kimlandracula Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Şimcik benim müzikle uğraşan arkadaşlara bi sorum olucak. Bi süredir müzikle uğraşıyorum ve kendi kendime ufak tefek sürekli bişeyler kaydediyorum. Ortalama seviyede gitar çalıyorum , Kıvırabildiğimce elektronik müzik ile uğraşıyorum vs. Çok ciddi bisekilde can sıkıcı bi noktaya vardım. Yaptığım hersey kendi kendini tekrar etmeye basladı. Gitarda örneğin hep aynı armonik yapılar , hep aynı tınılar , hep aynı düzenlemeler. Tıkandığımı hisseddiyorum ve bu çok canımı sıkıyo. Ne yapmak lazım? Ufkumu genişletmek açısından neler yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Yeni müzikler dinle yeni insanlarla çal en kötü adamdan bile öğreniyosun yeni bi lick yeni birşeyler işte. deliler gibi petrucci dinle mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 en "hayatta dinlemem ya bunu" dediğin müzik türlerini dinlemek de bi adım olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Senin jazza girme vaktin gelmiş demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Farklı armonik yapılar kullanabilirsin. Başka enstrümanların çalış şekillerini kendi enstrümanına uyarlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 aslında enstürmanlarla yada yeni soundlar dinlemekle pek alakası yok bunun. yaşam tarzınla alakalı. monotonluk varsa olur öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Daesu said: aslında enstürmanlarla yada yeni soundlar dinlemekle pek alakası yok bunun. yaşam tarzınla alakalı. monotonluk varsa olur öle yaşam tarzınla doğru şeye takılıyorsun bence ek olarak ta müzik tarzın oturmuş demekki ve bunu aşmak çoğu zaman başka kulvarlarda müzik yapmakla geçer.. rocka jaza dal jazdaysan popa dal değiştir kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 topu topu 7 nota var kaç ayrı beste yapılabilir ki -Serdar Ortaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 majör minör olayları var serdara öğretmemişler bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 kara biberimden beri aynı tempoda gitmesinin nedeni anlaşıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Değişik tarz şeyler dinlemek her zaman ufuk açar. Onun dışında, kendi tarzındaki adamların çaldığı şeyleri oturup birebir çıkarıp, onların ne çaldığına enstruman üzerinde bakmak her zaman yardımcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 gitari as. baska biseyler cal klavye falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 BabacumMostors said: topu topu 7 nota var kaç ayrı beste yapılabilir ki -Serdar Ortaç Muzik gayet dandik birsey bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Sulandırmayalım topiği sahibi gelir simdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regador Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 gitarı asma, eğer gitarı hakkını vererek çaldığına inanıyosan ve hala tıkanıyosan o zaman as, aksi takdirde otur gitar çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 herkes beste yapamaz. cover yap. hobi olarak yine yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 napıyosan yap'a doğru adım adım asdf daha önceden söylenen herşeye katılıyorum aslında. farklı tarzlar dinle, başkaları ne yapmış nasıl yapmış diye bak benzer şeyleri dene. bunların yanında genel bi sıkkınlığa bağlı da olabilir. katılıyorum diye toparlama yaptık bişiler de diyelim, armoni çalışmayı deneyebilirsin. sana "aa dur lan bi deneyeyim bakalım şunu" dedirtecek veya çalışmaya yönlendirecek yeni bişeyler öğrenirsen hevesin, keyfin yerine gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 ne kadar fazla deişik müzik dinlersen o kadar kendini tekrar etmeme şansın olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Sapitmayin bikerede, muzik bölumunede sicradi artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Kilidi açtım, ilgisiz mesajları sildim. Madur olmasın topik sahibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Pek uğramadığım müzik tarzlarına uğrayayım bi süre.Hemen arkasından armoni kastırmaca hafiften.Bakalım neler olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Kendini tekrarlamanın tek sebebi armoni eksikliği, ufaktan armoni çalış, çok kastırmak istemiyosan gitar teknikleri çalış, olmadı otur 4 saat metronom çalış, kondisyon çalış yani çalış da çalış.. çalışmadan öğrenmek pentatonicten öte bişey olmuyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 İçinde elektro gitar olan herşeyi dinle. Ve birazda müziği önce beyninde oluştur sonra gitara dök. Direk gitarla doğaçlama gidersen kendi gitar kapasitenin ötesinde farklı bişey çıkmaz. Birde şarkılardan fikir al ama tutup aynısını değiştirip çalma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 gitarı farklı akort et. d drop falan dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Benim gibi okuzluk yapip A# standard da deneyebilirsin de, sanmam sevecegini. Milletin dedigi gibi, degisik seyler dene, degisik teknikler izle, onlari denemeye calis, dinlemedigin muzik olusumlarina kulak as, arada ekipman falan da goz gezdir, isin teorik, teknik kismina ek olarak ekipman, kayit vs hakkinda da bilgi sahibi ol, ama benim gibi okuzluk yapip isin ekipman boyutuna fazla kaptirma, sonra teknik eksiklik bayagi koyuyor o kadar ekipman varken. Ha ek olarak new standard tuningdir, yok nashville tuningdir, open bilmemne tuningdir falan envai cesit var, da onlari denemeye hic girismedim henuz, drop da sevmem zaten ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar