scorch Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 söylendimi bilmiyorum da bilica kazdı kazdı cıkaramadı kupayı ZAAAAAAAA
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 1983 baya derinlerde. daha kazması lazım. gfdgfhkdnjfdjd.
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 scorch said: zaaaaaa HAHAHAHHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHHAHA
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Esh said: Castiel said: guiZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA espirisi yapıldı mı :O KESİNLİKLE BAŞARILI ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHHAHAHAHAH
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Şenol Güneş'in 96'nın intikamını alacağını yazmıştık daha önce,bu varan 1 oldu...:) Şaka maka harbi iyi oynadı Trabzon 2.yarı,Ömer Üründül'de çok boş...
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 fizban said: yalnız trabzonlu olan benim bildiğim bi tharkas var, trabzonlu olmayan herkes in topicte mesajı var, arkadaş ne acınız varmış yaw :( almayıverelim kupayı rahat etsinler, zaten ilk 5 yılı değil de sonraki 23 yılda sırf galatasaray ve beşiktaş camiasının mutlu olması için kupayı almıyoruz. yeminlen bah. simdi hocam ben sunu merak ediyorum , bu guzelim turkiyemizin nacizane lider 4 lusu , kendi kazandiklari kupalari belli bi yerde sergiliyorlar ya , fenerbahce neyi sergiliyor ? dipnot : pasladim biri gol atsın
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ömer üründül fbtv performansı gösterdi. en az 5-6 dk uzatma lazım diyişi. 3. golde sus pus olması falan. epicti.
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Maçı anlatan da yorumcu da direk Fenerliydi zaten ya :D Bi de Emre nasıl iğrenç bir adamdır 5. faulü falandı arkadan girip atak kesti bi de utanmadan çıldırdı kart görünce.
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Esh said: Castiel said: guiZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA espirisi yapıldı mı :O ahaha elime aldığım sınavdan geldim şu an ama şununla sinir stres filan kalmadı ZAAAAAAAA
Eaglewingg Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 trabzon bunu ligde de yaparsa tadından yinmez
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Gap projesi 1980 lerde dillendirilmeye başladı, GAP Arena bile yapıldı ama fener hala kupa alamadı. eklensin bu da karakaplı deftere.
escape Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 koyuldu mu bilmiyorum ama BUNU YAPACAM
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Trt spikeri Erdoğan Arıkan: "Fenerbahçeliler stadı boşaltıyor ama keşke kalsalardı.. En azından kupayı görürlerdi !" :)
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 scorch said: söylendimi bilmiyorum da bilica kazdı kazdı cıkaramadı kupayı ZAAAAAAAA
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Bittus said: Esh said: Castiel said: guiZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA espirisi yapıldı mı :O ahaha elime aldığım sınavdan geldim şu an ama şununla sinir stres filan kalmadı ZAAAAAAAA ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 applev0dka said: forumda kac tane liverpool lu atletico lu var fizban ? TOKAT GİBİ CEVAP
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 gerci ben guizanin dandik adam olmadigini du$unuyorum hala nedense. boyle carew gibi bi ekuriyle oynasa dunyanin irzina gecerlerdi heralde.
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ben de düşünüyorum ki. adamın istediği destek yok, veya var da adama göre değil bir şekilde. ispanya ligi de BİZİM LİGDEN O KADAR DA KOLAY DEĞİLDİR heralde. penaltı ata ata gol kralı omladı ya abi adam.
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ha unutmadan herkes heveslenmiş ama ligde fenerin "ayağına kadar gelen şampiyonluk fırsatı" nı tepmeyeceğini düşünüyorum. tamamen bursayı istiyorum ama fenerli oyuncular da o kadar da boşlamazlar, adamlarda iyi kadro var iki maç adam gibi %70 perfo oynasalar alırlar :(
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Farinal said: Trt spikeri Erdoğan Arıkan: "Fenerbahçeliler stadı boşaltıyor ama keşke kalsalardı.. En azından kupayı görürlerdi !" :) AHAHAHAHA
Öne çıkan mesajlar