Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doga Icin Cal - Uzun Ince Bir Yoldayim

nedanko

Öne çıkan mesajlar

şu murat evgini gördüğüm an bütün pozitif enerjim gidiyo resmen. adam resmen fail kelimesinin eş anlamlısı nazarımda.

sırf baban müzisyen diye müzisyen olmaya çalışmak zorunda değilsin demeli birileri bu adama yahu. zorlamasın artık, cidden. olmuyo işte.

offtopic oldu ama adamı görünce sinirleniyorum, proje güzel video güzel ama murat ve aradaki çakma popülerler (td)
Sosyal ağlarda paylaş

stimpak said:

şu murat evgini gördüğüm an bütün pozitif enerjim gidiyo resmen. adam resmen fail kelimesinin eş anlamlısı nazarımda.

sırf baban müzisyen diye müzisyen olmaya çalışmak zorunda değilsin demeli birileri bu adama yahu. zorlamasın artık, cidden. olmuyo işte.

offtopic oldu ama adamı görünce sinirleniyorum, proje güzel video güzel ama murat ve aradaki çakma popülerler (td)

bence murat evgin güzel bir renk katmis sesiyle. sempatik bir insan kendisi.
önyargilari yikmak lazim.
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

stimpak said:

bence murat evgin güzel bir renk katmis sesiyle. sempatik bir insan kendisi.
önyargilari yikmak lazim.

kel sempatisi
Sosyal ağlarda paylaş

Benim de beğendiklerim:

1:18 - Tayfun Turan (Trabzon)
2:16 - Ayşenur Yazıcı (İstanbul) (eskiden beni çok seviyorum sesini)
3:02 - Serkan çağrı & Emrah Demiralp
3:23 - Gülcay Devrim Dağdelen (Rize)
5:09 - Güliz Ayla (Samsun)
5:19 - Doğu Yüksel (Kocaeli)
6:54 - Özkan Alıcı (Tokat)

Selin Yılmaz sevgilisinden ayrılıp gelmiş sanırım, depresif bakışlar, yere bakmalar vs.

Öykü&Berk denen maymunlar resmen 10sn katletmişler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...