scorch Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 söylendimi bilmiyorum da bilica kazdı kazdı cıkaramadı kupayı ZAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 1983 baya derinlerde. daha kazması lazım. gfdgfhkdnjfdjd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 scorch said: zaaaaaa HAHAHAHHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Az önce Trabzona tayin istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Zaaaa usaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Esh said: Castiel said: guiZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA espirisi yapıldı mı :O KESİNLİKLE BAŞARILI ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Şenol Güneş'in 96'nın intikamını alacağını yazmıştık daha önce,bu varan 1 oldu...:) Şaka maka harbi iyi oynadı Trabzon 2.yarı,Ömer Üründül'de çok boş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 fizban said: yalnız trabzonlu olan benim bildiğim bi tharkas var, trabzonlu olmayan herkes in topicte mesajı var, arkadaş ne acınız varmış yaw :( almayıverelim kupayı rahat etsinler, zaten ilk 5 yılı değil de sonraki 23 yılda sırf galatasaray ve beşiktaş camiasının mutlu olması için kupayı almıyoruz. yeminlen bah. simdi hocam ben sunu merak ediyorum , bu guzelim turkiyemizin nacizane lider 4 lusu , kendi kazandiklari kupalari belli bi yerde sergiliyorlar ya , fenerbahce neyi sergiliyor ? dipnot : pasladim biri gol atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ömer üründül fbtv performansı gösterdi. en az 5-6 dk uzatma lazım diyişi. 3. golde sus pus olması falan. epicti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Maçı anlatan da yorumcu da direk Fenerliydi zaten ya :D Bi de Emre nasıl iğrenç bir adamdır 5. faulü falandı arkadan girip atak kesti bi de utanmadan çıldırdı kart görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Esh said: Castiel said: guiZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA espirisi yapıldı mı :O ahaha elime aldığım sınavdan geldim şu an ama şununla sinir stres filan kalmadı ZAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 trabzon bunu ligde de yaparsa tadından yinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Gap projesi 1980 lerde dillendirilmeye başladı, GAP Arena bile yapıldı ama fener hala kupa alamadı. eklensin bu da karakaplı deftere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 koyuldu mu bilmiyorum ama BUNU YAPACAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Trt spikeri Erdoğan Arıkan: "Fenerbahçeliler stadı boşaltıyor ama keşke kalsalardı.. En azından kupayı görürlerdi !" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Yine olan melise oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 scorch said: söylendimi bilmiyorum da bilica kazdı kazdı cıkaramadı kupayı ZAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 kupa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Bittus said: Esh said: Castiel said: guiZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA espirisi yapıldı mı :O ahaha elime aldığım sınavdan geldim şu an ama şununla sinir stres filan kalmadı ZAAAAAAAA ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 applev0dka said: forumda kac tane liverpool lu atletico lu var fizban ? TOKAT GİBİ CEVAP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 gerci ben guizanin dandik adam olmadigini du$unuyorum hala nedense. boyle carew gibi bi ekuriyle oynasa dunyanin irzina gecerlerdi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ben de düşünüyorum ki. adamın istediği destek yok, veya var da adama göre değil bir şekilde. ispanya ligi de BİZİM LİGDEN O KADAR DA KOLAY DEĞİLDİR heralde. penaltı ata ata gol kralı omladı ya abi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ha unutmadan herkes heveslenmiş ama ligde fenerin "ayağına kadar gelen şampiyonluk fırsatı" nı tepmeyeceğini düşünüyorum. tamamen bursayı istiyorum ama fenerli oyuncular da o kadar da boşlamazlar, adamlarda iyi kadro var iki maç adam gibi %70 perfo oynasalar alırlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Farinal said: Trt spikeri Erdoğan Arıkan: "Fenerbahçeliler stadı boşaltıyor ama keşke kalsalardı.. En azından kupayı görürlerdi !" :) AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar