nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Tek kelime sahane olmus. http://www.youtube.com/watch?v=Bn-tgspTjm4 Bu da vimeo linki. http://vimeo.com/11365230 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 evet ben özellikle engelli* insanlara da yer verilmesini cok begendim. öykü ve berk bile cikiyor arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 vaniLLe said: evet ben özellikle engelli insanlara da yer verilmesini cok begendim. öykü ve berk bile cikiyor arada. lütfen =) O kısım gerçekten çok güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 uh ben aralarinda bir fark oldugunu düsünmemistim pek. ama engelli daha iyi geliyor kulaga evet, tsk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 şu murat evgini gördüğüm an bütün pozitif enerjim gidiyo resmen. adam resmen fail kelimesinin eş anlamlısı nazarımda. sırf baban müzisyen diye müzisyen olmaya çalışmak zorunda değilsin demeli birileri bu adama yahu. zorlamasın artık, cidden. olmuyo işte. offtopic oldu ama adamı görünce sinirleniyorum, proje güzel video güzel ama murat ve aradaki çakma popülerler (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Oyku-Berk ikilisi pic etmisler yine. Ayrica kizin sesine, digerinin calisina katlanamiyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 güzeldi bayağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 stimpak said: şu murat evgini gördüğüm an bütün pozitif enerjim gidiyo resmen. adam resmen fail kelimesinin eş anlamlısı nazarımda. sırf baban müzisyen diye müzisyen olmaya çalışmak zorunda değilsin demeli birileri bu adama yahu. zorlamasın artık, cidden. olmuyo işte. offtopic oldu ama adamı görünce sinirleniyorum, proje güzel video güzel ama murat ve aradaki çakma popülerler (td) bence murat evgin güzel bir renk katmis sesiyle. sempatik bir insan kendisi. önyargilari yikmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 konseptin playing for change stand by meden arak olması dışında güzel sayılır. kızların cogunun soyleyisleri ve tripleri de ayrıca sinir oynatıyo bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 10 dakika çalmışlar ama, hiçbiri en baştaki sazcı amcanın havasını yakalayamamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 cok fazla adam var, bi de gimlinin dedigi gibi bi cogunda samimiyet yok. degisik enstrumanlarin kullanilmasi guzel olmus. mesela, stand by mede ilk cikan amca gibi degil hicbiri, orda o adamin olmasinin bi anlami, derinligi var, bizimkiler kimi bulduysa cikarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Güzel olmuş bence. Öykü Berk kardeşleri görünce 10sn ileri sardım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 vaniLLe said: stimpak said: şu murat evgini gördüğüm an bütün pozitif enerjim gidiyo resmen. adam resmen fail kelimesinin eş anlamlısı nazarımda. sırf baban müzisyen diye müzisyen olmaya çalışmak zorunda değilsin demeli birileri bu adama yahu. zorlamasın artık, cidden. olmuyo işte. offtopic oldu ama adamı görünce sinirleniyorum, proje güzel video güzel ama murat ve aradaki çakma popülerler (td) bence murat evgin güzel bir renk katmis sesiyle. sempatik bir insan kendisi. önyargilari yikmak lazim. kel sempatisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc1/hs572.snc3/31236_1356121874508_1575314009_30818969_5905967_n.jpg su hatunun gideri war +rep http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs434.ash1/24007_385311524722_11339499722_3703313_4101316_n.jpg gozleri guzel kesin obez ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs039.snc3/12639_189060545059_648205059_2993423_7294838_n.jpg buda cemre kabas hem basci hatun karizmasi war eauea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 özge berki görünce we are the worldun yeni yorumunda karbüratör sesi çıkaran zenci arkadaş geldi aklıma, biraz da gülelim dercesine konmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 1:59 daki elemani rifat hocanin dukkaninda goruyorum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ilk dinlediğimden beri öykü-berk'ü duyduğum anda başa sarıyorum. daha iyi böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 6,25 teki selin yılmazı merak ettım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 yanniz favorim trabzonlu 2:20'de cikan Ersan Özcan, harika bir ses tonu var adamin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ne stalker çıktınız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Benim de beğendiklerim: 1:18 - Tayfun Turan (Trabzon) 2:16 - Ayşenur Yazıcı (İstanbul) (eskiden beni çok seviyorum sesini) 3:02 - Serkan çağrı & Emrah Demiralp 3:23 - Gülcay Devrim Dağdelen (Rize) 5:09 - Güliz Ayla (Samsun) 5:19 - Doğu Yüksel (Kocaeli) 6:54 - Özkan Alıcı (Tokat) Selin Yılmaz sevgilisinden ayrılıp gelmiş sanırım, depresif bakışlar, yere bakmalar vs. Öykü&Berk denen maymunlar resmen 10sn katletmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Karadenizliler bariz daha başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Güliz Ayla'yla evlenirim lan ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 IMMMMMMMMPFS demesinden mi etkilendin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar