Red Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 benim takımım turkiye kupasını en çok alan takım.ligde suan 3. fakat fenerbahçeli birinin bunu söyleyebilcek kudreti yok malesef.şampiyon olsanız bile.ki kesin değil çok bariz fenerde kötü top oynuyor galatasrayda.ama fenerbahçenin allah katında tanıdıkları var buralara kadar geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 mokoko yapıyomuş onlar:D:D:D:xxlzlkkxzokxozkx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Sordum bizim takım izinliymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 mokoko said: burdaki bütün gs'li ve bjk'lılara tek sorum var. peki sizin takımınız nerde? bizim takım 28 yıldır buralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 fenerli melisler nerde ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=t_iGlILW0M0&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 bazi diger takımlı melisler cosmus bakiyorum. hadi bakiyim 4. luk 5. lik kovalayin siz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ağlama melis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 QQ QQ QQ QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 tek tük cesaret edebilen var yalnız topiğe lol. fenerli melisler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 lan diyorum ne unuttum ben, şimdi aklıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 DoruK said: tek tük cesaret edebilen var yalnız topiğe lol. fenerli melisler ^^ ahaha yazsak ağlıolar lol dersiniz, yazmayıncada cesaret edemiolar diosunuz. birazcık tutarlı olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Aga en kötüsü hem ağlayıp hem casaretsiz davranmanız ZAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 hem ağlamak da bir cesarettir aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 blazkowicz said: http://www.facebook.com/video/video.php?v=1321384399267 merak etmeyin cezanız hazır, guiza ile 5 yıllık sözleşme yenileycez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Millet başkasının galibiyetiyle gerdeğe girme meraklısıymış meğer. 17 vs 1'iz, mutluyuz. Konuşun konuşun :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 anti kilişe team göreve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 |Joker| said: Millet başkasının galibiyetiyle gerdeğe girme meraklısıymış meğer. 17 vs 1'iz, mutluyuz. Konuşun konuşun :D. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 fenerbahçe zirvedeki yalnızlıgı yaşıyor.en büyük olmak zor iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 şu başkasının galibiyeti ile gerdek muhabbetini de ben anlamıyorum... sanki fenerli arkadaşlarımız fb-gs maçları hariç ligin kalan diğer 32 maçında gs maçlarını hiç izlemiyor zaalamıyor, şimdi gelmişsiniz gerdek merdek. İşin gerçeği bu, atletico ya yenilince nasıl fenerli sevindiyse, trabzona yenilince de gsli sevinir, bjkli sevinir, yani kaçınız bjk'nin 8-0ına gerçekten üzüldü de hala gerdek savunması yapıyorsunuz? yani bu kadar boş gereksiz bir savunma övünme mantığı yok yahu, elin şeyiyle gerdeğe girmek, o zaman millet olarak toptan sapığız kendi gerdeğimiz harici, girmediğimiz gerdek mi kaldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 valla biz bu sene ligdeki butun takımları en az birkere yendik. o yuzden el şeyiyle gerdeğe girme gibi bir durumumuz yok. mesela gs'lılar hala utanmadan ts ne koydu beaaa muabbeti yapıolar bide. gel sen bi koy oncede sora konusursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 sene 2013... güiza hala tek forvet... Türkiye Kupası'da Güiza'nın attığı golle şampiyon olan fener, kupayı 31 sene sonra cenabet golüyle kaldırıyor... sdfsdgsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar