Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZTK: Trabzonspor - Fenerbahçe 5.5.2010 @15.45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Noel_Baba_In_Red said:

en son fenerbahçe kupayı aldığında ben 3 yaşıdna flndım.. SİZLER BENİM KADAR ŞANSLI DEĞİLSİNİZ GENÇLER!

hahaahaahahahahahahahaha
Mesaj tarihi:
abi trabzon inanılmaz güzel oynadı.
yani 2. yarı fenerin sahasına girmek için çok iyi paslaştılar. 1 kaç pozisyonda alanzinyo aptal gibi sağ tarafta bom boş burağı görmedi falan amaşu maçta trabzon gerçekten haketti.
bide trabzonun kalecisi maç sonu röportajda feneri nası bi ezdi ya hahaha. adam direk "fenerin poizsyonu yoktu, çok saçma bi gol yedik" dedi asdhvgasdv
Mesaj tarihi:
abi fener'in golü cidden çok saçmaydı. Yani top alex'in ayağına kadar gelen kısma kadar

yani bütün takım kitlendi. Guiza ortayı açtı, yine kitlendiler. Top Alex'in ayağına geldi harika bir gol attı. Golden sonra mavi ekran yediler hehe sonra da harika oynadılar cidden

gol gerekliymiş demek
Mesaj tarihi:
abi yine fail olmusuz kupada kopacam ahaha. Neyse lig bizim, inaniyorum sdfg.

gerekli taraftar camur mesaji: Fener zaten ZTK yi almasin abi, buyuk takim sadece buyuk kupalarin pesinde olmali. ZTK gibi boktan kupalara luzum yok fenerin...

zaa.
Mesaj tarihi:
"hakem az uzatma verdi" diyenler.. şükredin de 6 dakika uzatmadı maçı fark açılaiblirdi

o değilde trabzon neleri kaçırdı.. ama iyi oldu böyle daha heyecanlı oldu

fener kupa aldığında kuzenim daha 2 saatlifln dı o bile gördü şu kupayı bir siz göremediniz
Mesaj tarihi:
Azmodai said:

Fener zaten ZTK yi almasin abi, buyuk takim sadece buyuk kupalarin pesinde olmali. ZTK gibi boktan kupalara luzum yok fenerin...

O ZOMON NÜYÖ FÜNÖLÖ KODOR GÖLDÜNÜZ

FÖKSTÖR OVONTOJÖÖ
Mesaj tarihi:
ZAAAAAAAAAAAAAAAA

Herkes haddini bilecek
Çift kupa alacağız diye gaza geldiler AHAHAHAHA

Aziz son iki maça bütün paraları bastırsın yoksa ligi de alamayacaksınız.
Mesaj tarihi:
FENEGOOOGOOOGOOO İKİKUPAGELİYOOOO

bi bu tarz bi de

ULELELE ULELELE FENEVBAHÇE maymun temalı tezahüratı

kim bulduysa allah razı olsun. çok gülüyorum.
  • Yeni Oluştur...