Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Esh said: AHAHAHHSUIDHSA90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 fizban said: yalnız trabzonlu olan benim bildiğim bi tharkas var, trabzonlu olmayan herkes in topicte mesajı var, arkadaş ne acınız varmış yaw :( almayıverelim kupayı rahat etsinler, zaten ilk 5 yılı değil de sonraki 23 yılda sırf galatasaray ve beşiktaş camiasının mutlu olması için kupayı almıyoruz. yeminlen bah.ben varım. aylar öncesi azmoya sizden kupayı alıyoz dediğim de trollediniz beni ZAAA TRABZONLU HİÇ KONUŞMA ZAAA diye. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 FromTheHell said: fenerin yetoluğu baya eğlenceli oluyo sıf o yüzden topikteyim ben dfsz valla bende böyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 fizban said: yalnız trabzonlu olan benim bildiğim bi tharkas var, trabzonlu olmayan herkes in topicte mesajı var, arkadaş ne acınız varmış yaw :( almayıverelim kupayı rahat etsinler, zaten ilk 5 yılı değil de sonraki 23 yılda sırf galatasaray ve beşiktaş camiasının mutlu olması için kupayı almıyoruz. yeminlen bah. Zaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 atletico ile liverpool bizim ülkemizde değil. kaldı ki atletico liverpool macında max 5 entry girilmistir, o yüzden baya sacma bir örnek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 fizban said: yalnız trabzonlu olan benim bildiğim bi tharkas var, trabzonlu olmayan herkes in topicte mesajı var, arkadaş ne acınız varmış yaw :( almayıverelim kupayı rahat etsinler, zaten ilk 5 yılı değil de sonraki 23 yılda sırf galatasaray ve beşiktaş camiasının mutlu olması için kupayı almıyoruz. yeminlen bah. applev0dka said: forumda kac tane liverpool lu atletico lu var fizban ? bir arada dursnlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ben yarı liverpool luym :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 blazkowicz said: Azmodai said: abi yine fail olmusuz kupada kopacam ahaha. Neyse lig bizim, inaniyorum sdfg. gerekli taraftar camur mesaji: Fener zaten ZTK yi almasin abi, buyuk takim sadece buyuk kupalarin pesinde olmali. ZTK gibi boktan kupalara luzum yok fenerin... zaa. zaaaaa ben sana haftalar öncesi 5 mayıs'da üzücez demiştim. ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ya kupa onemli degil ki zaten pff. sampiyonluk onemli zaten. boktan kupaya ne ihtiyacimiz var ki, istemiyordum bile kazanmamizi... (yersen :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA demeyi unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 zaaaa zaaaa zaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 kuyruk acısı çok şey yaptırıyor insanlara. şampiyon olunca da fenerasyon Aziz Başkan satın aldı diye başlar ağlamalar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 fizban said: atletico ile liverpool bizim ülkemizde değil. kaldı ki atletico liverpool macında max 5 entry girilmistir, o yüzden baya sacma bir örnek. 43 sayfa yazi yazilms abi.... neyse artık ;) jetgiller fln görür kupayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 abi yok anlastik iste trabzonla. kupayi onlara verdik, ligi biz alcaz. falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 yannız maçın sonucu da pek bi manidar olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Arkasokak said: kuyruk acısı çok şey yaptırıyor insanlara. şampiyon olunca da fenerasyon Aziz Başkan satın aldı diye başlar ağlamalar. :) haklısın, kupa konusunda çok kuyruk acımız var. ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA akıl var mantık var kim fenerli olur ki ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Viktor said: Revenant said: ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA harbi ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA (fenerliyim buna ragmen ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA) Adamınız ZAAAAAAAAAAAA diyor fenevliler. Susabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 @rahatsiz Bence volkan bilerek yedi son golu Unutmayalim diye hani şov yapiyor ya topu dötuyle tutuyor falan bununda bir anlami olsun demistir sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 rahatsiz said: yannız maçın sonucu da pek bi manidar olmuş. 1 atıp 1 kupa alacaklardı 3ün 1ini aldılar mı demek istedin yoksa ?! ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Rikkie said: Khelben said: Arkasokak said: umarım bir üyenin dediği gibi sarı kart Emre'yi cezalı duruma düşürmemiştir. takımda kayıp yok, gökhan gönül ve volkan'da sorun olmazsa süper. Ankaragücü maçını alalım rövanşı sonraki hafta Kadıköy'de kafalarına vura vura alırız. kupayı da çok istekli arkadaşlara hediye ediyoruz :) yazıııııııııık yıhyıhyıh kupayı hiç görmeyen arkadaşlar bunlar KUPAYI HEDİYE EDİYORMUŞ, 27 SENEDİR HANGİ KUPAYI ALDIN DA BİR DE HEDİYE EDİYORSUN AHAHAHAAHAHAH AHAHAHAHAHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 bence trabzonspor 5 mayısın gerçek rövanşını 16 mayısda feneri yenip alacak :P en çok merak ettiğim şey daum elindeki kağıtlara maç boyunca neler yazıyor çiziyor. ulan adam düzgün değişiklik yapar maçı döndürmeye çalışır. elinde notlar kağıtlar yazıp çiziyor yardımcısıyla diyaloglara giriyor o kağıt üzerinde birşeyler yapıyorlar falan görende oyunu analiz ediyorlar şimdi bir değişiklik yapacak maçı döndürecek sanacak gitsek baksak o kağıda kesin kuş falan çiziyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Galatasaray.org dan açiklama !! Fenerbahce başkani Sn.Aziz Yildrim in acisini paylasiyor ve kendisine müzemizden istedigi bir kupayi alip gitme hakki taniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 bu maçın sonucu; 2 kupa birden almak için büyük takım olmak gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Hmm 2 kupa icin buyuk bir takim olmak gerekiyorsa Biz buyuktende ote birseyiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 o değil de fenerbahçe kazandığı türkiye kupalarını koleksiyonculara satsa bi senelik futbolcu ücretlerini aradan çıkarır. nadir bulunan parçalar hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 MİLLİYET said: İşte o geyiklerden bazıları: -Fenerbahçe'nin 1983'de aldığı kupa çok değerli, çünkü şu an ANTİKA... -Fenerbahçe Türkiye Kupası'nın iptali için Anayasa Mahkemesi'ne başvuracak... -Fenerbahçeli genç taraftarların en cok kullandıkları cümle nedir? Bana Türkiye Kupası'nı anlatsana dede... -Türkiye Kupası'nı kazandıklarını görmüş iki Fenerli yan yana gelince ne yapılır? Aralarına girip dilek tutulur,fotoğraf çektirilir. -Fenerbahçelilerin çoğu neden Türkiye Kupası'nın rengini gri olarak hatırlıyor? Çünkü kupayı en son kazandıklarında televizyonlar siyah beyazdı... -Fenerbahçelilerin bir kısmı Türkiye Kupası'na inanmıyor, neden? Bazıları görmedikleri şeye inanmaz... -Arşimet bugün yaşasaydı neyi bulamazdı? Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nı kaldırma kuvvetini... -Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nı kazanması en çok hangi kitapta geçer? Rüya tabirleri kitabında... -Fenerbahçe Türkiye Kupasını kazanırsa sonra ne yapar? Playstation'ı kapatır ve yatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar