaki "winter war" diye geçen savaşta sanırım.
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Abi yalnız sniperın İbrahim Üzülmez olması kimsenin mi dikkatini çekmedi, bir ben mi benzettim?
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Sizin Juba'dan haberiniz yok galiba. http://www.baghdadsniper.net/images/Bismilaah-small.jpg Rahman ve rahim Allahın adıyla Onlarla savaşın ki, Allah onlara sizin ellerinizle azap etsin, onları rezil etsin, onlara karşı size yardım etsin, müzmin topluluğun gönüllerini ferahlatsın ve onların kalplerindeki öfkeyi gidersin. Kavi azız âlemler rabbi Allaha hamdolsun Hidayet peygamberi ve âline ve ashabına en iyi salât ve selam olsun İslam ümmeti aldığı tüm yaralara ve felaketlere rağmen hala bayram sevinç sünnetini unutmuş değil. Irak İslami ordusu merkezi medya heyeti bu konuya vurgulayarak bu ümmetin evlatlarının din düşmanlarına karşı zaferlerini sergilemeye hediye edip ve aldatılmış bir milletin evlatlarının mücahitler tarafından nelere uğradıklarını dünyaya bildirmeği misyon edinmiştir. “her gözetleme yerine oturup onları gözetleyin” ayetinin doğrultusunda, Allah düşmanları Bağdat keskin nişancısının ölüm haberinin yalanlayıp onların sevincini yok edip Bağdat keskin nişancısı 4. bölüm ile kendilerine bir mesaj göndermektedir. Cenabı Allahtan Müslümanların tüm günlerini sevinç, düşmanlarının sevincini yok etmesini dileriz. Bu ameli sadece senin için yaptık, bunu kabul et ya rab, seninle karşılaşacağımız gün bunu Salih ammelerimizden kabul et ya rab. Irak İslami ordusu Cihat ve Islah cephesi http://www.baghdadsniper.net/ Juba (Arabic: جوبا ) (a.k.a. "Joba" ) is the nom de guerre of an alleged sniper involved in the Iraqi Insurgency featured in several propaganda videos. The second of these videos shows Juba claiming to have shot 645 American soldiers.[1] Whether Juba is a real individual is unknown.
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ben çifteyle 10m ötede ağaçtaki hedefi zor vuruyorum adam 1.5 milden tutturmuş valla saygı duydum bu dayıya.
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 abi çifteyle sen o silahı mı karşılaştırıyosun ahahaha
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 mulgear6 said: abi çifteyle sen o silahı mı karşılaştırıyosun ahahaha öyle deme ya çifte karadenizde her köy evinde bulunan milli değerlerimizden :D:D yarın bigün savaş çıksa ne simo hayha'lar çıkar bizim buralardan :D
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Kac snde gitmis mermi. Afganlar mal mal harketsiz durmus o kadar. Belki de sniper ates ettiginde yakinlainda birii vurdu admlari.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 red alertta da bunların sniperları vardı zaten 2-3 güne canlı bomba ve bunu ölümü çıkar aquila said: Kac snde gitmis mermi. Afganlar mal mal harketsiz durmus o kadar. Belki de sniper ates ettiginde yakinlainda birii vurdu admlari. tahmini 3-4 saniye
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 aquila said: Kac snde gitmis mermi. Afganlar mal mal harketsiz durmus o kadar. Belki de sniper ates ettiginde yakinlainda birii vurdu admlari. uzmanlar büyük ihtimal sesi duymamışlardır bile demişler zaten.
