Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doga Icin Cal - Uzun Ince Bir Yoldayim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

evet ben özellikle engelli insanlara da yer verilmesini cok begendim.
öykü ve berk bile cikiyor arada.

lütfen =)

O kısım gerçekten çok güzel olmuş.
Mesaj tarihi:
şu murat evgini gördüğüm an bütün pozitif enerjim gidiyo resmen. adam resmen fail kelimesinin eş anlamlısı nazarımda.

sırf baban müzisyen diye müzisyen olmaya çalışmak zorunda değilsin demeli birileri bu adama yahu. zorlamasın artık, cidden. olmuyo işte.

offtopic oldu ama adamı görünce sinirleniyorum, proje güzel video güzel ama murat ve aradaki çakma popülerler (td)
Mesaj tarihi:
stimpak said:

şu murat evgini gördüğüm an bütün pozitif enerjim gidiyo resmen. adam resmen fail kelimesinin eş anlamlısı nazarımda.

sırf baban müzisyen diye müzisyen olmaya çalışmak zorunda değilsin demeli birileri bu adama yahu. zorlamasın artık, cidden. olmuyo işte.

offtopic oldu ama adamı görünce sinirleniyorum, proje güzel video güzel ama murat ve aradaki çakma popülerler (td)

bence murat evgin güzel bir renk katmis sesiyle. sempatik bir insan kendisi.
önyargilari yikmak lazim.
Mesaj tarihi:
cok fazla adam var, bi de gimlinin dedigi gibi bi cogunda samimiyet yok. degisik enstrumanlarin kullanilmasi guzel olmus. mesela, stand by mede ilk cikan amca gibi degil hicbiri, orda o adamin olmasinin bi anlami, derinligi var, bizimkiler kimi bulduysa cikarmis.
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

stimpak said:

bence murat evgin güzel bir renk katmis sesiyle. sempatik bir insan kendisi.
önyargilari yikmak lazim.

kel sempatisi
Mesaj tarihi:
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc1/hs572.snc3/31236_1356121874508_1575314009_30818969_5905967_n.jpg

su hatunun gideri war
+rep
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs434.ash1/24007_385311524722_11339499722_3703313_4101316_n.jpg
gozleri guzel
kesin obez ama
Mesaj tarihi:
özge berki görünce we are the worldun yeni yorumunda karbüratör sesi çıkaran zenci arkadaş geldi aklıma, biraz da gülelim dercesine konmuşlar
Mesaj tarihi:
Benim de beğendiklerim:

1:18 - Tayfun Turan (Trabzon)
2:16 - Ayşenur Yazıcı (İstanbul) (eskiden beni çok seviyorum sesini)
3:02 - Serkan çağrı & Emrah Demiralp
3:23 - Gülcay Devrim Dağdelen (Rize)
5:09 - Güliz Ayla (Samsun)
5:19 - Doğu Yüksel (Kocaeli)
6:54 - Özkan Alıcı (Tokat)

Selin Yılmaz sevgilisinden ayrılıp gelmiş sanırım, depresif bakışlar, yere bakmalar vs.

Öykü&Berk denen maymunlar resmen 10sn katletmişler.
  • Yeni Oluştur...