Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kimler HoN 'u satin aliyor ya da aldi ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vista için,
neodark088 wrote:
said:
berzao wrote:
I have Windows Vista 64 as well

And my game crashes too when enter the auto pick hero...

I tried to desactivated but didnt work...

any ideas?

Put a // line on the autopicker.

like this ? set "Auto Pick Hero" "//"
sorry for my ignorance man...
Mesaj tarihi:
@spompas:

maphack yok seninle dalga geçmişler, o verdiğin link zaten takip ediliyor ve her update'le detect edilebilecek hale getiriyorlar

zaten açıp okusan verdiğin linki anlarsın, hon communitysi baya sağlam çalışıyor ki dev'ler de kastırıyor

zaten CAMERA ZOOM-OUT programı gibi hafif bişi çalıştırdığın anda bile ban yiyiyorsun..
Mesaj tarihi:
ya ben illaki dahada ileriye gideceklerini düşünüyorum bugun korsanlar neler yaratabiliyorsa şu oyun için türlü program üretebilirler.
eskiden w3 dede hile vardı ama ne bilim insan bile bile kaybetmet istemiyor artık uyuz oluyorum yapanlarada,

bu arada mh olan 2 oyunu replaylarinin 1. sini buldum 2. sini bulur bulmaz upluorm canlarım.
Mesaj tarihi:
warcraft 3 yapısı itibari ile hileye elverişliydi, bu kadar kolay hile yapılabilmesinin sebebi de buydu...

şu ana kadar herhangi bir çalışan hile olmamasının sebebi bu, zaten her update ile hileler de iptal oluyor.. hon forumlarında az biraz oku hile ile ilgili neler yazmışlar?
Mesaj tarihi:
spompas said:

ya ben illaki dahada ileriye gideceklerini düşünüyorum bugun korsanlar neler yaratabiliyorsa şu oyun için türlü program üretebilirler.
eskiden w3 dede hile vardı ama ne bilim insan bile bile kaybetmet istemiyor artık uyuz oluyorum yapanlarada,

bu arada mh olan 2 oyunu replaylarinin 1. sini buldum 2. sini bulur bulmaz upluorm canlarım.

Warcraft'ta Bliz'in host oldugu oyunda MH açamıyorsun yanlız Warden'dan falan, riskli. Bunda her oyun Warden warmış gibi olucak ( En azından ben öyle umuyorum ) Diğer yandan oyuncunun bulduğu birşeyi dev.'lerin bulamaması mümkün değil, olsa olsa illegal mod yazar adam kendine ama yaymaya calıstıgı an gene bulunur önü tıkanır.
Mesaj tarihi:
Ya hayır teknik olarak bu oyunda mh olması imkansız :/
Neden mi?
Çünkü:
Server tarafından sana adamın nerde olduğu bilgisi gelmiyor hiç bi şekilde. (adam fog dışında deilse) Daha doğrusu fog içerisinde olan hiçbişiyin bilgisi sana server tarafından belirtilmiyor. Oyunda yapılan bütün işlemler filan server tarafından hallediliyo. Doğal olarak olmayan bir bilgiyi göstermenin imkanı da yok... :/
Warcraftda ise öle değildi ki görülebiliniyordu, oyunun yapısı itibariyle oluşan bir durum bu..
Mesaj tarihi:
MH Oce4n in da anlattigi gibi mumkun degil. Ha ama baska seyler cikabilir tabii zamanla eger server tarafinda restricted kontroller yapilmiyorsa. Gorecegiz ilerde :) Beta da sorunsuz olan sey, genelde live da da sorunsuz oluyor.

O degil de baya bir adam HoN u almis, baya da bir alacak var. Bence guzel bir lig olur bu kadar adamla.

Cok eglenebiliriz. O tur bir amator site mi yapsak, takimlar, kim kiminle mac yapti, sonuc v.s.
Mesaj tarihi:
Oce4n said:

Ya hayır teknik olarak bu oyunda mh olması imkansız :/
Neden mi?
Çünkü:
Server tarafından sana adamın nerde olduğu bilgisi gelmiyor hiç bi şekilde. (adam fog dışında deilse) Daha doğrusu fog içerisinde olan hiçbişiyin bilgisi sana server tarafından belirtilmiyor. Oyunda yapılan bütün işlemler filan server tarafından hallediliyo. Doğal olarak olmayan bir bilgiyi göstermenin imkanı da yok... :/
Warcraftda ise öle değildi ki görülebiliniyordu, oyunun yapısı itibariyle oluşan bir durum bu..

işte bu eskiden böyle değildi. eskiden kastım 0.1.30 öncesi. o zamanlar vardı map hack tarzı bişeyler. devourer hook ile ilgili buglar var mesela s2 dekilerin bunu önlemek için koydukları sisteme bağlı.

uzun lafın kısası, oceanın dedidği gibi client yer bilgileri artık server tarafından gönderiliyor ve bunu almak için serverı hacklemesi lazım map hack programının. o da kolay lokma değil ve kimsenin oturup onunla uğraşacağını sanmıyorum. artı s2 de boş durmaz böyle bir durumda.
  • Yeni Oluştur...