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Alexi_Septimus said: Sizin Juba'dan haberiniz yok galiba. http://www.baghdadsniper.net/images/Bismilaah-small.jpg Rahman ve rahim Allahın adıyla Onlarla savaşın ki, Allah onlara sizin ellerinizle azap etsin, onları rezil etsin, onlara karşı size yardım etsin, müzmin topluluğun gönüllerini ferahlatsın ve onların kalplerindeki öfkeyi gidersin. Kavi azız âlemler rabbi Allaha hamdolsun Hidayet peygamberi ve âline ve ashabına en iyi salât ve selam olsun İslam ümmeti aldığı tüm yaralara ve felaketlere rağmen hala bayram sevinç sünnetini unutmuş değil. Irak İslami ordusu merkezi medya heyeti bu konuya vurgulayarak bu ümmetin evlatlarının din düşmanlarına karşı zaferlerini sergilemeye hediye edip ve aldatılmış bir milletin evlatlarının mücahitler tarafından nelere uğradıklarını dünyaya bildirmeği misyon edinmiştir. “her gözetleme yerine oturup onları gözetleyin” ayetinin doğrultusunda, Allah düşmanları Bağdat keskin nişancısının ölüm haberinin yalanlayıp onların sevincini yok edip Bağdat keskin nişancısı 4. bölüm ile kendilerine bir mesaj göndermektedir. Cenabı Allahtan Müslümanların tüm günlerini sevinç, düşmanlarının sevincini yok etmesini dileriz. Bu ameli sadece senin için yaptık, bunu kabul et ya rab, seninle karşılaşacağımız gün bunu Salih ammelerimizden kabul et ya rab. Irak İslami ordusu Cihat ve Islah cephesi http://www.baghdadsniper.net/ Juba (Arabic: جوبا ) (a.k.a. "Joba" ) is the nom de guerre of an alleged sniper involved in the Iraqi Insurgency featured in several propaganda videos. The second of these videos shows Juba claiming to have shot 645 American soldiers.[1] Whether Juba is a real individual is unknown. helal team
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 1. S&B 5-25x56 Day Scope Magnifies target up to 25 times allowing the sniper to identify targets more easily. 2. Folding Stock Reduces the length of the weapon when being carried in a backpack 3. Adjustable Cheek Piece Allows the sniper to comfortably align his eye with the day scope 4. Suppressor Reduces the flash and noise signature, reducing the chances of detection and thus increasing the survivability of the sniper 5. Adjustable Bi-pod Allows the sniper to support the rifle in a set position while locating the target 6. 5-round Magazine Allows the sniper to fire 5 rounds rapidly while being small enough not to interfere with the alignment Calibre 8.59 mm Weight 6.8 kg Length 1,300 mm Muzzle velocity 936 m/s Feed 5-round box Effective range 1,100 m plus
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 pekaziz said: Zamanında 15 metreden sapanla alakabak avlamışlığım var.alafalak degil mi o ibigi falan var. benimde sapanla mucizelerim var 20 metreden bombeli atisla sercenin ensesinden kafasini koparttim ustumde ucar haldeki kirlangici vurdum 2 metreden sercenin karnini ve bacaklarini govdesinden ayirdim.bulamadim kafasi harici. yerden sektirdim vurdum bide o tesaduftu
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Ege'de alakabak diyorlar, ufak bir kuş koyu renkte.
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Fistan said: pekaziz said: Zamanında 15 metreden sapanla alakabak avlamışlığım var.alafalak degil mi o ibigi falan var. benimde sapanla mucizelerim var 20 metreden bombeli atisla sercenin ensesinden kafasini koparttim ustumde ucar haldeki kirlangici vurdum 2 metreden sercenin karnini ve bacaklarini govdesinden ayirdim.bulamadim kafasi harici. yerden sektirdim vurdum bide o tesaduftu ahaha ben de bisi sandım sapanla caminin camını indirmistim.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 sapanla caminin duvarına işedim.. sonra trolle dönüştüm işte
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 ben lastik ve kagıt ile ucan sinek vurmustum. daireler ciziyordu. nisan aldım attım. ayarlıyamamısım ilk turda vurmadı sinek dondu arkadan gecerken vurdu. valla true story
mani Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=jDSwdZNbaGY&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=0ABGIJwiGBc gerçek sniper budur
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 son videoda ne oluyor anlamıs degılım
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 son videoda mermi ileriden sekip geri geliyor ve adamın kafasındaki kulaklığı vuruyor.
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 taliban maliban bir adam öldürmeyi böyle magazin haberi haline getirmek voaa adamın beynini pörtlerek dünya rekoru kırdı dostum formuna getirmek baya ilginç.
Öne çıkan mesajlar