sharky Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Soyle bir liste yapalim da turnuva murnuva diyoruz, kac kisinin katildigini ogrenelim. HoN'u satin almis olanlarin listesi ; - sharky - aquila - Azmodai - ekmek - Xaenin - Sparkcaster - Fistan - Pluton - Masticore - Silphatos ( sanirim ) - BonePART - Xenocide - Estel_Anorien - Dragonutopia - toggie - sleepingdeath - Revenge HoN'u satin alacak olanlarin listesi ; - Cassiline - Dartanian ( Haziran ortasi gibi ) - pekaziz - Buddha ( nick gank i bekliyor ) HoN'u belki satin alabileceklerin listesi ; - Gangren - Rasmon ( fiyati duserse ) - Bodrack - - S-H - Aluriel
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Bi müddet sonra satın alırım büyük ihtimal..Haziran ortası gibi.
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Satin almayacagim harici oy veren arkadaslar, mumkunse isimlerini de yazsalar, bilsek guzel olur.
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 sharky yarım saat sonra ilk mesajı nasıl editlicen?
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Heee bu yeni forumda da mi var o geyik ? Pfs. Artik bi moderatore rica ederiz.
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 valla daha beta cıktıgında almıstım ama bayadır oynamıyorum vaktim olmuyor.
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Buralarin modu kimse, bir zahmet eklesin su kisileri de satin almislara ; - Dragonutopia - toggie - sleepingdeath - Revenge
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 dgs yüzünden alsammı almasammı gidip geliyom. alırsam sınava az çalışıcam almazsam sınav için önümde bi engel kalmayacak. kararsızım çok fena
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 hon alip da sinava calisamiyorsan iradesizsin kermit! sdfg biraz iradeli ol.
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 oyuncu sayısına bağlı olarak kararsızım ben hala.
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ben satın alcam en geç haziran ilk haftası
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 dgs ne lan memur mu olcan kermit odaci kadrosu mu acilmis
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Almayı düşünüyorum ama feci oyun birikti.
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ben de alacağım ama finallerden sonra alırım sanırım
Öne çıkan mesajlar