Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Noel_Baba_In_Red said: en son fenerbahçe kupayı aldığında ben 3 yaşıdna flndım.. SİZLER BENİM KADAR ŞANSLI DEĞİLSİNİZ GENÇLER! hahaahaahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Zegna said: beyler, zırlamaya devam edin lutfen. bu arada gol oldu. :) ZAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 abi trabzon inanılmaz güzel oynadı. yani 2. yarı fenerin sahasına girmek için çok iyi paslaştılar. 1 kaç pozisyonda alanzinyo aptal gibi sağ tarafta bom boş burağı görmedi falan amaşu maçta trabzon gerçekten haketti. bide trabzonun kalecisi maç sonu röportajda feneri nası bi ezdi ya hahaha. adam direk "fenerin poizsyonu yoktu, çok saçma bi gol yedik" dedi asdhvgasdv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/61665F61665F636162615162686B62696B63618BA969817C.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 mokoko nerdesin? gel hadi fazla bekletme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/61665F61665F636162615162686B62696B626AA562977B87.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 zaaaaa zaa zaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 abi fener'in golü cidden çok saçmaydı. Yani top alex'in ayağına kadar gelen kısma kadar yani bütün takım kitlendi. Guiza ortayı açtı, yine kitlendiler. Top Alex'in ayağına geldi harika bir gol attı. Golden sonra mavi ekran yediler hehe sonra da harika oynadılar cidden gol gerekliymiş demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/61665F61665F636162615162676B65636B6664668875A0A5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 guiZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA espirisi yapıldı mı :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 tebrikler trabzon tebrikler türkiye kupası tebrikler volkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA GUIZAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 2. kupası verilsin ayıp olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 scorch said: zaaaaaa iyiymiş bu zzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 abi yine fail olmusuz kupada kopacam ahaha. Neyse lig bizim, inaniyorum sdfg. gerekli taraftar camur mesaji: Fener zaten ZTK yi almasin abi, buyuk takim sadece buyuk kupalarin pesinde olmali. ZTK gibi boktan kupalara luzum yok fenerin... zaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noel_Baba_In_Red Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 "hakem az uzatma verdi" diyenler.. şükredin de 6 dakika uzatmadı maçı fark açılaiblirdi o değilde trabzon neleri kaçırdı.. ama iyi oldu böyle daha heyecanlı oldu fener kupa aldığında kuzenim daha 2 saatlifln dı o bile gördü şu kupayı bir siz göremediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Azmodai said: Fener zaten ZTK yi almasin abi, buyuk takim sadece buyuk kupalarin pesinde olmali. ZTK gibi boktan kupalara luzum yok fenerin... O ZOMON NÜYÖ FÜNÖLÖ KODOR GÖLDÜNÜZ FÖKSTÖR OVONTOJÖÖ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ZAAAAAAAAAAAAAAAA Herkes haddini bilecek Çift kupa alacağız diye gaza geldiler AHAHAHAHA Aziz son iki maça bütün paraları bastırsın yoksa ligi de alamayacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 FENEGOOOGOOOGOOO İKİKUPAGELİYOOOO bi bu tarz bi de ULELELE ULELELE FENEVBAHÇE maymun temalı tezahüratı kim bulduysa allah razı olsun. çok gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noel_Baba_In_Red Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 bu arada ligdeki son maç böyle olursa fener şampiyonluığa da bye-bye çekebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 geçiktim sorry zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 postlara pek bakamadım ama bizim uefa kupamız var!kesin gelmiştir laf buraya gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 25 yaşıma geldim bir kupa göremedim gratz cok güzel yenilmisiz ehuehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noel_Baba_In_Red Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 fenerbahçe türkiye kupasında kazandığı 9 tane gümüş madalyayla bu alandaki rekoru da elinde tutmaktadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar