Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZTK: Trabzonspor - Fenerbahçe 5.5.2010 @15.45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şenol Güneş'in 96'nın intikamını alacağını yazmıştık daha önce,bu varan 1 oldu...:)
Şaka maka harbi iyi oynadı Trabzon 2.yarı,Ömer Üründül'de çok boş...
Mesaj tarihi:
fizban said:

yalnız trabzonlu olan benim bildiğim bi tharkas var, trabzonlu olmayan herkes in topicte mesajı var, arkadaş ne acınız varmış yaw :( almayıverelim kupayı rahat etsinler, zaten ilk 5 yılı değil de sonraki 23 yılda sırf galatasaray ve beşiktaş camiasının mutlu olması için kupayı almıyoruz.

yeminlen bah.

simdi hocam ben sunu merak ediyorum , bu guzelim turkiyemizin nacizane lider 4 lusu , kendi kazandiklari kupalari belli bi yerde sergiliyorlar ya , fenerbahce neyi sergiliyor ?

dipnot : pasladim biri gol atsın
Mesaj tarihi:
Esh said:

Castiel said:

guiZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

espirisi yapıldı mı :O

ahaha elime aldığım sınavdan geldim şu an ama şununla sinir stres filan kalmadı

ZAAAAAAAA
Mesaj tarihi:
ben de düşünüyorum ki. adamın istediği destek yok, veya var da adama göre değil bir şekilde.

ispanya ligi de BİZİM LİGDEN O KADAR DA KOLAY DEĞİLDİR heralde. penaltı ata ata gol kralı omladı ya abi adam.
Mesaj tarihi:
ha unutmadan herkes heveslenmiş ama ligde fenerin "ayağına kadar gelen şampiyonluk fırsatı" nı tepmeyeceğini düşünüyorum. tamamen bursayı istiyorum ama fenerli oyuncular da o kadar da boşlamazlar, adamlarda iyi kadro var iki maç adam gibi %70 perfo oynasalar alırlar :(
  • Yeni Oluştur...